Пенсия будет ли она???И если будет то какая..

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем klerik777, 7 дек 2020.

1. Radar

Radar Stabsfeldwebel

Для цього багато не треба. Зараз молоді служать. Ти їм тількі у батьки годен, буває взагалі п'ять - десять років різниця, але всеодно дідом нарікають, та з віником за тобою ходять, бо пісок сиплеться ))))

Buntara нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Кепи горной пехоти Бундесвера (Германия) BW BERGMÜTZE GRAU - Оригинальная кепи горной пехоты Бунде...
      850 грн.
    2. Отличная качества оригинальная кепка - бейсболка от американского премиум бренда Under Armour. Кепка...
      390 грн.
    3. (в наличии 5 шт.)
      Бейсболка Тактична UKRAINE — це кепка, виготовлена в класичному дизайні бейсболки. Універсальний роз...
      260 грн.
    4. Розмір універсальний.майже не використовувалась.
      200 грн.
    5. Вироблено в Тайвані. Коттон. Розмір регулюється.
      95 грн.
  3. klerik777

klerik777 Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Вот оттуда наверно и пошла дедовщина...:D:beer:

kripers338, кучукаю, Otryta и ещё 1-му нравится это.
  4. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Правильно, статус УБД дает право выхода на пенсию а 55 лет, но при наличии определенного стажа
    Я практически так и написал, только без таблиц и в реалиях 2016-17 года (в те годы для выхода на пенсию было достаточно 15 лет стажа, а для надбавки к пенсии как УБД, нужно было 25 лет стажа
    Необходимый стаж у меня был, поэтому я и ушел на пенсию как УБД в 55 лет, а так как стаж был 25 лет, то еще и получил надбавку к пенсии (тоже как УБД)

Последнее редактирование: 27 дек 2020
    Боб67, Buntara и Владимир Херсон нравится это.
  5. Камрад, мене і сина мобілізовали в 2014р в 54роки і нічого так адреналіна хватанув добре, тільки після дембеля морда з правої сторони боліла від газів автоматних бо автомат з глушаком був, не знімав глушак бо в населенному пункті ВОП був і постійно на день по 5-6 раз атаки були. А на пенсію тоже пішов по УБД тільки в 57 років бо не був підписаний закон президентом по атовцям щоб могли йти в 55років і 25 років стаж був. Пенсію назначили в 2017р 2300 з копійками не помню уже і виросла зараз до 2918грн. А син з 2014р і зараз проходе там службу на передку, питав його як вас кормлять то сказав в цьому році паршиво. Мене мобілізовала область, а сина через місяць районий військомат в 2014р отак ми і попали на службу в одну бригаду тільки в різні батальйони. Служе син в ВСУ.

Veig, d29k3, refmechanic и 9 другим нравится это.
  6. klerik777

klerik777 Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Лично я уже писал что в 55 лет уже мужики должны идти на пенсию хотя бы а не вкалывать по черному...65 лет - это смешно многие не дотягивают и до 50-ти...Да и как выйти на пенсию если стажа толком нет ни у кого все в основном работали на дядю который не оформлял.И таких много.А как же жить и за что???А частники 1 год за половину???А налоги плати каждый месяц и единый и пенсионный.
    А тут слух ходит уже не первый год что отменят ...А еще прикол что заставят плотить пенсию своим родителям..Многие концы не могут свести с концами жена дети кредиты...А тут еще плати пенсию матери которая чем может тем и помогает.Я не втом смысле матери и так помогаю чем могу и продукты и по хозяйству так как на ее пенсию хрен протянешь..Мне просто интересно как бы это выглядело проплатил ей на карту а потом фото-отчет в службу???А те кто не имеет детей???Многие пишут мол живи одним днем а потом что как попрыгунья стрекоза???Поэтому мужики и мрут как мухи вместо того что-бы еще лет 10-15 на рыбалочку походить что-то смастерить дома на дачке навести порядок с внуками провести побольше время и детьми - ведь жизнь коротка..Так они рвут жопу до последнего а потом год может 2 кому сколько везет...Мы уже давно не то поколение как наши отцы и деды...Да и все не то Прогресс убивает нас понемногу..

kripers338, кучукаю, Otryta и 2 другим нравится это.
  7. Buntara

Buntara Hauptmann

Та їм бюджет з чогось наповняти треба,бо розікрали все гади,ось з людей останню сорочку і тянуть і придумують різні фінти то тарифи то пенсійний вік підняти і таке інше.Шото мені таке говорили(не знаю чи правда),що ніби соціалку 15+ типа хочуть відменити,щось таке прийняти,сам не чув то не буду говорити.

