Дістався мені револьвер на патрон флобера. Купив патронів чеських а вони не вилітають з дула. Один дядько сказав що потрібні німецькі патрони. Хочу дізнатися чи правду він каже і якщо так то що з цим зробити можна бо німецький патрон в дефіциті. А якщо неправда то що зробити з цим револьвером?
Фото або модель револьвера? Виключно німецькими патронами а саме dinamit Nobel стріляє лише револьвер Cuno Melcher ме38 так як в нього дуже товстий екстрактор і при пострілі патроном чешського виробника,або детонує патрон в сусідній каморі або його потім не можливо витягнути. А так щоб відбувся постріл а кулька не вилетіла,такого ще не зустрічав. Якщо хочте почути більше інформації то потрібно бачити хоча би фото про що йде мова.
А з чого ви взяли що кулька не вилітає при пострілі? Це досить не поганий револьвер. І чеські патрони мають чітко виконувати свою вункцію. можу у вас його купити за розумну ціну)
Приходилось обережно вибивати з дула кульку того і знаю. А що може бути не те з ним? Раковина невеличка в дулі може спричинити такий дефект? Продавати не збираюсь бо дитина росте теж постріляти обов'язково забажає.
Можливою проблемою може бути: розточенні камори барабана до 5мм і великий зазор між барабаном і стволом. А так як отвір ствола вихідної частини 4.2-4.3мм, то при пострілі багато енергії втрачається ще в каморі барабану а потім через ту відстань що між барабаном і стволом і в ствол куля заходить з дуже малою потужністю і так як вихідний отвір значно менший за кульку,то не вистачає потужності для її виходу…. І самі патрончики чехи,не завжди хорошої якості. Це вже перевірено. Але я не можу запевняти вас,що проблема саме вашого револьвера в цьому. Так як не бачу його і сам не випробував. Але це одна з причин.
Дякую за увагу. Виявилось банально просто, купив патрони і він почав стріляти. То патрони які були з ним виявилися поганої якості