Питання по катку

Тема у розділі 'Техніка та важке озброєння', створена користувачем Sacha, 9 лют 2016.

1. Sacha

Sacha Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    70
    Повідомлення:
    1.109
    В суботу їздив розвідати одне місце, накопався каток. Думаю від БТ - той що на малюнку обведений червоним. Сфотографувати не було чим. Він являє якусь цінність, чи тільки як металолом? Можливо хтось знає скільки він важить? Їхати по нього в одну сторону майже 100 км, тож не знаю чи варто?

Images:

BT7-1935.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Ключ MASCHINENFABRIK-PENIG, піднятий на місці розбитого танку, довжина 21 см.
      700 грн.
    2. Самохідна артустановка 1944 р/в. Оригинал. На ходу. На балансе юрлица.
      11250000 грн.
    3. Нечаста каністра СС, виробник Sandrik. Каністра міцна, не гнила, не сипеться, не перефарбовувалась....
      11000 грн.
    4. З болота.З якого саме -незнаю.
      500 грн.
    5. З болота.Наче з BMW R 71, або R 12 Обговорення тут:- https://reibert.info/threads/kljuch-z-nimeckogo...
      800 грн.
  3. v_intore_z

v_intore_z Stabsgefreiter

Повідомлення:
    442
    Адреса:
    Украина, Киев
    Да, он представляет определенную ценность. Главное найти человека который реставрирует данную технику либо кого то другого которому просто надо такая вещь в коллекцию. 100% что дороже металлолома.

4. 19viktortsw71

19viktortsw71 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Здравия желаю. Вы диаметр замеряли? Этот который показан на рисунке имеет диаметр (взависимости от износа) по резиновому бандажу 510мм, и нужна ширина ещё. Вес за 50кг. Дороже метала.
    С ув.

5. Sacha

Sacha Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    70
    Повідомлення:
    1.109
    Діаметр буде менший - резиновий бандаж не в ідеальному стані. За ширину можу тільки сказати, що він подвійний. Я повністю його не викопував щоб ніхто не знайшов поки я повернуся.

6. КарАн

КарАн Oberfeldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Москва Россия
    Отверстий по кругу не было на нем?
    Как тут
    Если есть - это Т-34, у них диаметр одинаков с БТ - 504 мм.

7. Sacha

Sacha Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    39
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    70
    Повідомлення:
    1.109
    Зараз затрудняюсь сказати.Я тільки обкопав по кругу, визначив що він суцільний з виступами по типу шпиць. В 1941 біля Лешнева у 8 мк згідно документів Т-34 були. Якщо нічого не поміняється, на вихідних повернуся туди.

8. КарАн

КарАн Oberfeldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Москва Россия
    Были. И на фото есть они. За костелом (монастырем) справа, где сейчас примерно футбольное поле, две было. Одна перед мостом слева застряла, там сейчас заросло. Но это не все. Одна или две были еще севернее, по дороге к Берестечко.
    А в Песках застрял КВ-2.
    http://nemirov41.forum24.ru/?1-13-0-00000059-000-0-0-1449571480