Мда... Машинки якісь адські, балони з під піни. Може ще вісім два в топку?? Димохід чистять квачом на шнурку. Тягають його туди сюди все що не треба осипаєця вниз. Тільки перед чистко раджу поховати простерадла занавіски одяг. Почніть чистити зверху і поступово ідіть до топки.
Вы не смейтесь, все ружжа должны выдержать капець какой заряд.. от пожаров больше гибнет... думайте.. Тройной!!!
Я про копану...міеометкою колись чистили в батьків,зручно за хвіст мотузкою прив'язати, а протанковою міною огірки в бочці квасили.
Ну як за копанину річ, то да, можна пробити засори. А я подумав може радикально з піччю питання вирішити підказуєте...
да , бочка це тема , можна туди карбуратор примастирити і бензалінам отоплювати . єкономим дрова , одні плюси ...
Якщо карбюратор ,тоді ще лямда зонд прийдеться в трубу мастирити,краще прямий вприск,одна форсунка і аж гуде.
там часом задвижки нема на горищі в димоході ? або скла на димарі я так зрозумів що негорить в плиткі як потрібно ?
К єтой фигне нужно купить еще пачку градусников, тєн и пьілесос. Чтоб наверняка. Количество имбецьілов невозбранно радовает )) Сажа, он же вьісокодисперсньій углерод - неслабьій канцероген. Повезет если саркома и бьістро. Может случиться долго и очень болезненно. Всегда нужно думать, что тьі делаешь, и если в школе сменял учебники на пиво, дешевле не делать ничего. И да, на месте соседа, которому лично и всей его семье укорачивает жизнь такой йовбак, принял решительньіх мер, по устранению угрозьі.