та якби ж! мені чаєм не пригощали. як я не просив щоб хоч з маленького ось цього. пів філіжанки нацидив але Аскот дуже велика СКНАРА! тільки подивитись і дозволив та і те з великої відстані, бо я можу бач не так подивитись і йому прийдеться їх знов товченою цеглою полірувати.
От такий він вождь: Вождь племени — высшая должность в стране, пожизненно закрепляется за тем, кто ее занимает. Политическая система страны постоянно совершенствуется и, без сомнения, канули в лету те времена, когда новый вождь убив своего предшественника, потом съедал его, приготовив на костре. На данный момент передача Высшей Власти осуществляется мирно, точнее вообще не осуществляется. В обязанности вождя входит руководство всем и всеми. В его подчинении и вооруженные воины, секретная полиция, главный шаман племени и целая армия чиновников. І от такий вчитель:
нема такого смайлика шоб виразить всі мої ємоції...Помер в мене Батько в той день коли була створенна ця тема, я весь в таких прямолінійних відчуттях слідкував, і на другий день відписав, сьогодні після поховання зайшов на улюблений сайт. І так і не поняв, чи то перше квітня так і тянеться, чи я живу сильно південно відносно территорії України. НО Я НІФІГА НЕ ПОЙМУ...ДО ЧОГО ЦЕ ВСЕ.
Я тоже Вас не понимаю если честно.У Вас горе в семье,а Вы по интернетам гуляете. Примите мои искренние соболезнования.
Я вам сочуствую. Знаю що це таке, сам батька похоронив ще в 2000 році, а болить по цей день. П.С. Просто всі, крім мене, тут тролі. Я просто спитав від чого сидіння.А ці троляки таке устроїли....
Примите мои соболезнования. Всегда тяжело терять близкого человека В таком случае єта тема Вам была не нужна... ----- Однако - Я ж кажу що Ви щось не те курите... --- И простите меня за мой черный юмор
нажаль за свої не повні тридцять років не скурив, жодної цигарки,напасу, і т.п. Сказав до слова, Ви підловили, і вирішили на цьому відігратися?
Скажіть будь ласка, чом ви злий на нас? Що не знали про вашу рідну людину й біду, яка в вас сталась? Що продовжили веселощі?