Знайдіть ворога в собі,і тоді ви поймете,шо кроме нас самих ми нікому не нужні.То все слова..Почитайте історію України,300 років одне й те саме.. Не були ми вільними ніколи ..Ну хай будут кацапи винуваті..крайній то хто то должен бути.
Ворогів не в СОБІ шукати, а поміж СЕБЕ треба..темних - спам'ятовувати, мудрих - підтримувати.. і спрямувати свої зусилля на благо Нації і Держави, бо народжені ми - вільними, вільними і розвивались од початку. Бачите, отим і різниця , що ви ВЖЕ в ярмі і тягнете туди ж..не зважаючи на всю історію боротьби та потрачені зусилля, пролиту кров..
1933 рік ... 4 500 000 Українців замордованих голодомором ... То хто їх повбивав, "ворог що сидить у мені" чи всетаки реальні москалі ... правда вони трішки крайні, бо організували жиди той Голодомор на чолі із грузином ... та всештаки із трьохлінійочками та у гандонівочках бігали і стріляли таки москалі ... ...
Смішно.В парашку на заробітки їзде не менше чим в Европу..із Західної України. Да, бидло вона національності не має.Як ви думаєте ,шо ви написали культурно,красиво..не бридко..Яка Европа?Як був колхоз так він і залишився .Ви даже не можете свою точку зору без гадосних слов написати.
Ууу... Диви, як цензурка і чистоплюйство "включається", коли "притискають_в_кут" мол, шпана інтєллєгєнта - щемить ))) Учи храмотку при можливості, бо за своїми "колхозами" наука пройшла поза увагою..
Україна вже 29 років як самостійна держава,ну і ..Де покращення?Де достаток?Де мир в Україні?Нам даже золото Полуботька не віддають..
Тююю...спитай в кравчука, кучми, "овошча".. Кого вибирали "мудрі" люде.. Ось блазня - спитай, чи довго ЩЕ чекати ?
Уважаемий рагуль.В цій темі я нікого не оскорбляв,писав культурно,будь ласка ведуть себе пристойна,а то як то за Страну обідно..
Які ото "зємлякі" - передбачувані ))) І не сховаєш, tyr9309, свинячого свого рильця за "інститутами" і "образованієм", коли чешуть "проти_шерсті" ..
Дааа...любимий "поворот" "з'їзду_з_тєми" : сам_дурак_а _я_хароший + незмінне школярське обзивання.. передбачувані ви .. "зємлячкі" .
Я вже давно не школяр,ви помилились..і освіта в мене є.. і не земляче ви мені.. Та й з рилом ,таким як у вас, нам Европа і не світе..там своїх таких..пруд пруди.Хіба Гансу свиней пасти ще підійдете..і то як ще два слова вивчити ..
..прожиті роки і папірець про освіту - не свідчить про наявність Розуму. Та й Європа в ближньому часі - буде недосяжною, поки не переведуться пережитки "хомо_совєтікусів" та "лічності", що не можуть за стільки часу визначитись громадянством і Державою. А "рила" - всюди свої )))
Дуже вибачаюсь,я забув ..Європа ж уже сама до вас прийде,земельну ж то того..уже фьють..будете на своїй землі пасти Ґансових свиней,тільки уже за копійки..
"Смішно." Я йому про замордованих голодомором 4 500 000 Українців, а йому "СМІШНО" ... дожилися ... "Да, бидло вона національності не має." Є бидлячі індивідуми а є бидлячі держави, нації ... тому якщо взяти РФ то веде себе вона таки досить по бидлячому ... Якщо взяти громадян РФ, то вони ведуть себе на світових курортах чисто як колгоспні свині ... навіть негри з африки такого собі не дозволяють ... "Як ви думаєте ,шо ви написали культурно,красиво..не бридко.." А що бридкого я написав ... "москаль" чи "жид" ... ? Так хто тобі сказав що це "бридкі слова" ... га ... ? КОБЗАР Тараса Шевченка лишень такими епітетами й оперує і нічого, адже це літературні терміни в Українській мові ... Я пишу правду і якщо вона колить тебе в очі, то це геть не означає що проблема у моїй писанині ... "Яка Европа?Як був колхоз так він і залишився ." Колгосп не був, його нам привезли й організували МОСКАЛІ ... І він не залишився, москалі усе роблять для цього щоб він ЗАЛИШАВСЯ ... окупували Крим, воюють із нами на Донбасі, розповсюджують "москалячий мір" через пропагандистську діяльність, організовують ходу мертвяків на 9МАЯ і т.д. Ми ще навіть однією ногою не в Європі ... ми цілком ще не покинули СеРуСеРу і не відірвалися від москалів ... Частина України (особливо Харків) ще мислить та та розмовляє по совітсько-колгоспному ... ...
