Ось до виходить,ще сохне матовий лак,але я вирішив Вам показати,так би мовити у самому процесі... З повагою!
Доброго ранку шановні форумчани! Ну ось і підійшла моя відпустка до свого завершення...знову служба...проклята війна!!! Але!Із світлин вище ви зможете зрозуміти,що планувалось одне,а вийшло геть інше та набагато крутіше! У сестри були заздалегідь підготовлені та пофарбовані солдати!Вона прокинулась раненько,та спробувала їх примостити!Поки я пив каву,вона мені скинула фото! Короче!!! Залишилося тільки вооружити німців гвинтівками! Здається я десь в хроніках таке навіть бачив! Допоможіть будь ласка з назвою діорами!!! З повагою!
Діорама "На вулиці Сталінграда" вже у продажі! https://reibert.info/lots/diorama-na-vulici-stalingrada.1035278/ З повагою!
Доброї ночі друзі! Так як це розділ "Курілка",то думаю тут цим не заборонено поділитись... Моя сестра почала роботу над іншою діорамою присвячену Сталінрадській битві! Тепер вона почала вести свій Інстаграм акаунт! Ось посилання: https://instagram.com/family__models_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Дуже прошу підписатись та підтримати мою сестру-моє найрідніше! Може щось і собі придивитися зможете! Тим паче плануються розіграші,знижки і.т.д Дуже прошу поширити цю тему! Тим паче,що частина грошей справді іде на допомогу ЗСУ! Вам не важко,а дитині приємно! З повагою!
Наче нічого так, от тільки де це він ? Якщо в болоті чи кризі, то навіщо перед собою поклав гранати, якщо у вбиральні, про що свідчить протигаз, то про гранати те ж саме питання. Поясніть сюжет, будь ласка
Конечно неплохо но: На тему ПМВ композиция выгляделабы в разы круче....Шлем М16, гранаты М17 и противогаз М15....символ стойкости и мужества германского война на фоне Верденской траншейной грязи ПМВ.... А так есть недастающие элементы - погоны, петлицы, но всеравно сделано красиво....
Тобто це просто збірний образ ? Фактично натюрморт, на силуеті людини. Ну не знаю. Кожен художник бачить по своєму. Але перше, що приходить в голову, коли вперше дивишся, так це наче його в люк танку замурували, залили бетоном. Я б попрацював би над нею ще. Тому як ідея зовсім не читається.