По таких фото важко сказати щось конкретне,пофотографуйте,будь-ласка,усю "нутрянку",бо поки що це - "кіт в мішку". З повагою.
Так,дякую,фото рамки доволі інформативні,принаймні,видно,що "рейки" цілі,це плюс,але це лише перша частина Марлезонського балету - має бути і друга,тобто фото засуву зсередини,а саме - "чашка","виделочка","рейки" та бойові упори. З повагою.
Как по мне это востановыш из 654 32 серии либо ммг ПМ. По зеркалу затвора, точнее можно будет сказать. Но то, что это не целый предмет и не по родне видно, по воронению и по серьге (стойке ствола) она варилась. Склоняюсь больше к тому, что это ММГ был. По поводу цены, тяжело судить так как у одних 411 не уходит за 25к. А у других на аукционе за 40000. Вообще рынок с ценами сейчас гуляет, не на шутку. Но 20000 своих стоит однозначно.
Дякую за фото засуву,що можна сказати? Сказати,що він виглядає підозріло - це нічого не сказати,на мій хлопський розум,він чи то створений,чи то відновлений з якогось травмата чи пневмата,до речі,бойових упорів ми не побачили,думаю і не побачимо. Підсумовуючи все вище наведене,скажу так - рамка своїх 500 баксів коштує однозначно,засув - на переплавку. Не мав на меті Вас образити,шановний Граф,але казати правду - моя слабкість. З повагою.
Похоже на доработанный МР564 32.Личина корявенько установленна.Цена до 15000 если все работает штатно.