Давайте отвечу я. Абсолютно не важно кто ты по национальности и на каком языке разговариваешь. Если очень коротко, то украинец это тот, кто против любой дружбы с росией. Это основная национальная идея. Тот кто подталкивает нас к дружбе с росией является врагом Украины, не зависимо от национальности, будь он хоть трижды украинцем розмовляючим на рідній мові. Граждане Украины, в первую очередь, должны объединиться против внутренних врагов: шуфричей, медведчуков, кивы, рабиновичей, шариёв, мураевых, бондаренок, и др. Другую политику в топку. Я голосовал за Порошенко, но сейчас поддержу любого политика, у которого интересы независимого государства Украина на первом месте, и если Зеленский будет проводить ту же политику, в отношении росии, что и Порошенко, то мне всё равно кто из них будет президентом.Чем жестче тем лучше. Нам всем нужно понять одно: язык, герои, вероисповедание и др. - это второстепенные вопросы, которые решатся в своё время мирным путём. Единственное, что может объединить всех граждан Украины это идея Самостійной України. 9 мая или 8, праздник или день памяти, мова или язык, Бандера или Ватутин - это сейчас не важно. Этим нас розъединяют. В росии целые институты на это работают. Давайте не будем лить воду на мельницу злобного карлика.
"потому что границы выдвигаете вы и вам подобные." Будь-який патик (палка) має два кінці ... Уявімо собі таку картину ... Галичина не розмовляє Українською Мовою, усі "шпрехають" німецькою або "пшекають" польською, вивіски усі на польській або німецьків, школи і дитсадки також на ни х же ж ... А 30 червня у Львові проводимо б парад в честь звільнення Львова вояками Вермахту у 1941 році від звірств НКВД та від окупації РККА (а саме так на початку і сприймали це Галичани) ... 30 червня ми прославаємо Вермахт та наших дідів що у ньому воювали, проливали свою кров за "Незалежний Дістрікт Галичину" у складі братського багатонаціонального Третього Рейху та били московську вражину ... Танцюємо, бухаємо та тішимося що наші діди закатрупили стільки то міліонів будьонівців ... Ви і вам подібні, "відвігалі бі граніці" між нами і вами, чи підтримували б нас вигуками ... "да, хорошьо", "мі с вамі", "ніє всьо лі рявно" ... га ... ? Ну чесно дайте відповідь !!! ...
Просто він мріє жити в народній республіці 11 мая 2014 года российские оккупанты, при поддержке местных коллаборационистов и при полном бездействии местной и центральной украинских властей, на псевдореферендуме под дулами автоматов украли будущее у жителей части Донбасса. За 6 лет реализовав всё, чем пугали жителей, приписывая это "киевской хунте" и "бандеровцам": нищету, разруху, безработицу. Население оккупированных территорий на данный момент уменьшилось уже примерно в 2 раза
А як же ж ті Українці хто проти НАТО, проти Європи ... ?! Вони "українці" чи хто ... ? Кайзер наприклад тягне у Третій Рейх, чи у Річ Посполиту, хоча швидше у Авсро-Угорську монархію ... А мадяри у Закарпатті до москалів не хочуть, вони до Угорщини хочуть, вони Українську Мову на ... вертіли і цілими селами "поперджують" на мадярській ... то вони "НАШІ" бо не хочуть із москалями дружити, чи всетаки чужинці, бо не хочуть Української навіть чути ... де там "кордон" проводити між ними та нами ... ? На Буковині та ж ситуація із Румунами, вони не хочуть до москалів, вони у "велику романію" мріють ... "вероисповедание и др. - это второстепенные вопросы" А це як так ... га ... ?! Жиди ж ніколи не викинуть із своїх релігійних трактатів принизлеве слово "ГОЙ", що до Українців ... ми для них такі ж "унтерменші" як вони були у часи Третього Рейху для Арійців ... А Українці ніколи не будуть обрізати свої кутаси, щоб тим самим порівнятися з жидами в їхніх очах ... Утопія те що Ви кажете ... "В росии ..." В рашці "кошерним" є лише один язік, "кошерним" є лише одна віра, "кошерним" є лише одні герої і т.д. І щоб протистояти їхній ідеологічній, хоч і фальшивій, могутності, то потрібно свою єдину і могутню національну ідеологію мати ... не буде своєї міцної ідеології, то її місце заповнять московська, польська, мадярська, румунська, німецька чи ба навіть циганська ідеологія, бо бач їх вже сьогодні маємо називати "ромами", на "циганюри" вони вже ображаються, а кур.. грабувати і дурити простих Українців, замість того щоб воно йшло і працювало, то ніхто не хоче цим займатися ... то хто вони цигани, "наші" чи "всетаки" чужі ... ? Вони ж не за дружбу з росією але й у носі бачили Українські закони та порядки, для них Українці це лохи, котрих потрібно дурити та обкрадати ... Цигани - це держава в державі ...
