Парник к98 на оценку

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем AndyFox74, 25 кві 2016.

1. Jurgenss

Jurgenss Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    10.669
    Адреса:
    Киев

Eugen74 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Подам старовинний пивний бокал в гарному стані. Все, як на фото. Без ремонтів та реставрацій. Ємніст...
      990 грн.
    2. До вашої уваги велика кружка 0,5l офіцерської столовой вермахту. Тавро підглазурне Bavaria 1942 Добр...
      4500 грн.
    3. 2500 грн.
    4. Предложу антуражный предмет - маленький кувшин для сливок. Оригинал, состояние хорошее, размер - на...
      500 грн.
    5. Відкривачка вінтажна старовинна виробництва Germany
      280 грн.
  3. kopterus

kopterus Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    968
    Блин, камераден, ну нельзя ТАК!!! Без нормальных фото взяли и зафуфлили девайс! Уже до болгарок дошло....Правильно Кіла2013 сказал: "Річ не дешева і потрібні чіткі фото", дальше промолчу.
    Когда-то я отдал минтовый штык (спасибо, оценивали не на этом ресурсе, но и тут были хороше, но взвешенне споры), который продался потом на 150 баксов дороже. А все из-за того, что зафуфлили минтовое воронение: "лечили", "новодел", "переделка" и т.д.
    По предмету. По этим фото, только мое мнение, кнопка - ремонтная замена, клин, - в минтовом состоянии. О всем остальном, без доп. фото, можно только безпредметно спорить. В т.ч. и о цене.
    С ув.

AndyFox74, Gunter та D-day подобається це.
  4. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine
    Этот раздел не принимается в серьёз ни на одном серьезном ресурсе. Он не есть авторитетным, так как на 90 процентов это "поддержу", "соглашусь", " сто пудов, брат"...

AndyFox74, харьковский копач, kopterus та ще 1-му подобається це.
  5. Кіла2013

Кіла2013 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    5.993
    Камрад в цьому розділі "професійних" оцінщиків немає, люди висловлюють свою думку , аналізуючи останні проходи подібних предметів і ціну за яку собі брати. На те що даний розділ не є "Авторитетним" я з вами не погоджуся, люди які оцінюють в 300-400 баксів, на сьогоднішній день живуть за кордоном, або далекі від реалій на ринку України. На даний час копані предмети ідуть на Ура, а колекційні висять в продажі довго і нудно.
    Зайдіть на фіолетовий і ще парочку форумів з ХО і промоніторте, які там ціни на штики, тоді авторитетність ви побачите вже з іншого ракурсу

yucher, Chipsuk, AndyFox74 та 2 іншим подобається це.
  6. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine

Я не про ХО.

Я взагалі.
    Раніше можна було дати посилання на цей розділ, і воно було вагомим і авторитетним.
    Коментарі були змістовні, доцільні і об'єктивні.
    Зараз цей розділ як аргумент не береться до уваги взагалі. Так як уся аргументація - це репост першого посту, і байдуже правильно там написано чи ні, або ще краще повтор у іншій валюті.

Часто оцінюють те, що навіть не знають як називається.
    Коли я спитав що це, і чого така ціна, мені сказали - не знаю, але колись, щось таке стоїло стільки!

Пі..ец аргумент!!!

А в доллараз купують і в нас, і продати можна і тут! Магазин Р08 як був 100, так і залишився, і купують їх і як раніше.
    До того ж 80 відсотків оціненних тут речей продаються В ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ І ТУТ ЖЕ у кілька разів дорожче.

І віоліті для мене ніколи показником не був. Можна речі продати по об'ективній ціні, а не бариг кормити. Якщо комусь лінь іти на пошту, то річ від того дешевше не стане.

Колись мені тут лопату в копійки оцінили, бо криза і вона коштує копійки!!!
    А я її через кілька днів ТУТ ЖЕ за 70 долларів продав, і це у кілька раз дорожче, і курс тоді був не набагато меньшим від сьогоднішнього.

З повагою.

yucher, AndyFox74, харьковский копач та 2 іншим подобається це.
  7. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine

Как на заказ
    https://reibert.info/threads/ranennaja-kaska-ss.764788/#post-8221430

Если бы камрад продал как написали в первом посту - потерял бы больше половины денег.

AndyFox74 та Кіла2013 подобається це.
  8. Кіла2013

Кіла2013 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    5.993
    Люди дають оцінку, а те що предмет продається в іншу сумму це нічого дивного, антикваріат не має фіксованої ціни, тому краще на аук, мені коли подобається штик я готовий дати і 10-20% більше від описаної вартості, але при умові якісних фото, щоб коли він доїде не було розчарування( бачили очі що купляли).

AndyFox74, Волверин та D-day подобається це.
  9. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine
    Я не думаю, що втрачати половину при продажі то дуже добре.
    А що Ви скажите про хрест капелана, який оцінили в РЕКОРДНИХ сім разів дешевше ?

Мабуть якби камрад продав по такій ціні, то дякував би до кінця життя за пораду!

10. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine
    І більше того !!!
    Йому чоловік 5 написали : "Согласен!"

От так то)))

11. Кіла2013

Кіла2013 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    5.993
    Ця тема про ШН К98, і для нормальної оцінки потрібні відповідно якісні фото всіх плюсів і мінусів. Одне ствердження продавця що він без втручань, інше побачити все своїми очами?
    Комплект дорогий, але мене наприклад насторожує значно темніший колір вороніння в місцях контакту клина їз спружинами ножен і те що в раковинах колір збігається з кольором вороніння самого тильника рукоятки.
    ось тема з продаж не парного К98 з підвороненим клином(контакт клина і спружин) https://reibert.info/threads/shtyk-k98-e-u-f-horster-1939g.720573/ , порівняйте з фото №7 виставленим в даній темі.
    На мою думку дану тему потрібно перенести в розділ https://reibert.info/forums/germanija.165/ , як не крути а спеців там досить багато

AndyFox74 та D-day подобається це.
  12. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    11.114
    Адреса:
    Ukraine
    Так буде краще.
    Розділ дуже авторитетний.

13. AndyFox74

AndyFox74 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    69
    Повідомлення:
    2.425
    Адреса:
    Кривой Рог, УКРАИНА
    Всем огромное спасибо за помощь, тема закрыта, отдал предмет в обмен из расчёта 250 долларов, новый хозяин изучил цену и обменная цена его устроила
    с ув Андрей

Кіла2013 та D-day подобається це.
  14. D-day

D-day General-leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані: