"Вот Вы отвечаете мне: "І так, і ні ... у 1939 р. ваші москалячі (не наші) орди у гандоноподібних шапках відбили Галичину у поляків і забрали її собі ... для вас москалів це "освобождієніє", для нас Українців лише зміна польської окупації на москалосвинячу ." Ну і що тут не так ... ? Котрі слова вам видалися "не такими" ... га ... ? "ваші москалячі" ... ? Так це ж Ви кричали що у 1939 році Галичину москалячі війська "освободілі" ... це визнання й робить їх автоматичното "ВАШИМИ" ... Галичани це "освобождієнієм" ніколи не визнавали і орди РККА своїми ніколи не вважали ... Усе по феншую ... "у гандоноподібних" шапках ... ха-х ... а що тут крамольного ? Тут чи не у кожній темі німецьку гелму (що подібна на нічний горшок) називають "горшком", так чому ж не можна будьонівку на такому ж сленгові називати "презервативкою" ... ? Адже їхня подібність незаперечна ... ?! "Получаеться Вы отвечаете в свете Вашей, и только Вашей, расово верной теории" Я ж просив тебе, чоловіче, чи ти погано розумієш Українську ... не приписуй мені своїх слів ... те що у тебе "получіяєтьсія", це твої проблеми ... як і якась гавняна расова теорія ... ти її сам придумав, чи у методичці якійсь вичитав ... ?! "кто в Украине есть именно 100% украинец, как то житель Галычыны." Не зрозумів що за іронія із твого боку ... ?! Оба на, ти що Галичан не вважаєш за Українців ... га ... ?! "поскольку меня и других моих соотечественников, украинцев и киевлян, Вы уже записали в "московськи орды", " Тебе у москалі не я "записав", свою належність до москалів ти собі сам приписав, визнавши що "ваші освободілі Галічіну" у 1939 році ... І коли ти це казав, ні решту Українців, ні киян біля тебе не було ... так що невпих.й тут невпих.єме ... "скажите где именно проходит та граница где живут 100% украинцы (галичане) и где все остальные." Я вже двічі тобі відповідав на це запитання ... ти видно всетаки Українською не читаєш а тому запитуєш одне й теж вже третій раз ... А-а-а, ти не розумієш ... ну-у-у, це не мої проблеми ... вчи мову ... !!! "Это Ваше мировоззрение и Ваше деление украинцев, не мое." Який поділ Українців ... ?! Що ти там белькочеш всяку хрень котрої начитався ще із передвиборчих методичок януковича ... ?! Типу ... Галичина - І гатунок ... ? Центер - ІІ гатунок ... ? А Донбас - це брак ... ? Ти це хотів почути, ватане ... ?! ...
проблема не в йоде, вседозволенность этого типа следствие проживания в очень ограниченом социуме. Кто будет бить калеку даже если он и сознательно нарывается? Он же на костылях ну его. А мальчик вырос и получив образование в 9 классов сельской школы открыл интернет.
Абсолютно не потрібно ... я також маю до нього повагу, але ж не можу я мовчати, коли він перший поча мене "стібати" ... ...
Даремно ви так ! То дуже низько, ви не його образили а себе ! Я теж його не у всьому підтримую, але в питаннях мови він на 100% правий. І дуже шкода що багато з тих, хто вважає себе УКРАІНЦЕМ, а не громадянином Украіни того не зрозуміли, навіть під час війни ...
Колись в університеті зі мною вчився один жидок ... звали його Сруль ... прізвище також жидівське але зараз не про це ... Ми часто із ним сперечалися і навіть сварилися з приводу спорів, так ось коли у нього закінчувалися вагомі аргументи, то він завжди переходив на мої "милиці" щоб хоч цим мене "боляче вкусити" ... А коли зовсім з катушок той жидок злітав, то відкрито обзивав "калікою", притому що йому було вже більше 20 років ... не дитина вже ... То, РЕМБО, може часом твій тато чи може старший брат ... га ... ? Чи то просто у всіх жидів така культура звернення до ГОЇВ ... га ... ? Бо я якось не можу збагнути чого ти почало дригати ногами, я ж тебе ні не займав, ні не ображав твоєї особистості ... га ... ?! Та не дригай Мойшо ніжками, мене таким не виведеш із себе ... ...
Друже, даремно стараєтеся ... він реальний жид і бувший мєнт (турнули перевертня), його фотку і ксіву у якійсь темі камради виставляти ... я навіть скачас собі їх, але не гоже й мені опускатися до його рівня і їх тут виставляти ... То яка там мораль і тактовність може бути у Сруля із ксівою ... ? я Вас прошу ... !!! ...
Що саме "да"? В чому різниця? Інвалід, то вже не людина? Таргани в нього є і доволі великі (нехай ображається). Але в кого іх немає?
На этом подонок и ездиет всю жизнь. У него все виноваты кругом, а не карма за дедушку который 3 раза переобулся во время войны а потом от колхоза Часы получал и дома смеялся как он всех надул.
Друже, думаю не варто нам із вами вести дурнувату суперечку ... між нами є більше спільного ніж протиречивого ... А з приводу посилань, та не проблема ... можу накидати, тільки ж інтернет це "смітник" а не остання інстанція ... Пропоную МИР ... ...
ООО...я вижу суперумище подкатило высоко интеллектуальное существо постсоветикус мастурбаторус.жалко вас вчерашние люди..ваше время прошло! Жалуйтесь ,пену со рта пускайте вашу сраную эсэсэрию не вернёшь https://reibert.info/threads/kajzer-kto-beneficiar.1106257/ Пожож на бабушку у подъезда вечно недовольную))
За діда знаємо. Але нах його чіпати? Хоча, кайзер Рома робить те саме. Коли дружина зачіпає мою рідню, я дуже ображаюсь. Останнім часом вона те робить все рідше і рідше, мабуть розумнішає ...
Камрад,а чим ляхи кращі за кацапів? Вони не гнобили украінців? Ви спілкувались з сучасними поляками, гонор гонор і ще раз гонор ! Нічого не міняється ! Моя західняцька рідня постійно говорять що вони за польщі жили не краще аніж ми в 30х. А от за австро-угорщини доволі таки непогано (відносно), то може з австріяками святкуватимемо?
Та чого ти вчепився мого діда, Срулю ... Чого на нього так бочку котиш, ніби він твого діда в Осьвєнцімі спалив ... га ... , хоча про що це я ... ?! У єврєя мєнта, дід напевно був жидом-комісаром ... тому ти й злий що мій дід Галичанин Н..Бав твого мойшу-комісара і залишився живим ... ...
В тому то й справа, що часто починаєш! Як там: амікус Плято, сед магіс аміка верітас. Я за об"єктивність. Можливо, тому і отримуєш таке? Ремба тебе в касту "неприкасаємих" возвів. Але ж, твоіх тарганів модератори часто ганяють . Ти вже й звичайні слова пишеш через крапку, мабуть, став на рівну дорогу?
9 мая пройшло. Параду не було. Вата видихнула, помилувалася на бойка і медведчука в ГАЗ-67. Шо ото далі сратисб?)