Бендерштатт на генному рівні не сприймає москальщину!!!!все що за Збручем- совєтікус( папа,здрасьці,пажалуста) !! Треба чекати не одне покоління щоб гени предків козаків заграли в крові.
До речі, як Ви особисто ставитеся до спільного Українсько-польського, протимоскалячого автоматично, військового параду у Києві чи у Львові ? Такого параду звичайно не буде але припустімо чисто гіпотетично ... ...
Если они против НАТО, значит они за союз с росией. Что тут не понятно? Венгров на Закарпатье 10%. Если кому-то из них не нравится в Украине, то можно поехать в Венгрию. Чемодан вокзал ..... (но их там не любят). Закарпатье ни когда не будет Венгрией, по той причине, что Венгрия является членом НАТО, и решение принимать не ей. Дайте ссылочку на религиозный трактат. Я знаю этнических украинцев (хохлов) которые за союз с росией, и знаю евреев которые за самостійну Україну. Вам персональный вопрос: кого возил, до карантина, поезд Львов-Москва? Галычан диверсантов? Или манкуртов заробітчан?
там ситуация может сложиться такая, что мы не сможем даже предугадать. Вопрос уже поставлен об притеснении венгров, а там где есть вопрос - там может появиться и его решение....
Существует такое понятие как право наций на самоопределение. Если ты венгр, то у тебя есть страна, где тебя не будут притеснять, название этой страны - Венгрия. Украина для украинцев. Ещё раз повторяю нет ни одного механизма присоединения Закарпатья к Венгрии, и быть не может и быть не может - кроме сепаратизма или войны. Ни каких референдумов. В том и в другом случае Венгрия должна выйти из НАТО, и заключить союз с росией. Сама она воевать против Украины не сможет, да и врядли она захочет выходить из НАТО. Венгрии очень неплохо в Евросоюзе. Зарабатывает 1 евро, а тратит 3.
В Закарпатье базовый язык украинский. Практически все жители им владеют, за исключением очень малого количества венгерских сёл.
"Если они против НАТО, значит они за союз с росией. ..." Це вже лише Ваші догадки за кого вони ... вони ж офіційно за НЕЙТРАЛІТЕТ України ..., себто ні з тими ані з тамтими ... "Что тут не понятно?" Так не зрозуміло що із такими робити ... любити чи гнобити ... ? "Венгров на Закарпатье 10%. ..." Ну не знаю скільки там мадярів але паспортів матярських точно більше ніж 10% ... "Если кому-то из них не нравится в Украине, то можно поехать в Венгрию." А вони не хочуть звідтіля їхати, вони хочуть, щоб ми собі пішли геть ... "Закарпатье ни когда не будет Венгрией, по той причине, что Венгрия является членом НАТО, и решение принимать не ей." Мова не про те буде чи не буде, мова у нас про те що Ви сказали що ... "украинец это тот, кто против любой дружбы с росией." А закарпатці проти дружби з москалією ... але й проти Української мови ... то вони хто Українці чи "непотріб" ... ? "Я знаю этнических украинцев (хохлов) которые за союз с росией, и знаю евреев которые за самостійну Україну." І я знаю таких ... а що це міняє ... ? "Вам персональный вопрос: кого возил, до карантина, поезд Львов-Москва? Галычан диверсантов? Или манкуртов заробітчан?" На мою думку - Галичан заробітчан ... "9 мая или 8, праздник или день памяти, мова или язык, Бандера или Ватутин - это сейчас не важно." Супер !!! Якщо Ви реально вважаєте що це не важливо, а не просто бла-бла-бла, то підтвердіть те що сповідуєте те ж що і проповідуєте - з сьогоднішнього дня не розмовляйте більше мовою окупанта ... Слабо ?! Чи ви проповідуєте це лише з тою метою, щоб це Українці поступилися своєю Національною Українською мовою ... ...