klerik777 нравится это.
  8. Buntara

Buntara Hauptmann

Володимир Херсон,ну а в мене так було.Бачите я кадровим вiйськовим був,але замахало все i в серединi 00 з ЗСУ я уволився,ну i до 14 року був типа гражданским.Потiм почався Крим стали викликати до воєнкомату часто,та і до тих подій теж час від часу там різні звірки/збори і таке інше сказали бути поки в резерві.Потім пішов двіж на Сході,я зразу ж хотім записатися в якийсь з добробатів,та в мене мама дуже хворіла не було на кого лишити,то трішки затримався,та і попав вже в 3 хвилю мобілізації серпень місяць(так надів форму в друге)місяць повчили,та й колоною через всю країну(не на потязі)вирушили на фронт,не памятаю дето 3-4 дні їхали,а спали де прийдеться, восновному просились у військові частини,таж в одній їх академії переночували,а одну ніч просто на землі на карематах в одній з частин,бо небуло де в казармі розмісти ремонт побілка пелюка і таке інше.Прибули на фронт кінець вересня 14,звільнився початок серпня 15.Потім ще пару раз форму надягав,але то вже зовсім інша історія.:) А що нетак з автоматом з глушником?в нас такий тільки один був,мені раз дали,стріляє як і звичайний.Ну і один приціл до калаша був,нічний чи як він там зветься,така типа велика трубка прекручена зверху.

9. curbis

curbis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    А як це питання вирішили? Пред'являли документи в паперовому вигляді?

10. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    28
    Та нормально ставляться,і не тільки тому що командир відділення,а тому що спеціаліст.

d29k3, NIA и Buntara нравится это.
  11. Дід Свирид

Дід Свирид Oberleutnant

Доброго.

Якщо Ви питаєте щодо електроних даних - то, так. Як і всі збирали довідки у паперовому вигляді.

curbis нравится это.
  12. Так мене також 29, а 30 іюля вже на Шри-лані був і в жовтні ешелоном біля Донецької області бригада розгрузилася і своїм ходом уже заїхали бехами і др. технікою в зону АТО а 29 жовтня уже поміняли батальйон з Дніпра в Марьїнці. Глушитель був у мене виробництва Металообработка, звук пневматичної гвинтівки і гази при стрільбі виходили більше назад і били по мордяці. Воно так не замітно, тільки я не міг зрозуміти чому у мене болить постійно з правої сторони мордяка, а потім хтось із хлопців подивився по інтернету замєдлєну зйомку стрільби з калаша з глушителем і там чотко видно що більшість газів летить назад. Каже, Іванич ось того в вас і лице болить бо газами б"є, бо я казав що в нас було по 5-6 атак на день. Єсть що вспомнити.

klerik777, Боб67 и Buntara нравится это.
  13. Мені пенсію оформили за пару годин. Це я прийшов в пенсійний фонд приніс якісь бумаги , сів напротів жіночки інспектора, вона подивилася, комусь позвонила, мені сказала зайти завтра туда і туда там вам дадуть справки мені занесете . На другий день пішов у двох жіночок взяв дві справки і одніс в пенсійний фонд, віддав, інспектор подивилася і сказала що документи прийняла це було 1 березня, тепер ждіть пенсію місяць чи півтора, але прийшла пенсія 17березня. Чомусь в мене все було без проблем, тільки допомогали.

klerik777 и ХапалАнДаг нравится это.
  14. 007 Стрелок

007 Стрелок Stabsfeldwebel

Не переживайте, 65 лет это не последнее повышение пенсионного возраста. Дальше будет как в сказке, чем дальше - тем страшнее. Менее половина мужиков с тудом дотягивает до 65 - 70. Отальных добьёт наша медицина.

ut4ukt, Dmitriy1976, klerik777 и ещё 1-му нравится это.
  15. Buntara

Buntara Hauptmann

вибачте,що не по-темі,але думаю ніхто не проти,поспамятовувати трішки можна.А ми взагалі як бомжі були не броні,ні міцного якогось озброєння,вся колона лише легкові і грузові машини,мікроавтобуси і таке інше.А все сильне озброєння наше було: 5шт рпг-7б і то без кукурузин,де пропали хз,2 пкм,5 свд,5 рпк і дето 5 чоловік мали підствольники,гранат не було,всі інші мали і я в тому числі акс,а да ще декому по макарову дали,я теж мав,та закинув щоб не мішав через 2 місяці в спальник так до дембеля і не носив.Коли прибули на базу частину що міняли її взагалі не було,лише пару чоловік що лишилось і в той же день і вони зникли,правда в подарок нам лишили 2 доходяги бтр-80,які ледве повзали,а чи кулемети в них були заряженні в башенках то навіть і не знаю,може і ні.І вже процесі служби стали трохи обростати міцю,дали нам 2 вітчизняних бронеавтомобілі(4 колісні),пізніше ще два гражданскіх бронеджипа,2 дшк,шт 60 рпг-22,чутка гранат ефок,да і то все наше добро ще вроді мали на птурів вчитися казали типа установку дадуть,та так до того діла і не дійшло.А патронів кожен мав по 2-4 ріжка,більше не було,хіба де лєві деколи скидували да і то нечасто.

