всего лишь предмет из столовых принадлежностей тех времен! найден на бруствере окопа ,где располагались бойцьі РИА. судя по клейму предмет стьірен и потом вьіброшен за ненадобностью(моя версия). Не получилось сахарок хватать щипцами в окопньіх условиях:
За відсутності часу на проведення походів до лісу в вихідні порився по старих ,призабутих знахідках минулих виходів,що не були представлені на огляд . Тема ПСВ захоплює ,і ось ця кришка,знайдена в бліндажі вояків РІА просить про себе більше інформації! Може від льодяників?! Підкажіть!!1
Привітання форумчанам! переглядав знайдене в цьому сезоні, ці пуги виставлялись,на жаль не збереглись в іншій темі. досить нечастий баварець і офіцерський австрієць-артилерист! Як на мене-цікаві знахідки!
Вітання камерадам! Давно не поповнювалась тема,сьогодні не витримав ,попри сніг, подався до знайомого місця збити оскому. Витягнув з під снігу дзвіночок латуній і такі вудила .місце по ПСВ,тож цікавить чи по війні знайдене!? з давнішніх виходів виставив надульник. ,хто підкаже приналежність? Ну і такий натюрморт комбінерський! ті що посередині-РІА,двоє інших-?
Цікавить ще один знайдений предмет-закрутка ,думаю на бензобак. Ясно ,що до ПСВ не відноситься, по другій тут юзали мадьяри,можливоріч їхня?
маленький результат весяного виходу по стежках ПСВ.Лізли кирки,пуги пушкарів Австрії,штик РІА,і всякий хлам чорного металу! для затравки поповнив тему,камеради додадуть!
Пряжка вроде как от ремня,интересная пломба видимо от арт. ящиков,защитный колпак с клеймом ГР в хорошем состоянии,куча интересного железа после артиллеристов.
Сегодня в компании Шлема и Rscorpion покопали по ПМВ на немецких позициях. Шлема удачно назвонил помойку с отличными бутылками!
По такій погоді собаку з дому не виженеш,а тут поперло до лісу! І добре що так,процес погоду переміг. Крім вишуканої склотари на кілька персон ще надзвонилася цікава залізяка- на перше враження ,як причіпний елемент до кінної тяги в артилерії. Допоможіть ідентифікувати.
Дивно.як з моєю удачею вся склотара залишилась неушкодженою,причому на глибині 40см. зачепилась на солдатський казанок і всякий чорний мотлох. Цікавить ,що за мензурка така?
Вспоминаючи дитинство, приходить на думку, що баночка від якоїсь мазі. Колись похожі були, накривались вощеним папером, і обв"язувались шнурком. На цій баночці якраз є місце під шнурочок.
Друзяко, це баночка від джему - любили німчаки його гамати вечорами в бліндажі А які в тебе плани на склотару. бо я від неї прусь і колекціоную
Вітання всім! Весна надворі,пора копарських жнив,а в мене облом-глюк прибора. Виручив камерад JESTER, довірив свого запасного. виявився фартовим,вишукав серед безлічі осколків жетон ,якого я із вдячності по дружньому розділив навпіл! Не втримався від спокуси заглянути всередину,коли ледь відігнув то зразу отримав дві частини. Мій перший по німцях,приємна річ!