"Существует такое понятие как право наций на самоопределение. Если ты венгр, то у тебя есть страна, где тебя не будут притеснять, название этой страны - Венгрия. Украина для украинцев. " Краще не скажеш !!! Навіть якщо ти мадяр а хочеш жити в Україні, то адаптуйся, асимілюйся і стань Українцем ... ...
Пожалуйста ссылку. Ну и кто украинец - галычанин работающий в росии, или еврей защищающий Украину? С нетерпением жду ссылку на : "Жиди ж ніколи не викинуть із своїх релігійних трактатів принизлеве слово "ГОЙ"
Даа...чудна ситуація в нашій Україні з тою мовою і "насєлєнієм". Поляки в себе всі розмовляють рідною, хоч і повно в них чужозємцув..але ніхто не спішить розуміти іномовне белькотіння. Іноді ще "совкове", старше покоління, що застало обов'язкове задрочування "узкім_язиком", ще щось спробує, коверкаючи все на купу, порозумітись..молодь - категорично НІ. "гадай по польську" або "нє зрозумялем" . Італія..теж багацько там різного люду.. милі та емоційні італійці раді спілкуванню..але своєю, рідною італійською. Хіба персонал,кому залежить на обслуговування туристів може інтернаціональною англійською ще пробувати.. Німці. Я я.. тільки НІМЕЦЬКА. хоч і там повно чужих.. Як нації стоять за своє. Елементарне - мова, традиції, культура. То чому в нас має вільно процвітати оте мацкальсько_кацапське помішання ? "папа_узкій, мать_українка.." а сам - хто ? Біо_суміш якась невизначена. Оце і найбільша біда - невизначеність маси населення. Ладно, колись було по_приколу чи модно (хрін його зна ті "моди" / приколи ) заснувати по кацапську..партія..сталіца, гарада...куди приїздили провінціали вчитись чи на працевлаштування.. але тепер, коли вся оця комуняцько_совкова помийка відпала..більше того - відкрита війна з свино_псами, що триває роками ..сучий сєпарський послід даун_басу і лу_гандонії.. І далі нічого не пробуджує той нарід_"набрід".. Більше того, мацкальська нацменшина ще й борзо "качає" права і пробує нав'язувати далі свою гнилу антиукраїнську лінію. Невже і справді треба провести якусь національну "чистку", щоб змити оте непорозуміння з території країни? ..сралінський терор дієву провів роботу по знищенні самобутності Українського народу, гіркі плоди якої тягнуться десятиліттями ((((
"Ну и кто украинец - галычанин работающий в росии, или еврей защищающий Украину?" Ну по-перше, не усі Галичани працюють в рашці і не усі жиди сьогодні на фронті ... є й такі що "відкосили" від воєнкомату (тричі), ще й працюють із москалями, не випускаючи із рук булави ... "С нетерпением жду ссылку на : "Жиди ж ніколи не викинуть із своїх релігійних трактатів принизлеве слово "ГОЙ"" А не потрібно далеко ходити ... ось постом нижче читайте що пейсатий пише ... "Мишель не заигрывай с рагулями. Бисер" Той жид не тільки тебе "гойом" обізве а й "рагульом" і іншою пакостю ... "бісер" це для них, а не для нас ... о так ось ... До речі, той жид чомусь не на фронті, йому мєнтовська ксіва більше до душі, з нею серед "гоїв" себе "ізбранним" відчуваєш ... ?! ...