Dmitriy1976, d29k3, klerik777 и 2 другим нравится это.
  16. velomas

velomas General-major

если для пенсии нужен страховой стаж, который идет с 2004 года
    который нужно докупать по космическим ценам...
    а накопительную они же не могут ввести потому ..разворуют фонды...:eek::oops:

klerik777 и 007 Стрелок нравится это.
  17. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Стаж до 2004 года тоже считается, учеба, декреты в т.ч.....

klerik777 нравится это.
  18. В нас все було і б/к і їда і техніка -старенька але відсічь могла дати.

klerik777 и Buntara нравится это.
  19. Buntara

Buntara Hauptmann

їжа так собі була,ну сигарети деколи могли пару блоків скинути,а так за свої мали купляти,а де ти їх в полі дістанеш,ну через водіїв там домовлялися,а восновном все волонтерське було що їжа що одяг,за що їм тим добрим людям все життя буду дякувати,без них хз чи протрималися,ну і вода звісно на вагу золота,тому лишнє з бочки ніхто не вихлюпував,а то хто його зна коли там її ще завезуть.

klerik777, Боб67 и Владимир Херсон нравится это.
  20. Radar

Radar Stabsfeldwebel

Нам у 2015 (серпень) їжу підвозили десь раз на тиждень. Паливо для генератора (бо без нього виконання завдання неможливе - специфіка) та їжу. Спека була, їсти не дуже хтілось. Стояли в посадці де з полів всі мухи збирались. Замаскованні по саме неможу, тому ще й просили не так часто їздити бо демаскують. Везли все... консерви, крупу, картоплю, моркву, ковбасу, яйця ... (досі не знаю кому дякувати - чи то зампотилу чи то волонтерам) Звичайно те що може зіпсуватись, з'їдалося в першу чергу... При тому одразу.... Жирували. Скрутніше з водою: її привозили з якоїсь водонапірної вежи, десь недалечко що була. Заповнювали всі ємності що нарили: ТВНи, укупорки, бутилі, тази які до операції сами купували... то що. Вода рижа, на смак погана... Але цідили а після кіп'ятили та вживали. Так було десь місяць. Потім бутильовану почали підвозити з розрахунком пів баклаги на людину за добу. Консервів за місяць операції набралось десь з три-чотири ящика з під снарядів. Бичкі в томаті навідь кішка що до нас пристала - істи не бажала. Потім місцевим міняли, навідь такса була: пів ящика бичків - курка. Пів ящика тушняка - гусак.... Але то вже після операції, коли на другу точку де не так спекотно було відтягнули. Сигарети, звичайно сами: водій виїджає, дзвонить. Закидаєш йому грошенят на картку - заїджає у Волноваху та купує що треба: сигарети, спеції, каву... Навідь пивком себе іноді бавив. Готували собі теж сами. Тобто два хлопці по черзі хто мав хист та бажання.... На шістьох хлопів разрахунку - не обтяжно. Потім коли в ППД заїхали - дивувались, як з тих же харчів що нам завозили можна таку гидку баланду готувати. Тут така справа: як що п'ять рил і тікати нікуди - морду натовчуть, а інша колі бригада і втікати ген ген аж до ставка ... де штабні плескаються ))))) БК ... Коли виїджали на операцію - в кожного АКС, у водія АКСУ ... По чотири магазина на брата. Один РПГ 22. Коли просили закинути нам ще хоча б один цинк у ЗІЛа начальство відповіло: - як що розвідка почала стріляти, завдання не виконано. Тому того що є достатньо аби втікти, а героїчної загибелі нам не бажають. Потім у піхоти (не нашої, кому допомогали) на старті нагребли самі, повні кишені ... Але як і казали командири - не знадобилось... Пощастило. Після виводу з АТО топили все теє добро, що нам особисто не було видано в бригадному сортирі в Херсонській області щоб додому не везти (гадали що звідтіля сами і додому... А як шманають на КПП та вокзалах нашого брата кожен відчув коли в відпустку їздив ... Тому топили все, навідь дими та свістулькі ))) Коротше кажучі мені гріх жалітись: 2015 то не 2014 .... А зараз і зовсім... Хлопці, кого пускають - кажуть що вже і на нулі строєм ходять.

