Та нету ж в Египте тектонических разломов, ну шо за дитина... На всей африканской плите нету. Вы геологическую карту глядели? Выходы твёрдых пород в таких местах обычно результат эрозии. Как в Финляндии. Или разлома, да, в других местах. Но в Египте разломов нету. Понимаю Ваш энтузиазм, я-то и сам такой. Но желательно же отделять мух от гов стройные теории от газетных приколов. Проверять хоть как-то, хоть по базовым учебникам. Чтоб потом разломов не было. С рупорами.
Як без крана можна переміщати такі величезні блоки ? Плотность гранита — 2600 кг/м³, прочность на сжатие до 300 МПа Температура плавления 1215—1260 °C (2219—2300 °F); при присутствии воды и давления температура плавления значительно снижается — до 650 °C.
Навіть не виникає ніякої гіпотези,.. з пластиліну так зробити проблематично... різні розміри і форми блоків, різні кути нахилу поверхневістей і така точність дотику блоків
Атеїзм це теж віра, тільки віра у те, що Бога-Творця немає. І вони не можуть довести свою віру фактами
А слово "знаю" залишімо "знаючим" ... хоча один із найбільших адептів релігії "знаючих" - Сократ, висловився так про знання (віру) "знаючих" ... «Я знаю, що я нічого не знаю». Сократ ... то може ВІРА сильніша за "знання" ... ???
Так це чистої води вчення мормонів та Рассела ... !!! А ти казав що у "фігню" не віриш ... ??? Чи те що у американців релігія, то у москалів атеїзм ... ??? http://jworg.livejournal.com/13318.html
Так вони фарбою малюють блоки на рівній стіні ? Піраміди теж так роблять ? І це у вас називається полігональна кладка ?