Та де ж я злий? Я Може не доріс ще до такого, ну був станок от МГ, ну знали всі вже шо то от еМГе, і дальше"шо це, від чого" думаю напишу шо мені в голову пришло, "про гуглю". Получилися одні демагогії, Моє сімейне горе не має ніякого відношення. До всього написаного мною. Дякую всім за співчуття... Развлекайтесь и дальше камрады, извеняюсь, что влез в тему. Всем Благ, и самых лучших находок
Я оце зараз постую , але признаюсь - аби ті самі китайці зробили сало схоже на буряк , то ціни б їм не було .
дядьку мене мій дід вчив а він був дуже розумна людина так от він казав не бери дурного в голову а важкого в руки(с). так до чого це я а до того що іще роки два тому було доведено що сало то є рослина! так що їжте на здоров'я сало і нічого не бійтесь. але якщо вас ще гризе сумнів то підсмажте сало на олії і все. ну і від себе як великий вождь та вчитель відпускаю вам цей гріх та нарікаю все сало що в вас є, було та буде рослиною.
Дякую ,то таки Ви аж занадто добра та гарна людина , в мене аж сльоза на ніс скотилась та льопнула на огірок . Най Вам буде всього товсто та багато , і Вам за це ніц не буде нічого поганого . Шкода ще не маємо смайлика сальця з прорістю - то б я Вам накнопав копицю . Від імені себе урочисто заявляю : хто каже шо пан КОНЦЕРВАТОР є погана людина - то все наклеп та підступна брехня сепаратистів та зрадників .
Та нє , то є танкова технічка ось цієї нації трахтористів : , а трахторці вони носять в руках - бо то є для них як корова у індусів , навіть гусениці на себе мотають .
Та де в нас тут ты сепаратисти?.... Хоча ми ВИМАГАЕМО люстрації КОНЦЕРВАТОРА, відділення КУРИЛКИ та створення НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ КУРИЛКА в складі форуму ПІТЕРКЛАД!!!!!!!!!!!!
нас на пітєркляд не приймуть. ми там по айпі забанені, але кацапи дурні і багато чого не знають. надалі їх чекає багато неприємних негадайликів від яких вони будуть срати не те що цеглою а цілим саманом. ги-ги(с)
А какая народная республика без оружия??? Оружие то у Вас есть??? В Питерклад без оружия не возьмут...
ми туди з миром прийшли але вони накинулись на нас маленький як тії собаки, ми ледь відгавкались. так що другий раз пошлемо до них бабу горпину з рогачем вона їх тим рогачем наново на берези загоне банани жерти. в ісконнає як то кажуть середовище.
Поки ви тут ляси точите добрі люди вже колеса і глушника від вашого трактора вирили http://reibert.info/threads/ot-chego-xren-i-koleso.479386/
най тому довбню, воЄну кіура, дідько лисий допомогає визначити що то воно таке є. або його улюблені кацапи.
Чудова ідея, а якщо буде Народне Царство Курилка під проводом царя-батюш..., ні, краще Вождя і Вчителя? Хоч він і назвав мене позавчора Олегом, ну да хранить Господь Його Величність, ібо не можна пам' ятати поіменно всіх своїх підданих, особливо тих, с ким особисто не знайомий.
А відеозвернення буде? У балаклаві чи так? Заява, про повний контроль над цією частиною форуму? Бо якщо ні, то я не згоден. Поважаючі себе сепаратисти так завжди роблять.