Доброго вечора шановні комради. Під час останього копу виліз металевий пікель . "Вікіпедія" стверджує що метал - томпак. Велике прохання оцінити чи буде цікавий в такому стані та по можливості дати більше інфи по пікелю. Заздалегідь вдячний.
фурнитуры практически нет, птичка отсутствует, в таком состоянии на большого любителя, до 200 гривен.
Як ви оцінюєте???? Задній гребінь, окантовка козирка, шпеньок 300 грн легко. І + латунні залишки на реставрацію тоже думаю 100 хтось дасть. Так що рахуйте. Один напише дурню- а всі як мавпи підтримують.... Достали оцінщики .Всю їхню оцінку , в переважній більшості випадків, можна сміло множити на 2.
Хотів би я бачити як піде за 400грн, якщо так, то з мене реально фляшка "Бандерівської" Взагалі то в мене завжди своя думка. Чим більше думок - тим ясніша картина, приймайте участь
Мої вітання камради !!! Дякую всім хто прийняв участь в обговоренні. Завтра виставлю пікель на продаж, і тоді дасться чути чи буде нагода зустрітись на каві Всім гарного вечора!!!!
Ссылку киньте на продажу,вещь интересная и в тоже время убитая временем,интересно за сколько уйдет...
Мої вітання камради!!! Пікель продано , ціна продажу 400грн. Запрошую камрадів Ладик та Сєрьога на , бо є повід зустрітись. З мене може бути друга "Бандерівська". Можемо списатись у приваті З повагою.