Перевод мобильного номера к другому оператору.Не нужно этого делать

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Alex Richter, 23 лип 2020.

1. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я три месяца не пополнял вудуфон, и мне такой смс не прислали.
    А прислали другую - переходи на 4G, с тарифом 40 грн/4 недели.

Я через дней 10 заехал в офис вудуфона, оказалось предложение иссякло и более не активно.
    Ну раз так, то и карту на 4G менять не стал, хйм им по лбу, в общем.

Раньше мне принципиально нужен был активный номер мтс, сейчас нет. Можно в пейджер превратить ))

sergusdn, Хантер ua., Konrad Lorenz та ще 1-му подобається це.
    1. берет Басків ,шерстяний,Франція.розм.57 . берет чорного кольору , незначні плями, є незначні пошкодж...
      60 грн.
    2. Берет новый, 57 размера. шерсть. Состояние по фото
      500 грн.
    3. Бирет механизированого полка. Лимбурские егеря . Королевских сухопутных сил Нидерландов. Без каких л...
      2500 грн.
    4. берет Басків ,шерстяний,Франція.розм.58.берет темно -синього кольору ,без плям, є незначні пошкоджен...
      60 грн.
    5. Берет армии Бундесвер р. 59 Германия. Размер указан 59. Материал натуральная шерсть и кожа. Состояни...
      520 грн.
  2. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Вони індивідуально тарифи видумують. По дзвінках ,по інтернету беруть статистику. Хитрі стали.

Хантер ua. та sombre подобається це.
  3. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

більше року назад був на київстарі тариф - 35гр.
    Потім приходить смс - "вітаємо Вас! Ваш тариф успішно змінено на київстар - 75!"
    Я забив на них і рік не поповнював, дзвінки приймав, але сам не намагався нікуди дзвонити. За цей рік постійно майже кожного тижня, присилали пропозиції - 50гр. І 40гр я не реагував і от 12 травня прийшла пропозиція - "звонкі бєз граніц" аж за 30гр. на місяць. (безлім в мережі).
    Проплатив - користуюсь... :D
    побачим чи на довго ця щедрість?...

221FD68A-DE78-4494-90D7-D0B5EDF7B13E.jpeg 25B1DD06-E69E-442C-8278-5B344A12DDA8.jpeg E623C1F0-EDDD-4507-930F-7363BF8983A5.jpeg

Хейль, рональд, Alex Richter та 3 іншим подобається це.