Переробка ZOS sharp innova в РСР

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем DeyVas, 13 лют 2023.

1. DeyVas

DeyVas Gefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Житомир, вул. Покровська, 3
    Доброго дня, шановні колеги.
    Цікавить переробка ZOS sharp innova в РСР гвинтівку. Бо штатно качати по 8-10 качків для нормального пострілу набридло. Хто стикався з такою роботою, може порадите майстра і яка вартість приблизно( чи взагалі варто)
    Завчасно дякую. A15FA60C-5135-48EA-81B6-DCE526F6299B.jpeg

1. (в наявності 2 шт.)
      Пуля представляет собой пустотелый свинцовый конический стаканчик с выпуклым дном в головной части....
      99 грн.
    2. Испанская пружинная винтовка в отличном рабочем состоянии. Выпуск 2005 год. После ТО. Изменения и...
      15000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Продам Новый Evanix Hunting master AR4 bullpup - мощная, высокотехнологичная PCP винтовка.Отличител...
      48000 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Rainstorm 4.5 Evanix rainstorm- это мощная высокотехнологичная PCP винтовка в к...
      48000 грн.
    5. Клапанный агрегат Юнкера, работоспособность прокладок не проверял
      8500 грн.
  2. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Переделать можно всё но визуально будет не красиво. Да и коробка вроде пластиковая. Получится как с крысой, придется менять почти все. Может лучше вам ее продать и купить PCP?

3. DeyVas

DeyVas Gefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Коробка тут капролон зараз стоїть.
    Порадьте виробника чи модель може. Щось більш менш ціна/якість.

4. AWAlone

AWAlone Obergefreiter

Повідомлення:
    91
    Адреса:
    г.Сумы
    Ну как с "крысой" не получится,клапан-то "самооткрывашка".И останется от Зоськи в лучшем случае ствол...

5. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Із пцп дешево і сердито мені подобається Beeman 1357 underlever. А ще мені подобається як СО2 Beeman QB II яку можна буде переробить в пцп. А взагалі подивіться що продають на ibis, rozetka, zbroya, і тут на форумі теж попадаються непогані саморобки і б/у або апнуті гвинтівки.

DeyVas подобається це.
  6. DeyVas

DeyVas Gefreiter

Повідомлення:
    56
    Адреса:
    Дякую! Буду досліджувати це питання

7. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Для тренувань брав собі Хатсан БТ65РБ. Маса і габарити приблизно як у бойової зброї, постріл дешевий, на 35 метрах всі влучання в кришку від пляшки і соснову дошку 30 мм. шиє навиліт. Один недолік- ціна. За такі гроші можна купити непоганого мілкаша.

RvHunter та DeyVas подобається це.
  8. Sashka

Sashka Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    279
    Адреса:
    Украина, Киев
    Вітаю, шановні камради. Цікава ідея перевести зоську в псп. Не чув щоб хтось таке робив, та то й зрозуміло. Роботи багато ,а результат непередбачуваний. Враховуючи особливості накопичувальної камеры та усм без ударника. Тому й цікаво. Я робив так.
    Розбираємо все до дрібниць, СК протачуємо щоб труба вийшла наскрізь, виготовляємо накопичувач з клапаном під ударку. Протачуємо канали під усм та інші отвори. Окремо зробив ударника та всі частини УСМ. А також доопрацював досилач під болтовку. Трубу різав небагато, щоб трохи більшим об'єм був, так як планував використовувати 88г баллон. Звісно перехідник з квіком, та врізка в ложе. В результаті маємо 150+/- кубів та швидкість 250мс /0,68гр.
    Основні проблеми мабуть це ущільнення СК , пластик не найкраще рішення для псп.

Images:

20240328_193458.jpg
    20240222_132337.jpg
    20240223_153026.jpg
    20240221_144230.jpg
    DeyVas подобається це.
  9. AWAlone

AWAlone Obergefreiter

Повідомлення:
    91
    Адреса:
    г.Сумы
    Це якесь чудерннацьке збочення...Що там від Зоськи залишиться?Ложе та ствол?А,ще усм...А те що 88-грамовий балон не розрахований на тиск стислого повітря вас не бентежить?Порада-не ламайте гарну гвинтівку.З пов.

AC Strom подобається це.
  10. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    4.175
    Адреса:
    Слобожанщина
    На мою думку буде дешевше і набагато швидше купити готову ПСП від майстра, або б/у. З Повагою.

Aprel_nik та AC Strom подобається це.
  11. Sashka

Sashka Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    279
    Адреса:
    Украина, Киев
    "Ша медуза море наше" с. м/ф
    Я майстер, у мене є спеціалізація, досвід, час та натхнення. Даний пацієнт не був "гарною гвинтівкою" на момент експерименту. Тож відібраний не помилково. Звісно бажання зробити це було давно, проте зупиняла кількість і складність роботи.
    Ну і ще, ніхто й ніколи не робив з зоськи псп.

DeyVas подобається це.
  12. AWAlone

AWAlone Obergefreiter

Повідомлення:
    91
    Адреса:
    г.Сумы
    А не думали "чому"?Якщо пан має час та натхнення,то...Мабуть є багато інших варіантів,нє?

13. Sashka

Sashka Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    279
    Адреса:
    Украина, Киев
    Кожен майстер має свою спеціалізацію, те на чому він на хліб заробляє. Моя - це сервісне післягарантійне обслуговування. Тож , можу робити різні речі, проте не роблю нічого конкретного, на чому міг би мати репутацію в ваших очах. В мене є сторінка з роботами в фб, посилання в профілі