Теж "Львівське" 2,35Л у Барвенкові коштує До 70 гр.,у нас 170-180 гр. і як? Як песіонеру з 3400 гр пенсії купити пару пляшок?
Та коли кацапи кожен день біля хати гупають - попробуй кинь...Вже і труба валиться, і вікна позабивав - сидишь і чекаєшь, куди ще прилетить? А нерви не залізні! А як йо...ш пивка чи самогону - так і життя вроде як налажується... І кацапи вже далеко і не такі страшні! Та вили так і стоять біля воріт...
Там не в наявності, а в ціні проблема. Я в Курахово на базарі теж пиво Туборг по 70-80 грн за баночку 0,5 платив. Але зарплата у вояка трохи вища за пенцію роботяги...
та запросто... Ось мені, шкода такі грощі платити, хоча можливість є. Але ж масмаркет і за такі гроші, то ж тупо шкода.
Ну як німці казали - "каждому - своё". Та вас там теж "не слабо" кацапи достають... Щасти вам і нам усім...
У меня Тесть с Тёщей до сих пор в Славянске ....вместе с Курами , козами , помидорами и тп... Но Тесть винишко делает и самогон )
Чоловік часто приходив до бару і замовляв три кружки пива. Пив і пішов. Одного дня бармен не втримав і запитав: - Чому ти завжди замовляєш рівно три кружки пива? Чоловік відповів: - Був час, коли я ходив у бар з двома найкращими друзями. Нам подобалося пити біля пивного кружка. Але потім доля розлучила нас. Двоє моїх друзів виїхали в інші міста. Але ми домовилися, що якщо кожен з нас захоче випити, то замовимо для себе і для своїх друзів. І вип'ємо за них. Це допомагає нам не забувати про нашу міцну дружбу. Бармен з повагою кивнув. Чоловік продовжував приходити до бару, але настав день, коли він замовив дві кружки пива. Наступного разу знову два. Бармен здогадався, що з одним із друзів чоловіка щось трапилося. Він підійшов і сказав із співчуттям: - Ви зараз дві кружки пива замовляєте, я так розумію, що з одним з ваших друзів щось погане трапилося. Чоловік вирвався з пива і відповів: - Ні-ні, не переживай, нічого не сталося, мої друзі живі і здорові. Я просто кинув пити.
В Києві, на пл. Космонавтів напочатку 80-х був підвальчик з пивними автоматами, вода, яка звалася пивом у тих автоматах була абсолютно натуральна.
Думав сьогодні розпочну з пивка. А х... там, продовжив з горілочки) Тому, пиво чекає, а вас усіх з прийдешніми святами!
Доброго, хочу тут написати - камрад Hamer2109 вже мені другу посилку з Полтавським пивом відіслав! І я буду на нього - не, не молится - але буду йому буду вдячний "вовеки-веков"...
хоч стаканчик за нас випийте.... мені коли пиво присилають я завжди бокальчик за камрадів і їх успіх наливаю
Тема живе! Згадав як в відпустку з Донбасу поїхав в Закарпаття,в Берегово зайшов в магазин мадярський,а там того пива,море, різних сортів , видів.Кілька днів тільки пиво,навіть на їхнє вино домашнє не тягнуло.Ціни дешевші чим в фронтовій зоні,там за півторашку 200-220 ,і це нормально.