Або дівки мутанти ,і пиво з ГМО. Або ШІ досі не навчився руки малювати, краще вже б по третій цицькі приліпив чи шо..
Суботнім ранком Велкопоповіцкого Вам ,ну або водички, якщо після вчорашнього погано А це для неекономних
Раніше тримався стереотипу, що темне пиво не вгамовує спрагу. Звідки це я взяв? Нормально лягає всередину, як не крути. А ще, колись чув вислів: "Тёмное - это пиво, а светлое - это моча". Категорично не згоден, адже обидва сорти пива чудово п'ються під настрій та в окремо взятій обстановці. Це німецьке не достатньо виправдало мої очікування, не такий багатий смак, як хотілося. Насіння - Кіпр.
Вечеря сьогодні. Непогано, ледь дихаю)) Спокусився на чеське пиво, яке виявилося трошки з гірчинкою. 5,0 % Всім гарного вечора!
А ви напрочуд кмітливий камрад, моя повага! Пиво було на десерт, як то кажуть. А спочатку, як і сьогодні, була Пісня)) Нехай пробачать мене читачі за вибагливість, але зара часи такі настали, то хоч порадуємося їдлу (хоч я і з породи гончих ) В паніровочних сухарях - то пангасіус, а Staropramen пригостили, хотів сьогодні узяти баночку бельгійського на пробу. До речі, піна у всіх попередніх експортних була щільнішою і сідала довше. От тобі і наш розлив(
...5%...це євростандарт....гарне пиво сертифіковане...., але треба вже смакувати на Ваш смак.....я якось с дуру купив стелли ящик..під скидку в атб.....горчить не те слово.....пью в натяг.....а ціна ж без знижки...оху.ть.....більш не куплю ніколи...за шо треба платить такі гроші...хрін його знає
це ще з 2000х років(а точніш з 2005).....по Польщі ....5% євростандарт....., нижжче 3.8%....вже не пиво..., а пивко, типу пивний напій. ...так само по вину.....було віно...., а було для ...алкашів....вінко(бадяга з спирту й різних есенцій)...
А ну то в Польше. Я с их Пивом знаком только теоретически. Кстати стандарты зависят от сорта пива. Сорта в разных странах разне . В Англии есть понятие Эль ( Ale ) -4 , 4,8 % Портер (Porter)-6-7% итд В Ирландии свое -Стаут (Stout) 4% Суперстаут Ред (полутемное) итд В Германии такого и близко нет . Потому каких то средних Евростандартов не слыхал и не читал кроме от Вас.
...тому я Вам кажу по Польщі (а в Польщі Ви можете смакувати майже все європейське пиво)....а це наразі головна країна Євросоюзу...й те пиво що нижче 3.8...то вже не пиво....., а пивний напій(по нашому бурда) хоч мабуть я трохи від себе перехвилювався ...насчот ..бурди..., тому що...є й ще гірша бурда.....безалкогольне
Теперь понятно! Вообще НЕ Пивом считается все- что имеет примеси в составе кроме Солода,хмеля .воды . А Вот в Бельгии например в составе может быть что угодно (малина , рис, кукуруза итд) И Бельгийцев это вполне устраивает.
В Дрездене пил пиво с малиновым сиропом. Просто бомба!!!! В Бамберге пил пиво приготовленное с использование вишневых дров?. Прикольное.Вкус вишни есть,но как будто ветку жевал. У все группы был легкий понос.
Свою коллекцию начал в 1990 году после службы. Раз в полторы недели ездил в москву и привозил несколько бутылочек разного пива. Собирал этикетки все и крышки.Только с британского пива часто этикетки не смывались и оставлял бутылкой. К 2000 собирать перестал и все подарил..
ось таке нефільтроване але не в банці а розливне сподобалось...приємний смак, в банці якщо чесно не пробував
Постоянные переезды убивали коллекцию. Да и ту я не через войну подарил...в 2000 войны небыло.Просто интерес пропал