П/Ш чорне, берет, аксельбант

Тема у розділі 'Куплю уніформу, спецодяг та взуття', створена користувачем Скажений колгоспник, 28 сер 2014.

1. Продавец Скажений колгоспник

Скажений колгоспник Hauptmann

Повідомлення:
    2.447
    Адреса:
    Україна
    Вітаю! До мене звернулася одна людина він раніше служив в МП, а нині добровільно мобілізований до 25-ї аеромобільної бригади ВДВ. Він зберігає пам'ять про морську піхоту і, незважаючи на зауваження, ходить у чорному береті. Він шукає чорне п/ш і білий аксельбант. Допоможіть, будь ласка, бійцю АТО.

2. Цікаві лоти

1. Лёгкий беговой жилет ASICS LITE SHOW WEST. Производитель - японский бренд ASICS® 2 кармана на молния...
      300 грн.
    2. Лёгкий хлопковый жилет в стиле O.D. JUNGLE VEST U.S. ARMY, Vietnam War Style Реплика от MIL/TEC by S...
      600 грн.
    3. жилетка трекінгова, (спорт , полювання, рибалка, прогулянки на велосипеді, прогулянки в нічну пору...
      60 грн.
    4. безрукавка жилет ,Тіроль . Австрія .Б/в. без механічних пошкоджень . 2 кишені спереду . 1 кишені в...
      250 грн.
    5. жилет охорони розмір м-л
      50 грн.
  3. Чапайтис

Чапайтис Leutnant

Повідомлення:
    1.965
    Адреса:
    Украина, Одесса
    Які потрібні розміри?

4. Продавец Скажений колгоспник

Повідомлення:
    2.447
    Адреса:
    Україна
    Я навіть не знаю... Спитаю бійця - напишу.

5. Продавец Скажений колгоспник

Повідомлення:
    2.447
    Адреса:
    Україна
    Я все з'ясував: берет 57 розмір, П/Ш - 54 розмір, зріст 6.
    Також його цікавлять шеврони на парадну форму (ВМС України, морська піхота з птахом із блискавкою, нашивка на груди (морська піхота та птах) і червоний тризуб), кокарда, погони ДШР, жовті ґудзики з якорем, петлиці якорі і кутки колоски, металева бригадна пташка.