тю. ні щоб відразу так написати що то буряк, а то свяклу якуюсь вигадали. понапридумають якихсь суржиків не словянських а люди повинні перекладачем користуватись. З.І. я сам вже знайшов що то так кацапи бурячки обзивають
Если есть хорошая сотрудница , то нахрена тогда сотрудник ? Разве что бы пива принёс , а так лучше пусть не вызывает опасений у себя дома с мамой.. И меня терзают смутные подозрения , что присутствие супруги на этом пивном сэйшене становится тоже как бы не очень обязательным... тогда последний вариант,... с супругой в кино.
після буряківки похмілля немає і башка неболить, отакоєот. p.s яка цікава тема, переплюне вона Максима танк?
четвертий за пивом та іншим буде бігати та свічку тримати. ну а в крайньому випадку буде на підміну. отакоєот
у вас уже кулемьот в заповіті є, нежаднічайте карабін сину потрібно, він даже 100 долярів назбирав, поки що реквізирував мого К98
До тещи додамо внучку, до внучки жучку єнотіка, потім соміка... та всі вони поїдуть за оскаром на танку.
Жінка сказала, що їй соромно за те, що на таке "г" мене потягнула. Короче, краще вдома про пригоди Торбінса кино дивитися... Хай краще книжки про це читають. Юніверсал бабла по легкому вирішили зрубити