Спокійно, Друже ... не зганяйте на мені злість врешті решт це не я побив Вашого кумира ... Ну нехай Вам буде що він молодий ... паробок ... але факт є факт ... Клічко програв не тому що він гірший, а тому що занадто вже старий для негра ... Скиньте йому років 15 і лежав би чорний ще у другому раунді ... ...
Це Ви мені, шановний? Я без вас розумію всю аналітику спорту. В даному випадку боксу. Ніхто не має прав казати (обзивати) спортсмена пердуном.
если бы такие соперники,как Джошуа попались братьям лет 12-15 назад,то в мире бокса всё было бы иначе........
По-перше, цікаво яким законом це заборонено ... ??? А по-друге, що в цьому образливого ... ??? Коли йому реально вже 41 рік ... і це вік старечий для боксу ... а раз програв, то продув (пропердів) так що без наклепів тут ... Бокс як і війна - без прикрас та співчуття, лише перемога або програш, сила та жорстокість ... вчора любили Кличка, завтра його забудуть ... та будуть милуватися іншим чемпіоном ... Усе в цьому житті минається ... ...
виграв 300 у.е. Тайсон допоміг, він типу на Клічко каже ставте сам на Джошуа поставив . та і Володя нехіло заробив короче матч реванш буде, ставте типер на Клічко . Люїс казав , Володя на. воно тобі, піди з рингу чемпіоном як я і все.
Владимир уже давно не тянет на непобедимого и уходить соответственно опоздал лет так на 3-5. В любом случае братья вошли в историю бокса яркими спортсменами. Будучи в некоторых затрушеных странах, сталкивался с тем, что слово Украина вводила местных в ступор - где это, а вот Кличко сразу узнавали и удивлялись, что они родом из такой малоизвестной страны. Братья это пока еще символ Украины.
Навіть не має бажання щось коментувати таким експердам і ляпалам,як ти. Чого так пишеш ...образився чи що ? І спробуй хоча висловюватись без помилок на тій мові на якій написав,або не кривляйся з української. Отправлено с моего XT1585 через Tapatalk
Хоть братья и были всю жизнь корявыми,мне бой понравился. 6-й раунд,на повторе выражение лица Кличко,когда он попал,просто зачет-сосредоточился,поцелился,вломил. Ну,слабовато...,надо было посильнее.Думаю матч-реванш,если будет,то будет за нами.Работа над ошибками и дерево-Джошуа упадет))).Позволю себе фамильярность,Клича-красава. 40 лет,отличная форма,попробуй подыши,12 раундов,когда на ринге у тебя на плечах больше центнера и прилетает периодически пол тонны в башню.
Передивився бій..Ера Кличко закінчилась бесповоротно.Не тому.що Володимир програв бій.Погодьтесь програв достойно. Програв безперечно блискучому боксеру.який я впевнений надовго займе трон короля в супер важкому дивізіоні.Джошуа показав уміння на дальній та середній дистанції.в близькому бою виглядав просто блискуче..Щодо Володимира.на жаль він так і не навчився вести бій на близьких дистанціях.я маю на увазі Рубку.а без цього в професійному боксі робити нічого..Всі бої зрештою.Кличко програв саме через невміння вести бій на близьких відстанях. Весь бій намагався попасти одним ударом.мало комбінацій.невпевнені бокові удари.Відсутність ударів по корпусу.Нокдаун Джошуа скоріше виключення ніж закономірність.Тактика Володимира.щодо Джошуа.коли він навязує свій ритм бою в ринзі не спрацювала.Я думаю.що Кличко просто не вміє по іншому боксувати.Це його стиль.Чи пора Володимиру залишати ринг? Безперечно..Причиною тому не лише його вік.але й те.що змінився сам БОКС.Кличко ж змінюватись не вміє та не збирається.Зрештою ВВ в боксі вже досяг всього.тому пора й честь знати.кажуть.що Кличко подумував про акторську кар'єру.Чому ні? Цікаво було б побачити на екрані.
Це епізоодичні ролі..Я говорив .якщо не про головні.то про ролі де можна буде оцінити акторські здібності Володимира.Погодьтесь.що візуальні дані для цього в нього таки є..
В боксе понимаю слабо, но Кличко, как спортсмен, покрыл неувядающей славой себя и прославил свою страну. Нехрен пинать мёртвого льва. Тем более умершего не от старости.
Так тут не поспориш ... Що є, то є ... !!! Точніше - "що було те було ..." Тільки не мав права Кличко Молодший дозволити чорному так брутально оскальпувати цей символ України ... "Не кожен бій можна виграти, але можна його не програвати !!!" ...