Хлопці, та шо ж таке, по хз якому колу пишу, лежак, комин, вхід в грубу оглянув, почистив, герметизував. На фото видно що чистки всього дві, одна з торця в самому низу, інша збоку посередині. Дивимся посилання на ютюб, там так само, але дві посередині збоку. То виходить пічка така ж , але не 5 а 3 канали паливні. Я чого фотки кинув, чи там , орієнтуючись по кафелю три канали, чи п'ять, і дятел не поставив ще одну прочистку(ну це малоймовірно)
Блін та яка в дупу тяга, кажу ж х-ня. Щось давить. Та коротше, гадаєм на кавовій гущі, завтра позаглядаю сам
Та норм там все, я ще б'ю на нерівномірність отворів по довжині, вони так вимурувані, але ж горіло перший рік, а потім вср@лось
Тоді знімати верхній ряд ізрасців вони кріплені на проволку і в кладку, знімать верх тої груби і все стане ясно.
На любій стінці перегодок,назбиралося сажі,потім просто клапоть відлслоївся і став поперек продухи...
Не треба починати розбирати,легше руаав до плеча закатати і не боятися випачкатись,суньте руку ,не вкусять....
Пхали вони туди шланг з саморобним йоршом, по ідеї впав би, ну ще я полізу. Мені чомусь більше гірка на звеху на стінці бачиться, кокс сажі , або цеглина, і з 1 в 2й не перевалює
Та ніколи не боявся сунути . Просто прикол був би якби той Гриша тупо не поелав одну чистку з боку і все , там корок
Питарди, балони і пр. то все від лукавого. Нормально чистить треба, руками і не шукать потім де перекрило колодець.