Блин, камераден, ну нельзя ТАК!!! Без нормальных фото взяли и зафуфлили девайс! Уже до болгарок дошло....Правильно Кіла2013 сказал: "Річ не дешева і потрібні чіткі фото", дальше промолчу. Когда-то я отдал минтовый штык (спасибо, оценивали не на этом ресурсе, но и тут были хороше, но взвешенне споры), который продался потом на 150 баксов дороже. А все из-за того, что зафуфлили минтовое воронение: "лечили", "новодел", "переделка" и т.д. По предмету. По этим фото, только мое мнение, кнопка - ремонтная замена, клин, - в минтовом состоянии. О всем остальном, без доп. фото, можно только безпредметно спорить. В т.ч. и о цене. С ув.
Этот раздел не принимается в серьёз ни на одном серьезном ресурсе. Он не есть авторитетным, так как на 90 процентов это "поддержу", "соглашусь", " сто пудов, брат"...
Камрад в цьому розділі "професійних" оцінщиків немає, люди висловлюють свою думку , аналізуючи останні проходи подібних предметів і ціну за яку собі брати. На те що даний розділ не є "Авторитетним" я з вами не погоджуся, люди які оцінюють в 300-400 баксів, на сьогоднішній день живуть за кордоном, або далекі від реалій на ринку України. На даний час копані предмети ідуть на Ура, а колекційні висять в продажі довго і нудно. Зайдіть на фіолетовий і ще парочку форумів з ХО і промоніторте, які там ціни на штики, тоді авторитетність ви побачите вже з іншого ракурсу
Я не про ХО. Я взагалі. Раніше можна було дати посилання на цей розділ, і воно було вагомим і авторитетним. Коментарі були змістовні, доцільні і об'єктивні. Зараз цей розділ як аргумент не береться до уваги взагалі. Так як уся аргументація - це репост першого посту, і байдуже правильно там написано чи ні, або ще краще повтор у іншій валюті. Часто оцінюють те, що навіть не знають як називається. Коли я спитав що це, і чого така ціна, мені сказали - не знаю, але колись, щось таке стоїло стільки! Пі..ец аргумент!!! А в доллараз купують і в нас, і продати можна і тут! Магазин Р08 як був 100, так і залишився, і купують їх і як раніше. До того ж 80 відсотків оціненних тут речей продаються В ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ І ТУТ ЖЕ у кілька разів дорожче. І віоліті для мене ніколи показником не був. Можна речі продати по об'ективній ціні, а не бариг кормити. Якщо комусь лінь іти на пошту, то річ від того дешевше не стане. Колись мені тут лопату в копійки оцінили, бо криза і вона коштує копійки!!! А я її через кілька днів ТУТ ЖЕ за 70 долларів продав, і це у кілька раз дорожче, і курс тоді був не набагато меньшим від сьогоднішнього. З повагою.
Как на заказ https://reibert.info/threads/ranennaja-kaska-ss.764788/#post-8221430 Если бы камрад продал как написали в первом посту - потерял бы больше половины денег.
Люди дають оцінку, а те що предмет продається в іншу сумму це нічого дивного, антикваріат не має фіксованої ціни, тому краще на аук, мені коли подобається штик я готовий дати і 10-20% більше від описаної вартості, але при умові якісних фото, щоб коли він доїде не було розчарування( бачили очі що купляли).
Я не думаю, що втрачати половину при продажі то дуже добре. А що Ви скажите про хрест капелана, який оцінили в РЕКОРДНИХ сім разів дешевше ? Мабуть якби камрад продав по такій ціні, то дякував би до кінця життя за пораду!
Ця тема про ШН К98, і для нормальної оцінки потрібні відповідно якісні фото всіх плюсів і мінусів. Одне ствердження продавця що він без втручань, інше побачити все своїми очами? Комплект дорогий, але мене наприклад насторожує значно темніший колір вороніння в місцях контакту клина їз спружинами ножен і те що в раковинах колір збігається з кольором вороніння самого тильника рукоятки. ось тема з продаж не парного К98 з підвороненим клином(контакт клина і спружин) https://reibert.info/threads/shtyk-k98-e-u-f-horster-1939g.720573/ , порівняйте з фото №7 виставленим в даній темі. На мою думку дану тему потрібно перенести в розділ https://reibert.info/forums/germanija.165/ , як не крути а спеців там досить багато
Всем огромное спасибо за помощь, тема закрыта, отдал предмет в обмен из расчёта 250 долларов, новый хозяин изучил цену и обменная цена его устроила с ув Андрей