Последнее редактирование: 28 дек 2020
    d29k3, Витт, Боб67 и 3 другим нравится это.
  21. DIMON ZLOY

DIMON ZLOY Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    40
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    75
    Вставлю, свои 5 копеек. Универсального средства накопления и обеспечения не существует. Везде есть свои риски. Определенный финансовый достаток, всегда приводит к росту затрат. Чем больше дом, чем лучше машина, чем выше социальное положение. Все приводит к росту затрат. Самое главное, как на меня это правильно свести баланс и жить согласно своих доходов. Норма окупаемости недвижимости, примерно везде равна 10 лет. Чем дороже жилье, тем выше рента от сдачи в наем. Но все равно приходишь к 10 годам. При этом в нынешних реалиях, накопить на квартиру просто нереально для основной части населения. Маховик потребления очень сильно раскручен, а так же закредитованности и не умением жить по доходам. Есть простая формула, откладывай 10 % от своего заработка, и будет какой-то результат.
    При любом раскладе-государство паразитирующая надстройка, из керманычей, которые пытаются за счет населения решить свои жизненные цели. Вот о все, драть будут шкуру постоянно. Так всегда было и по другому не будет.
    Вкладывайте в себя, в своих детей. Радуйтесь жизни, работайте. Ставьте цели и идите к ним. Чем дольше Вы работаете, тем больше Ваша внутренняя потребность в жизни. Все идеи про пенсию в 50 лет или как ничего я не буду делать, оно не актуально. Потому, что в основной массе мужчины, что начинают делать? Правильно от безделья начинают бухать. И все. У меня много примеров- человек ушел на пенсию и тупо за 2 года спиваются. Если раньше их держала работа, дисциплина, цель. То с выходом на пенсию - все это исчезает. Пару дней с отцом шли с гаража, ему 64 года он работает. Говорю, если тяжело брось. Как бы все есть, и пенсию заработал нормальную. Он говорит - ты не понимаешь вопрос не в деньгах. Вопрос в востребованности и моральном состоянии. Поэтому - работайте, имейте хобби. Любите жизнь, своих близких. И двигайтесь куда-то. Удачи всем.

kripers338, bubarik, Veig и 13 другим нравится это.
  22. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Отвыкайте от всяких пенсий....Голосовали за Зе-наслаждайтесь.....Очень любопытно посмотреть Новогоднее выступление Зе, впрочем о тарифах он вряд-ли вспомнит.....видосик по приколу.

23. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Гадаєш - на раялє слабає?)))

Учень, Lubitel64, Dmitriy1976 и 2 другим нравится это.
  24. DIMON ZLOY

DIMON ZLOY Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    40
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    75
    Проблема гораздо глубже Зе и прочего. Одна из проблем это отсутствие кадров. На лицо деградация. Как бы не гнали на Союз, но там был определенный подход к кадрам. И пока ты не прошел, определенные ступени, управления например предприятием, городом, районом. Тебя никогда не поставят во власть. Что сейчас? Будете смеяться у нас головой райрады, стала барышня максимум 30 лет отроду, без трудовой, которая ни дня нигде не работала. А просто чья та там сестра. Что дальше говорить? На лицо деградация во всех сферах. Депутатишки эти убогие, которые сидят и смотрят в рот бизнесу, чтоб кто-то занес. Оно все такое на данный момент. Дальше будет только хуже. Исходя, из того факта что население уменьшается, все падает, постоянно идет снижение поступлений. При этом расходная часть постоянно растет и дуется, чтобы была возможность украсть своим людям. Как то был в компании, с избранниками. У них два разговора, как и что попилить из бюджета. И какую купить очередную машину себе, жене и шлюхе своей. ВСЁ. Население будут доить до последнего. Тарифы, налоги. Сейчас введут обязательное пенсионное и медицинское страхование и так дальше. Земельную реформу пихают, чтобы сначала отнять, а потом продать землю. Вот как то так.

Будулай58, modelar, Dmitriy1976 и 6 другим нравится это.
  25. velomas

velomas General-major

у нас да, потому что у основной массы пенсия просто смешная . посмотрите на Запад там люди путешествуют радуются жизни. у нас..
    потом извините пенсионер на работе бывает разный ..есть нормальные ,а есть истерики ,особенно в бюджетной сфере-медицина..
    моя последняя начальница тому яркий пример . любое происшествие вызывало у неё панику ..начальство будет ругать.
    за месяц до моего ухода с работы постоянно с ней воевали . а что скажет главный ? главный сказал..
    да мне пофиг что он там сказал.. орали друг на друга . потом бежит с извинениями ..
    все таки всему свое время . я понимаю чувство востребованности много значит . но работать с ними далеко не сахар ..

Veig, Ph@ntom и Владимир Херсон нравится это.
  26. velomas

velomas General-major

я не знаю,как создать в ворлде эту таблицу ..
    пришел создал ..
    я не знаю как перенести текст отсюда сюда
    пришел перенес
    я не знаю как выключить компьютер
    пришел выключил
    я не знаю как написать нсзу (еще одна бесполезная контора по распилу ) сюда
    пришел написал
    я не знаю ,как посчитать эти показатели и зашифровать их для статистики
    ниппонские божества!

klerik777 нравится это.