Мужики в першій партії трохи задовгі тунельні болтики м4.їх потрібно підрізати якщо немає такої можливості завтра вишлю коротші.тільки сьогодня ввечері прийшло повідомлення про доставку коротших.болтики - заміна безкоштовна - за мій рахунок. Скрін проплат.все чесно і прозоро.
Отримав на картку 4800 плюс ще одне замовлення.все переводжу.в мех цех.5600. Болтиків закуплено на 1500.плюс паливо.
Доброй ночи. Встану в очередь - резерв на две коротких и одну длинную , на Вайбер заказ продублировал. Для ЗСУ. С Ув., Дмитрий.
Мужики - виходить отака ...уйня.Сьогодня їздив до майстрів у цех - тільки сьогодня воеи зложили кошторис планки.півтори неділі годували завтраками. По ціні - поставили 1000грн.довга 800грн коротка. Це я не враховую коштів комплектуючих.гужони болтики гайки.плюс соляра. Якщо вас буде влаштовувати така ціна.замовляйте.якщо ні я завершу замовлення в цього виробника. Але на мою думку- по моїм зразкам та моєму бажанню виготовити планки вони набили руку і зараз клепають планки повз мої замовлення.Побачили що можна на цьому заробити.Отака петрушка.
Подскажите...Очередь большая? Я к тому чтоб камрады могли как то ориентироваться, особенно те кому срочно
Всі хто скинув замовлення на вайбер отримають планки.ціна планки 600 грн.це крайній заказ.планок більше не буде.
В9.00 відкривається НоваПошта.! Генадій - це особисто для вас. З понеділка тимчасово не зможу відправляти.- примусова госпіталізація. Довгі планки таки будуть- вчора таки домовився. По ціні зійшлися- коротка 600 довга 1000.