ох и дурень.так это у тебя Вата.соловьиный полет даже не все кацапы смотрят а только такие как Вы.Где у Шария путину оды и соловью.Вы или балабол или аргументируйте.Если нет аргументов то вы балабол и я Вас блокую.Можете с карселбергом друг другу жмакать прутня в этой теме.))))Папазольчику пропейте или касторки может попустит
Я не верю в пустые разговоры. Он считает Крым Украиной. Топил Петю и рассказывал как тот мило зарабатывает на войне, про Бойка, про Рабиновича. Может Вы конечно лучше осведомлены и у Вас есть более точная инфа)))) источник я надеюсь не из за поребрика)) В педофилии обвинили-не доказали. Я с многими вещами не согласен у него.но как он инфу выкладывает это интересно.Он выкладывал ту инфу которую СМИ хрен выложат.
Как думаете в 1918 году Украина просила ленина ввести войска на свою землю?а 1939 году Бессарабия и западная Украина? Голодоморы были искусственно созданы? После этого возможно и поговорим..
За 18й и 39ом не могу сказать ибо не знаю. Голодомор был и это факт. Искусственно или нет хз.Бабуля рассказывала как голодали.
Тоесть вы не хотите отвечать о референдуме в Украине 1918 и 1939 года где народ 100% проголосовал за то чтоб РККА освободили Украину и установили власть рабочих и крестьян?
Я не читал об этой части истории.Будет время почитаю и поищу.Сейчас референдумы не хотят проводить с такими технологиями а как раньше его можно провести было?Вы уверенны что он бы дал тот или иной результат
Не знаю..попробуйте тезисы в гугле 1- Украина 1918-22 годах 2 -причины освобождения западной Украины и Бессарабии от капиталистического гнета1939 году
Так вроде с освобождением в 39 году все ок. Это же наша земля. Что ее теперь отдавать полякам или как?!
"Кстати с праздничком всех кто отмечает и Слава Украине!" Коли б ти це вигукнув у 40-х ... то ті що "отмієчяють 9мая" за гасло "Слава Україні !!!" забили б тобі бутилку у горлянку, вирвали б тобі кліщами усі зуби, пробили череп цвяхом або розпороли б тобі тельбуха та випустили бебухи ... Ті ж, хто воював за "Вільну Україну" та віталися "Слава Україні !!!" за "отмієчанія москалячого дня 9МАЯ", вирвали б твого москалячого язика, викололи б твої залупівки, вирізали б із твоїх плечей кілька ремнів, а на чолі б випалили будьонівську зірочку ... Це сьогодні, коли вже немає в живих ні тих ані інших, такі недоумки як ти, пробують "схрестити" удава з їжачком ... 9мая та 24 серпня - це два свята АНТИПОДИ, котрі напряму виключають один одного ... якщо Україна була звільнена 9мая 1945 р., то нафіга тоді здався Акт Незалежності 24 серпня 1991 р. ... що, кого і від кого він робив незалежним якщо ми вже були незалежні з 9мая 1945 р. ... га ... ?! Але якщо лише Акт Незалежності зробив Україну дійсно Незалежною та самостійною, то 9мая 1945 р. - це автоматично СВЯТО МОСКАЛЯЧОГО ОКУПАНТА ... і не більше, кацо ... Нормальним Українцям його святкувати взападло ... І лише кутасики, ті кому "а ніє всьо лі равно", святкують обидва свята, бо мають по дві дірки в задници ... щоб і вашим і нашим ... ...
Ваня ... перестань палити самокрутку "побієди", не переношу запаху паленого котячого ... ну ти в курсі, ваня ... ...
