Патрон на флобера

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Афанасий 2, 27 кві 2024.

1. Афанасий 2

Афанасий 2 Schütze

Повідомлення:
    5
    Дістався мені револьвер на патрон флобера. Купив патронів чеських а вони не вилітають з дула. Один дядько сказав що потрібні німецькі патрони. Хочу дізнатися чи правду він каже і якщо так то що з цим зробити можна бо німецький патрон в дефіциті. А якщо неправда то що зробити з цим револьвером?

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Мушковод і мушковерт для всіх різновидів автомата Калашнікова, всіх видів цивільних карабінів на баз...
      400 грн.
    2. В лоті 63 планки швидкої зарядки для набоїв 223rem (5.56×45) 52 з сірого пластику. 4 з чорного плас...
      1 грн.
    3. Глушитель газоразгруженный, неразборной. Корпус - сталь 40х. Сепаратор из нержавеющей стали. Подходи...
      2100 грн.
    4. Предложу облегченный саундмодератор МР-38 калибра 9 мм. Внутрянка изготовлена из дюраля, оболочка и...
      4000 грн.
    5. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      450 грн.
  3. LST

LST Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    10
    Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Киев, Цитадель.
  4. Fartoviy888

Fartoviy888 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    202
    Фото або модель револьвера?
    Виключно німецькими патронами а саме dinamit Nobel стріляє лише револьвер Cuno Melcher ме38 так як в нього дуже товстий екстрактор і при пострілі патроном чешського виробника,або детонує патрон в сусідній каморі або його потім не можливо витягнути.
    А так щоб відбувся постріл а кулька не вилетіла,такого ще не зустрічав.
    Якщо хочте почути більше інформації то потрібно бачити хоча би фото про що йде мова.

Oleg Grim подобається це.
  5. Афанасий 2

Афанасий 2 Schütze

Повідомлення:
    5
  6. Афанасий 2

Афанасий 2 Schütze

Повідомлення:
    5
    Маленький в нього сафарі ще написано

7. Fartoviy888

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    202
    А з чого ви взяли що кулька не вилітає при пострілі?
    Це досить не поганий револьвер.
    І чеські патрони мають чітко виконувати свою вункцію.

можу у вас його купити за розумну ціну)

Oleg Grim подобається це.
  8. Афанасий 2

Афанасий 2 Schütze

Повідомлення:
    5
    Приходилось обережно вибивати з дула кульку того і знаю. А що може бути не те з ним? Раковина невеличка в дулі може спричинити такий дефект? Продавати не збираюсь бо дитина росте теж постріляти обов'язково забажає.

9. Fartoviy888

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    202
    Можливою проблемою може бути: розточенні камори барабана до 5мм і великий зазор між барабаном і стволом.
    А так як отвір ствола вихідної частини 4.2-4.3мм, то при пострілі багато енергії втрачається ще в каморі барабану а потім через ту відстань що між барабаном і стволом і в ствол куля заходить з дуже малою потужністю і так як вихідний отвір значно менший за кульку,то не вистачає потужності для її виходу….
    І самі патрончики чехи,не завжди хорошої якості.
    Це вже перевірено.
    Але я не можу запевняти вас,що проблема саме вашого револьвера в цьому.
    Так як не бачу його і сам не випробував.
    Але це одна з причин.

akms1974 та Афанасий 2 подобається це.
  10. Афанасий 2

Афанасий 2 Schütze

Повідомлення:
    5
    Дякую за увагу. Виявилось банально просто, купив патрони і він почав стріляти. То патрони які були з ним виявилися поганої якості

akms1974 та Fartoviy888 подобається це.