Навпрямки 23 км Білорусь. З українських Інтер, 1+1, ICTV, ТЕТ, М1, УкраЇна. Остальні канали страшно "сніжать". Антена звичайна кімнатна.
В селі не тошо мультики, голову ніколи підняти. Який супутник Хватало "брехунця" (українське радіо). Але ж відключили..
да пидстаркуватый дуримар, балаболка то ладно, но "человек-паук"?? засада еще в том шо нет кнопки выход, ну или я не вижу, вот шоб выйти из игры перезагружаем телефон. низя мне такие вещи и сразу с моей взаибной любовью к гаджетам и всяким аккаунтам.
А довгими,зимовими вечорами під поїдання там різних закруточок тай приймання пів літри,требаж шось шоб по телеку гавкалоОсобливо з початку рамайдану
Тому й показує. Я вище писав, що на прикордоння та окуповані території поки що трансляцію залишать. Правда казали про РиФи.
tcnm nfrf theylf d ghbuhfybxys[ hfqjyf[ есть такая фигня в приграничных районах, телебачик может себя так вести. просто пример моб-связь, до кордона и 1000 метров нет, а телефон скачет между роумингом Приднестровье и нашими операторами, разница в приеме метров 10-20. приграничные реирансляторы еще тот вопрос.
Покурив трохи профільні сайти по т2. Мабуть доведеться таки купити новий кабель на 70 Ом, як не допоможе то зварганити чи купити нову антену чи доточити мачту.
Угу. Антена три квадрат з 90-х, а вчора прикрутив додатковий, більший рефлектор, щоб мінімізувати перешкоди від сусідського ангару. Після встановлення, сигнал став трохи стабільнішим.
У мене аналогова антена вже років 20 не вмикалась,і ще 3 кварати на горищі теж, на тарілках вистачає каналів. Тільки велика негода може заважати.
кому далеко,на краю мощности ретранслятора-антенна "волновой канал" самое то-драбина поп1вздовж з щаблями на зменшення,польские хорошие,длиной больше метра,желательно располагать на чердаке если не под железом,недостаток-жирные вороны принимают за директорное направление на посадку,а оно трохи нежное,потому на чердаке надежнее,есть модели со встроенным усилителем,но лучше если он в хате.
Польска/сітка антени на профільному сайті не радять, волна 2 - 24 коштує близько 300грн. Розмістити під стріхою варіант, якнщо живеш не далеко від транслятора, або маєш високий будинок на пагорбі.
Да, антенна "волновой канал" то что нужно для уверенного приема, усилитель лучше взять тот что устанавливается на кабель (бочонок) и ставить его как можно ближе к антенне
http://www.vseprosto.net/2014/12/prostaya-antenna-dlya-cifrovogo-televideniya-dvb-t2-svoimi-rukami/ Вот такие антены тоже неплохо работают, на работе за пол часа на коленке собрал). Правда ещё пришлось рефлектор добавить сзади (решетка из старого холодильника), помехи устранить. В 20 км от передатчика уверенный прием без усилителя