Доброго дня, шановні колеги. Цікавить переробка ZOS sharp innova в РСР гвинтівку. Бо штатно качати по 8-10 качків для нормального пострілу набридло. Хто стикався з такою роботою, може порадите майстра і яка вартість приблизно( чи взагалі варто) Завчасно дякую.
Переделать можно всё но визуально будет не красиво. Да и коробка вроде пластиковая. Получится как с крысой, придется менять почти все. Может лучше вам ее продать и купить PCP?
Ну как с "крысой" не получится,клапан-то "самооткрывашка".И останется от Зоськи в лучшем случае ствол...
Із пцп дешево і сердито мені подобається Beeman 1357 underlever. А ще мені подобається як СО2 Beeman QB II яку можна буде переробить в пцп. А взагалі подивіться що продають на ibis, rozetka, zbroya, і тут на форумі теж попадаються непогані саморобки і б/у або апнуті гвинтівки.
Для тренувань брав собі Хатсан БТ65РБ. Маса і габарити приблизно як у бойової зброї, постріл дешевий, на 35 метрах всі влучання в кришку від пляшки і соснову дошку 30 мм. шиє навиліт. Один недолік- ціна. За такі гроші можна купити непоганого мілкаша.
Вітаю, шановні камради. Цікава ідея перевести зоську в псп. Не чув щоб хтось таке робив, та то й зрозуміло. Роботи багато ,а результат непередбачуваний. Враховуючи особливості накопичувальної камеры та усм без ударника. Тому й цікаво. Я робив так. Розбираємо все до дрібниць, СК протачуємо щоб труба вийшла наскрізь, виготовляємо накопичувач з клапаном під ударку. Протачуємо канали під усм та інші отвори. Окремо зробив ударника та всі частини УСМ. А також доопрацював досилач під болтовку. Трубу різав небагато, щоб трохи більшим об'єм був, так як планував використовувати 88г баллон. Звісно перехідник з квіком, та врізка в ложе. В результаті маємо 150+/- кубів та швидкість 250мс /0,68гр. Основні проблеми мабуть це ущільнення СК , пластик не найкраще рішення для псп.
Це якесь чудерннацьке збочення...Що там від Зоськи залишиться?Ложе та ствол?А,ще усм...А те що 88-грамовий балон не розрахований на тиск стислого повітря вас не бентежить?Порада-не ламайте гарну гвинтівку.З пов.
"Ша медуза море наше" с. м/ф Я майстер, у мене є спеціалізація, досвід, час та натхнення. Даний пацієнт не був "гарною гвинтівкою" на момент експерименту. Тож відібраний не помилково. Звісно бажання зробити це було давно, проте зупиняла кількість і складність роботи. Ну і ще, ніхто й ніколи не робив з зоськи псп.
Кожен майстер має свою спеціалізацію, те на чому він на хліб заробляє. Моя - це сервісне післягарантійне обслуговування. Тож , можу робити різні речі, проте не роблю нічого конкретного, на чому міг би мати репутацію в ваших очах. В мене є сторінка з роботами в фб, посилання в профілі