Пересування зі зброєю у військовий час

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем Androsh, 9 січ 2023.

1. dotzent

dotzent Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    308
    Адреса:
    Київ
    За Наказом 622 - так і маєш зробити, необов'язково на форматі А4, можна в іншому форматі, головне, щоб можна було прочитати витяг. Але мені траплялись поліціанти, хто казав - на цей роздруківці немає печатки, я маю його перевірити - чи не фотошоп? Але як - зв'язку то нема...

Otryta подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Гільзи 223 Hornady Кількість - 134 шт 83 шт із них - миті. Дістались мені за обміном, тож не відомо,...
      171 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Цена за 100шт . пули свинцовые ТТ , наган , 32 ACP , средний вес 6.5гр , прошли ресайз .
      370 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Воронка для пороха универсальная ,подойдет для подавляющей части всевозможных калибров, даже пистоле...
      105 грн.
    4. (в наявності 8 шт.)
      Коробки для набоїв .223 REM / 5.56 NATO (50 шт.) Матеріал: Коробка – матовий PLA Соти (наповнення)...
      290 грн.
    5. Ультразвукова мийка VGT-2000. Використовував для миття гільз. Випадково налив трохи води всередину,...
      1 грн.
  3. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.020
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Я писав раніше НЕ про службову зброю.

4. dotzent

dotzent Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    308
    Адреса:
    Київ
    "Як військовий, то роблять запис в військовий квиток."

Я військовий, питав на службі - особисту зброю у військовий квіток не вносять, тільки службову.

Фон Манштейн та akms1974 подобається це.
  5. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Это лишь потому, что ваш комбат не хочет этим заниматься. Мне спокойно вписали мое оружие, еще и печать поставили. Разница в записи лишь одна, не написали "видан" где дата. Потому что его мне не выдавали и сдавать тоже не надо будет. Но зато выписали калаш, дабы я не нес за него ответственность и не искал где его хранить

capt.A.Smollet подобається це.