Думаю,что так погнули его явно не немцы,покрутил его в руках солдат РИА,согнул и выкинул за ненужностью.
Тепер важко достовірно встановити хто це зробив. Наразі маємо такий результат. Жаль ,фото не робив на місці- з цікавого вирив ще десяток колотух на скаті бруствера бліна . три розвалені а решта ще можна зачіпати на ремінь-скоби геть бодрячі. Наплічник залишив далеко ,нікуди було пакувати,хіба що за пояс.
На вихідних в хорошій компанії друзів виїхали на знайомі місця продовжити розкопи . Нелегкий копарський хліб-крім процесу завжди хочеться дістати щось в доброму стані. На цей раз не вдалось! Фото на копі робили камеради,я вже сфотав своє помите вдома. Облом по гільзах,всі обрубані. Пряжка теж могла б бути кращою.Є то й є! Цікавить закручений в спіраль знак!
Вітання Камерадам! Сьогодні поміж дощ прогулялись з Rscorpion по знайомих битих місцях. З того що вкинули до торби : дистанційка М93а ,з ранніх австрійців,1 крейцер 1774р. ,цікавий перстень ,думаю давніший за ПСВ,і кулон члена невідомої секти. По останньому цікаить інформація!
Может вот это Братство? Территориально подходит. http://www.tvds.org.ua/index.php/di.../255-bratsvo-materi-bozhoi-neustannoi-pomochi
Монета подьское восстание очень хороша, при том что она реже встречаеться чем 10 грошей, украшение коллекции лоя ценителей.
Спасибо за внимание к теме! Монета редко встречаема,пробивал у знатоков. Одна из первьіх моих находок-талисман на удачу!
Сьогодні знову з камерадом Шльома, в перериві між дощом, вирвались в лісок на годинку. Знахідок практично нема, але оскомина збита. З цікавого- голова і брошка з "брюліком". Як на Вашу думку, брошка сучасна чи ще з тих часів?