Панель на АКА Сорекс

Discussion in 'Куплю МД' started by Faust5555555, Dec 17, 2025.

1. Продавец Faust5555555

Faust5555555 Obergefreiter

Доброго часу шановні форумчани!!!Підкажіть чи можливо десь знайти панель на данний металошукач?Буду вдячний!Всім добра та мирного неба!!!

aggent likes this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 10 шт.)
      Виготовлення котушок до металошукачів Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, Квест, Текнетікс, Фішер, Нокта...
      1400 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм · Всі розміри вк...
      200 грн.
    3. Вітаю, пропонується вашій увазі котушка 28RC + захист, для Деус 1. Стан по фото. Працює, акумулятор...
      4000 грн.
    4. Поисковая катушка в рабочем состоянии к Эскалибуру2.КАбель заменений на более прочний .Оболочка неб...
      3100 грн.
    5. Котушка робоча але з дефектом,бува працює норм буває починає пілікать,чи то в кабелі проблема,чи то...
      700 грн.
  3. флегМАТ

флегМАТ Leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    37
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    57
    Доброго дня. Колись, до війни, теж була потрібна, то привозила людина з Москви, так як була там в робочих справах. Сергій Козарик з Харкова також багато чого тягав звідти, в тому числі панелі на Сігнум. Можете запитати в нього. З повагою. https://reibert.info/members/kozarik.6843/

Faust5555555 likes this.
  4. флегМАТ

флегМАТ Leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    37
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    57
    А що трапилося? Чи Ви пробували протирати графітові доріжки спиртом? Можна шлейф трошки підрізать на 1-2 мм для покращення контакту. Якщо ж не працює якась кнопка, то це вже гірше. У мене була проблема з кнопкою балансу грунту.

Faust5555555 likes this.
  5. Продавец Faust5555555

Доброго дня.Дякую Вам велике!!!Так сама панень вийшла з ладу.Точніше, прилад потрапив до мене після чужого ремонту.Я знаю шо і Європі Сігнуми робили,а от Сорекси-навіть незнаю...З повагою

флегМАТ likes this.
  6. флегМАТ

флегМАТ Leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    37
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    57
    Так, Сорекси і Сігнуми складали в Німеччині з тієї ж комплектухи. В Україні з АКА ще мали справу (ремонт та виготовлення котушок) Юрій з Конотопу (https://youtube.com/@yriuopach4586?si=QLQFAijW8VWkgmnj) та Ярослав SDR. Пробуйте, питайте. Нехай щастить!:beer:

Images:

IMG_20251218_123449.jpg
    Faust5555555 likes this.
  7. Продавец Faust5555555

Дякую.Юру я знаю,але з ним зараз немає звязку.Говорять,що виїхав за кордон після окупації:rolleyes:

флегМАТ likes this.
  8. флегМАТ

флегМАТ Leutnant

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    37
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    57
    Спілкувався з ним через Телеграм та е-маіл у цьому році. Номер телефону начебто той самий. Якщо він сказав мені правду, то він на місці, просто не займається мд поки що із зрозумілих причин. Хоча, може і виїхав задля власної безпеки.

Faust5555555 likes this.
  9. Продавец Faust5555555

Дякую Вам за допомогу:beer:Буду пробувати,можливо десь і знайдеться!З повагою Володимир

флегМАТ likes this.