Демус, десь має бути. Ось тема про книжку https://reibert.info/threads/begljar-novruzov-14-ja-grenaderskaja-divizija-ss-galicija.101951/
"Україна вже 29 років як самостійна держава," Та ну ... перестань ... ти перебільшуєш ... Наприклад у Харкові, немає памятника Герою України Степану Бандері, натомість там Шанують окупанта Жукова та колаборанта Ватутіна ... у Харкові не чути щоб Українці розмовляли Національною мовою, користуються ще окупаційною інтернаціонально-комуняцькою ... У Харкові й надалі страшуть фашистами та попандосами і т.д. Та вважають комуняцьку РККА за визволителя ... "Де покращення?Де достаток?" Так було ж ось так ... А стало ось так ... Чи ти сліпий, чи память коротка ... га ... ?! "Де мир в Україні?" Ти нас про це запитуєш ... ?! Для тебе москалячий язик рідний, то ти й порозмовляй із москалями на Донбасі та у Криму ... може вбалтаєш їх піти собі геть додому, то й відразу мир буде в Українііз, ха-х ... А ми тобі поплескаємо у долоні ... "Нам даже золото Полуботька не віддають.." Те золото мають віддати прямому нащатку Полуботка а ти навіть правильно його прізвище не годен написати ... Самозванець ти, ніхто тобі й не віддає ... ...
Справа не тільки в грошах. Більше в бажанні. Не знаю толком, що там до ДСВ, але здогадуюсь, те саме, а по ПСВ чи по ГВ бачу людей, які роками ходять, наприклад, в брежневках, і не збираються нічого міняти. Питання до керівництва клубів, більше.
"Дуже вибачаюсь" Коли у 1939 р. орди РККА приперлися до Львов, то саме із такими словами "я ізвіняюсь" вони й грабували і чинили мародерство ... це саме й є рагульська форма вибачення ... виходить що ти сам себе вибачаєш ... а правильно має бути "Прошу мене вибачити, панове !!!" А товариство вже само вирішує дарувати тобі прощення чи ні ... "Європа ж уже сама до вас прийде" К.р.а, та чим тобі так насолила та Європа ... ? Ти хоч разок там був ? Чи лише із москалохрюкаючих методичок про неї начитався ? За що ти її так не любиш ... га ... ?! Ну а якщо вона, припустімо, дійсно прийде ... то ти що зі страху до москалів утечеш ... ?! "земельну ж то того..уже фьють.." Це що за нова страшилка ... ? У мене вже третій орендар на паях, попередніх (голандців та поляків) селяни передчасно нагнали цілим селом ... громада то є сила, термін оренди ще мав бути три роки але поперли їх і ті навіть не захотіли судитися ... Земля стоїть на місці, її не візьмеш під пахву і не вивезеш ... "будете на своїй землі пасти Ґансових свиней,тільки уже за копійки.." А чому б і ні ... на своїй будемо, не на Гансовій ... і не за копійки а за Єврики ... Ганси євриками платять !!! Ну не у колгоспах ж нам москалячі свині пасти за палички у зошиті (трудодні) ... ...
"Хіба Гансу свиней пасти ще підійдете..і то як ще два слова вивчити .." З твоїх слів виходить що москалячою ти користуєшся заради того щоб підійти москалям пасти їхніх свиней у колгоспах ... ?! А чому тоді Ванюшені свині пасти це престиж а Гансові в западло ... га ... ?! Третій раз запитую ... "За що ти так цивілізовану Європу ненавидиш ?!" ...