Приятное сотрудничество и помощь. Посылку получил. Всё на высшем уровне. СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ. РЕКОМЕНДУЮ ОДНОЗНАЧНО ВСЕМ К СОТРУДНИЧЕСТВУ.
Чесний продавець,гарна людина,справжній Друг.Найкращі рекомендації.Мирного неба та міцного здоров'я родині.З повагою. Це минимум що я могу побажати.Прошу пробачення за плагиат. Краще нiж Ви я не змiг би написати.З Великою Повагою до Камрада.
Чуйна та порядна людина, добрий товариш! Приемно спiлкуватись. Компетенцiя - на висотi! Дай Боже, побiльше людей таких! З повагою,
Камрад, не просто відповідальний та порядний продавець, а ще й людина з великим та добрим серцем! Дякую вам величезне за товар, за бонуси та за ваше розуміння! Приємно мати справу! З повагою
Дуже чесна та порядна людина ,таких зараз дуже мало . Хай Вас Бог береже i всю Вашу родину! Мирного неба! З повагою.
Людина слова. Можна смiливо з таким камрадом йти у розвiдку, не пiдведе! Приємно було мати справу ! Дякую! З повагою.
С удовольствием поддержу всех вышеотозвавшихся, в адрес камрада! Как там у В.Высоцкого:"..проверенный, наш, товарищ!" С уважением,