Бла бла бла)))) і знову "дєцкі_сад" Відводиш весь інтерес від теми в дитячо_провокаційний треш "перекидування_гівенця" і "сам_дурак"
В 1991 році Україна,після розпаду Ссср,з 15 республік,сама багата Страна Європи..Подивіться в Форбс..,ну бачив обід чиновників 10000 гр,недавно,пообідати..мені місяць ці гроші зароблять,а про вино..яке вони пили,я можу тільки бутилку забрать..
Страна получила після роспаду Ссср все..через 29 лет стала багатой в Європі? За то ,1000 милионеров,і десятки міліардерів...І ви ще балакаетеволю,про гідність,про Славу Україні,ви хоть почитайте,Слава-це гордитися ..а чим гордитися..Чесно.,я за пів року уже знав ,не міг повірити,що Крим буде ,,Русский миром,, .про збитий Боінг..ви правди ніколи не взнаете.. Та і вона вам і не нужна..
До речі ... про ГЕРОЇВ ... а до Героїв УПА як ставишся ... Герої вони для тебе чи як ... га ... ?! А ті Українці, солдати РККА, котрі втікали із лав окупаційної РККА і переходили до УПА, вони герої чи зрадники для тебе ... ?! ...
..і в "какую_стєпь" твої "стєнанья" ? .. такі, як ти і тобі подібні "гражданє_сочувствующіє" - від самого початку Незалежності і обирали колишніх совкових активістів-сексотів, що розбазарювали союзні масиви, плодили доморощений український олігархат..стояли осторонь на Революціях Гідності та Майдані, коли народ боровся..мовчки морозились від війни..."пусть_дєпутати_воюют_і своіх_синовєй_отсилают".. тою ж тупою масою вибирали дурника в прези..надіючись, що наївна кіношна фантазія і облуда ворожої пропаганди - стане реальністю.. і продовжують нити далі, звинувачуючи всіх інших, окрім себе)))) ..."переживающий" ти за державу Що зробив ти для тої Держави ? лиш на столи глипаєш і вишукуєш, чим докорити? Не подобається.. не можеш..не являєшся Громадянином і Патріотом ? Не ний. свали тихенько засвіти .."к_сваім".. , хдє_всьо_харашо...миші_братья ... І цілуйся та радій з собі подібними збродом совкодрочерів, пережитків і людоненависників))) НІХТО СИЛОЮ тебе ТУТ - НЕ ТРИМАЄ. а то лиш світиш своєю нікчемною нездатністю і ниттям.
"Страна получила після роспаду Ссср все" У тім то й проьлема що "усе" ... а треба було москалів, омоскалених українців та манкуртів не залишати у себе а відправити у москавію як ядерний арсенал відправили ... "через 29 лет" Власне ... минуло вже 29 років, а ти все ще не вивчив, що "страна" це країна а "получіла" це отримала ... Може почни спочатку із себе змінювати Україну а потів вже до інших претензії виставляй ... ?! "... стала багатой в Європі?" Твої діди у ордах РККА воювали за те, щоб в Україні не було багатих а одні бідні (колгоспники та люмпен) а ти дідулю то зрадив ... ха-х ... багатим буржуєм хочеш бути, ватан ... ?! "про Славу Україні,ви хоть почитайте,Слава-це гордитися ..а чим гордитися.." Як чим ... ?! 9МАЯ, ватане, пишайся ... 9МАЯ ... , москалячою мовою, Жуковом та Ватутіним, а ще першою сепаратиською столицею України і Кернисом ... Якщо вже маєш москалячий паспорт, то ним також ПОГОРДИСЯ ... А ще погордися сьогоднішнім селфі у строю фоток безсмертних небіжчиків ... ...
Ну і скажи ,,борець майдану, ,ну пройшло 5 років,шо ти виборив? Одне і те саме..скажи методичку що б поміняли,уже начинае надоїдати..о уже нові слова пішли..миші браття,совкодрочер..и тд..,ви від мене чули хоть одне обідне слово..Як ні чего сказати,не треба гнути ото го.. Я платю Державі податки,а ти платиш?Евродрочер..з вас ні якої пользи..уже чартерні рейси самолетом з Польщі готові висилать ,сезон клубними. ..
"Я платю Державі податки,а ти платиш?Евродрочер..з вас ні якої пользи..." "Донбас всю страну корміт ..." десь я це вже чув ... к.у.р. .а ... !!! ...
Зрівняй єкспорт і імпорт України..ну за послідній год.. Ти просто дурень..Прочитай хоть книжку,,Мастер и Маргарита,,..там сказано..очень много.. Например такие слова.,,ти глуп..,,
мда... почитал последние 2 страницы дискуссии и понимаю, насколько люди в массе своей разобщены абсолютно фантомными идеями и иллюзиями. Смотрите, спор идет о событиях 75 летней давности. Которые уже давным-давно закончились и собственно говоря не особо влияют на сегодняшнее сьогодення. Давайте будем вспоминать войну 1812 года или разгром Киева войском хана Батыя, что-ли? Так вот, у нас есть объективная реальность, которую мы можем измерить в цифрах. Это положение Украины в мире, ее экономика, ее армия, медицина, промышленность, образование, науку, население и территория. Если взять за основу 1991 год и сравнить ее с сегодняшними цифрами - то мы увидим, и это будет объективно, что идет стремительная деградация. К сожалению. И вот, простые украинцы, в массе своей, вместо того, что бы понимать эту ужасающую динамику, и понимать, что такое положение вещей приведет к печальному, но закономерному итогу - развалу страны, начинаю страдать какой-то неимоверной хуетой. Они начинают выяснять, кто на каком языке разговаривает, кто и какие флаги носит, кто и какими ленточками украшает одежду и прочее, прочее, прочее... Что интересно, даже доказав своим оппонентам, чьи деды больше любили Украины, те что служили в РККА или в СС Галичина, они объективно не изменят динамику ВВП. или политическую систему Украины... Отсюда, у меня призыв к вам, к тем кто чтит 9 мая и тем для кого праздник 8-го. Не занимайтесь хуйней, которая вас разделяет, большинство участников тех событий уже на Небесах или в Вальхалле (кому как больше нравиться). Объединяйтесь под идеями построить сильную и процветающую Украину для всех. Для схидников и западенцев, для коммуняк и националистов... Это по истине великая идея, требующая больших усилий и она более достойна вас, чем выяснять какую-то хуйню которая объективно ни на что не влияет. Как-то так.
Я буду голосовать за него.А за кого?))Официальная зарегенная партия.Все эти высеры о проросийкости только в башках.Знатно топит журношлюх и пропагандонов.Кстати с праздничком всех кто отмечает и Слава Украине!
"зносити" таких як ти - треба.. безтолкове сміття, що живе на Україні, жує її хліб, дихає її повітрям ..і водночас ненавидить її. Нонсенс - підлота, сучйо і провокатори будуть нав'язувати свій брєд Громадянам і Патріотам . Власне, тобі подібних і треба відфільтровувати, чим би і мали займатись відповідні і уповноважені органи.