Ссылок, я так понимаю не будет? Делаю вывод, что вы балабол. Мову не важко вивчити, а вот что бы рагули не ездили на заработки в росию, и не уклонялись массово от призыва в армию это неизлечимо. Рагулизм не лечится - это состояние души.
"Ссылок, я так понимаю не будет?" У Вас ,камрад, руки може паралізовані, то прошу мене вибачити ... Я ж "дурень" не знав, думав Ви самі у стані по клаві у Гуглі собі наклацати що Вас цівкавить ... а Вам реально стороння допомога потрібна чи просто до прислуги привикли ... ? Та нажаль, камраде, з мене кепська прислуга ... "Делаю вывод, что вы балабол." Розсмішили Ви мене, "умозаключітєль" ... Я так зрозумів, Ви це сказали спецом щоб мене "укусити" ... Це чисто сатанинський спосіб поведінки ... він геть не личить тому образу "святоші", який Ви тут нам "клеїте", камраде ... Я так розумію що Ви проповідуєте одне а сповідуєте геть інше ... Ось це і є СПРАВЖНЄ БАЛАБОЛЬСТВО та ЛИЦЕМІРСТВО, "брате" у Христі ... "Мову не важко вивчити, а вот что бы рагули не ездили на заработки в росию, и не уклонялись массово от призыва в армию это неизлечимо. Рагулизм не лечится - это состояние души." Таких біженців, як Ви камраде, понаїхало вже повний Львів ... 6 років тут сидять, жеруть, бухають, шлюх трахають ... а мови так і не вчуть ... таке відчуття що ти десь у свинарнику ... не вчуть Української бо недолугі чи всетаки упереджені ? На заробітки їздять і у росію і у польщу, на фронт жоден не квапиться (до речі ви ж також не на фронті), хоча це у їхніх та у вашій хаті безпосередньо сидять москалі ... а вони, як і Ви, дременули у глиб Неньки України, заникалися у якомусь тепленькому містечку і ще вистрачає наглості дорікати Галичанам ... ?! Воістину РАГУЛІЗМ - це стан душі, і дійсно він не лічиться, особливо закоренілий свиносомкалячий ... !!! І не кляніть мене, Христос вчив за ворогів молитися ... ...
Шановниший. Сколько Вам лет, что Вы помните что там у НКВД происходило на допросах?! Вот Вы отвечаете мне: "І так, і ні ... у 1939 р. ваші москалячі (не наші) орди у гандоноподібних шапках відбили Галичину у поляків і забрали її собі ... для вас москалів це "освобождієніє", для нас Українців лише зміна польської окупації на москалосвинячу ." И это только в ответе мне. Все остальные посты и ответы другим участникам форума приблизительно в такой же ущербной и быдлячей манере... Получаеться Вы отвечаете в свете Вашей, и только Вашей, расово верной теории, кто в Украине есть именно 100% украинец, как то житель Галычыны. Так вот, поскольку меня и других моих соотечественников, украинцев и киевлян, Вы уже записали в "московськи орды", скажите где именно проходит та граница где живут 100% украинцы (галичане) и где все остальные. Это Ваше мировоззрение и Ваше деление украинцев, не мое. Как по мне - оно ущербное и деструктивное, ведущее к развалу страну и деградации. Но не об этом речь. Жду Вашего ответа.
Какие прекрасные и удивительные теории расового превосходства жителей одной части Украины над всеми остальными... Превосходства на генетическом уровне... Не подскажете какой именно ген отвечает за это? Наверное, в 21 веке именно благодаря таким теориям и строятся сильные и экономически развитые государства... Впрочем, если посмотреть на карту йододефицитных районов нашей прекрасной родины можно увидеть, где именно проблема. Так, что это не генетический уровень, а банальные проблемы в умственном развитие.
Ех ти ... Ти все правильно написав ! Але, він колись підтримав мою думку, що взагалі то ти хлопець не поганий ("не такий як циган" (моі слова)), хоча він тебе "і не зовсім розуміє" (його слова). А тепер, ти втрачаєш його підтримку, бо він чолов"яга дуже обідчівий. Воно тобі треба?