Так, це ж архіважко тиснути два рази пальцем і подивитись що воно за новий нік) Ужас, як підло)))))))) Нах вони мені треба?)
зря.только не ругайся)Ладно давай удачи тебе.С копаниной тут поосторожней,а то тут разные сидят на форуме,особенно новички))
Та не зря. Просто щось воно не моє це не погано і не добре. Нема такої культури щось ставити на полички Вже вибачте, якщо ви їх самі робите.
"Раскудахтались ...кто имеет отличный взгляд на путь развития страны " Н-є-є-а ... вони Р-О-З-Х-Р-Ю-К-А-Л-И-С-Ь !!! В однієї москалосвині папка "гєроичєскі сгорієл в танкє" у 1958 р. https://korrespondent.net/ukraine/p...ojny-utverzhdaet-chto-ego-otec-sgorel-v-tanke В іншого москалоурода Бандерівці вирізали усю москаломовну сімю в Галичині у 1943 році ... ...
"Срать на могилу своих предков я не пойду)))." Ніхто від тебе цього й не вимагає ... піди у храм, помолися за них ... впадь на коліна та проси у Всевишння прощення за гріхи їхні ... "ПОБІЄДА" може їх і "списала", та у Всевишнього свій облік ведеться ... "я святую обидва." Із бутилкою гари, "котячою" самокруткою махорки та балалайкою ? Чи із свічкою в руках та молитвою на устах ... ?! ...
Спасибо за ваш ответ! Я внимательно его прочитал. Для понимания. Скажите пожалуйста, где в вашем мировоззрении проходит граница, между настоящими украинцами (к которым вы причисляете несомненно себя и жителей других западно Украинских земель) и не настоящими, московскими что-ли? Географически - где этот водораздел?
Це ж Ви придумали таку хрень як "гієографічієскій водораздієл украінцієв" (Справжньому Українцеві такого навіть і не вимовити ) а не я ... Вам й краще знати що воно таке і де воно знаходиться ... Чого з дурної голови на здорову перекидаєте ... ?! ...
Віримо ... віримо ... ось один із ваших вже сидить і ОБТІКАЄ клоун ... Зате він "герой" - йому так і "ніє навізієялі чужіоє мнієніє " ... При своєму ІДІОТСЬКОМУ так і залишився ... ...
Эта граница праходит прежде всего у вас в галаве.а лет через 15-20 вааще эта граница сатреца в галавах падобной вашей.
вы не ответили на мой вопрос. он задан вполне конкретно. вы считаете жителей других областей Украины - не украинцами, воспринимаете их как врагов - поэтому хотелось бы уточнить где именно проходит у вас эта граница. спасибо за ответ.
покажите пожалуйста ваши высказывания на этом форуме где вы призываете не делить украинцев по их политическим взглядам. потому что границы выдвигаете вы и вам подобные. при этом это настолько дико и касаетесь таких незначительных факторов, что это становиться воистину удивительно - как люди в 21 веке могут говорить такое.
Ну вот... Вы не пробовали добавлять в пищу йодированную соль? Скажите пожалуйста где в моих высказываниях мастурбация на совок и рашку?! За ранее спасибо за ответ!
Я не вступают в полемику с слишком умными ( помню вас по аферистам в теме) вы страшный человек...вопросы себе задавайте...о вас мнение сложилось( не интересно)
"вы не ответили на мой вопрос. он задан вполне конкретно." Ху-х ти ... !!! Звучить як на допиті у москалосвинів в НКВД ... І ця ж окупаційна мова, і той же ж агресивний тон ... Тільки ще бракує, щоб Ви мене по морді били ... "вы считаете жителей других областей Украины - не украинцами, воспринимаете их как врагов" Ану процитуй мені мій пост, брехуне, де я таке сказав ... Пишеш від себе, то не приписуй сказаного тобою мені ... "хотелось бы уточнить где именно проходит у вас эта граница. спасибо за ответ." Де проходить невидимий кордон між "рюзкім міром" та "загнівающєй Європой", де проходить кордон між 9МАЯ та 24 серпням, де проходить межа між "Не одинаково мені ... (Т.Шевченко)" та "а какая разніца", де проходила межа між прихильниками Мазепи та козаками сраколизами що пішли за Петром І, де проходила межа між УНР, ЗУНР, Холодним Яром та виродками із орд більшовиків, де проходила межа між червоно-чорним прапором УПА та червоною окупаційною шматою сталінських яничарів, там і сьогодні проходить "граніїца" котра тебе цікавить ... І вона напревеликий жаль, не співпадає із жодним адміністративним поділом України ... ні по кордонах областей, районів, чи сіл її не проведеш ... Москалів, манкуртів та омоскалених Українців що наплодило СеРуСеРу, вистарчає у кожному куточку нашої Неньки України ... і як тільки трішки влада дає послаблення, вони ті щурі вилазять із усіх дирок і верещать ... "какая разніца какой язік?", "да мніє п.х.. історія перепісаная Українцамі !!!", "за побієду, за дієди воєвалі !!!", "в украине всіьо хрієново а вот прі СеРуСеРу кольбася біля по 2.2 р." ... П.С. Де москалі проводять свій кордон між "хохлами", котрих вони "защіщялі, защіщяют і будют защіщять" та "Бандерівцями", котрих москалі "унічтожалі, унічтожают і будут унічтожать" ... якось так, камраде ... Це у нас КОРДОН ТАК ПРОХОДИТЬ ... а у Вас він де проходить ... га ... ?! ...
"границы выдвигаете вы и вам подобные." А ви нічим від нас зовсім не відрізняєтеся ... ? Себто відмінності між нами та вами немає взагалі, вони просто надумані нами ... Я правильно зрозумів ... ?! "и касаетесь таких незначительных факторов," Які саме фактори що нас із вами відрізняють, Ви вважаєте незначними ... ? "как люди в 21 веке могут говорить такое." Дійсно ... як ... ? На дворі 21 століття, увесь світ визнав СеРуСеРу та її віськові збройні сили РККА злочинними та окупаційними (червоними фашистами), є маса неспростовних доказів їхніх злочинів а є "гальма" що про них "говоріять" як про визволителів ... ...