Отмечай что хочешь, дiли що хочеш й кого на нормально чи нi. Богу дякувати що таких замало як ти. Срать на могилу своих предков я не пойду))). Я понял ти хотел бы построить а-ля совок только в другом направлении)))я святую обидва. И мне на пле вать на твоё мнение. Удачи тебе
"Так вроде с освобождением в 39 году все ок." І так, і ні ... у 1939 р. ваші москалячі (не наші) орди у гандоноподібних шапках відбили Галичину у поляків і забрали її собі ... для вас москалів це "освобождієніє", для нас Українців лише зміна польської окупації на москалосвинячу ... У 1941 році кращі вояки світу - Вермахт, відбили Галичину від колгоспно-люмпенськог війська ... і знову ж таки - це "аншлюз" лише для німців, для Українців зміна москалосвинячої окупації на окупацію німецьку ... У 1945 р., підмита, одягнена, нагодована та озброєна американцями та англійцями РККА відбила Галичину від німчури і в черговий раз забрала її собі ... Для українців знову німецька окупація була замінена на москалосвинячу ... і тільки ... І допіро 24 серпня 1991 р. Галичина була приєднана до Вільної і Незалежної Неньки України ... !!! Це ж яким треба бути НЕДОУМКОМ, щоб вважати по іншому ... га ... ?! П.С. У 2014 р. москалосвиняча РККА (модна і сучасна назва ВСРФ) знову окупували Україну, правда не усю а лише Крим та Донбас, бо як і у 1942 році, на захист Неньки України під червоно-чорними знаменами УПА, встали добровольчі національні загони Українців ... у результаті, орди РККА (ВСРФ) були зупинені ... ...
"Отмечай что хочешь, дiли що хочеш й кого на нормально чи нi." Та не кіпішуй так і не дригай ногами ... я ж тебе не чіпав, це ти зачепив мене ... а я просто викладаю своє бачення , я ж маю на це право як і ти ... чи не так ... А тобі вони не подобаються, не читай ... проходь мимо ... "Богу дякувати що таких замало як ти." Чому ж тоді такий срач в Україні ... га ... ? Може саме через те, що маємо більшість саме таких як ти ... ?! "я святую обидва. " Хто б сумнівався ... як кажуть Галичани про таких ... "Їм всеодно що горілка а що кулемент - лишень би з ніг валило на землю !!!" "Водка, празднік і пляска - єто нашіє всьо !!!" "И мне на пле вать ..." Меньше плюй а більше думай ... ...
Інтересно) А розділяти особисте і, скажімо так, державне, не судьба, не?))) Хоча, для мозгов, випалених шаріком...) Жаль, комуністів заборонили, правда?
А хотiлось бы строем ходити змусити так?))до чого комунiсти.розуму нема що ще склеiти?Знаю таки патриотов.за державне,потом за руль и фурами лес вывозить в европу ))
Раскудахтались, в стране демократия, за кого желают за того и голосуют. И плеваться и обзывать того кто имеет отличный взгляд на путь развития страны не надо. Это путь в никуда, насильно никто своё мнение не навяжет. Обтекайте
Не, не хотілось) Комуністи?) Та ж по аналогії - не срать на могили предків-голосувати за коммі, бойка або мертвечука) Не? Дивно. Слово українською, потім переключив клаву на російську, потім знов на українську. Ладно. Болівар не винесе двох. Гуляй.
Бойко тоже самое гавно как и остальные.петя и вся херня.Я не знаю че так пердак разорвало предыдущему но я за шария даже не голосовал)))ну то ладно.Мозги свои не вставишь))Пойду гулять,с вашего позволения.Раньше партия разрешала теперь вы))
Не-не, ваших мені нах не треба Я розумію, що продаван моделей прийшов в курілку постебаться. Так от сходіть ще в профільні розділи, почитайте. Там цікаво. Може щось добавиться. Хоча і тоді мені ваш моск не буде потрібен. В курилці дурнів теж мало. Щоб знав, це все таки військово-історичний форум)
ооо.уже и страницу пробил.ай яй не стыдно))Вот меня шо и интересует как можно на историческом форуме о чем то друг с другом спорить.всьо.пойду в другой раздел.Кстати модели таки интересуют?))