та ні. якби то його було то тут би крику було на увесь форум що злодюжки поцупили сідушку а як мовчить то знач не від його кільдозєра. та ісам отой кільдозЕр зроблено по особистому замовленню. другого такого не існує у світі.
в мене теж така сідушка є! Я то голову ламаю від чого штуковина та, уже майже вирішив що з кулемета, а вона від німецького трахтора.
та ну який жеж це трахтор? це якраз та бричка що старий знайти у каталозі не міг. бо старий вже старенький і не дочуває трохи, особливо коли сало з аскотового схрону в ночі краде.
Поддерживаю ASKOTА. Вот зачем Вы прикрутили сидушку к пулемету, та еще и неправильно. Как же на ней сидеть, если она сбоку получается? А на столе видно поршень от тракторного двигателя стоит? Значит сидушка с трактора.
Это яркий пример того,что народ у нас на выдумку горазд.))) Была бы седушка,к чему угодно приспособят.Не пропадать же добру.
от бачиш як то потрібна річ а ти її у чагарники забуцав.їдь та витягай! терміново! поставиш собі на карт та будеш по цигарки та пиво до крамниці їздити з великим комфортом.
Це не від мого. Це пробний зразок, який мені не підійшов - незручно сидіти було, - то ми його й кинули кудись. От, Похабич знайшов)))
що то за слово таке манал? це на якій мові? а те що важкого тягати не можна так це ти вже брешеш, соромно тобі повинно бути. як максімку з повним баком води тягти 15 кілометрів то за тобою ніхто і угнатися не міг так чкурнув, бо гадав що то нова модель самоварі.
з тебе сало. Багато сала. Ті ж хотів її на металлолом перти, поки я не сказав що то хрень якась. Бачиш, закинув в кущі і проблем не маєш. короче-давай сао.
То він забув крапку поставить, поставить та букву пропустив. Він зараз шашличником працює, і часу в нього по ту хню їхать не має. Мангал. Я за ней ехать. В смислі ще поїде.
Пане Олексію, може Ви попросіть, щоби цю гарну тему все ж перенесли до "Курилки", Вас швидше послухають. А то тут якось не камільфо обговорювати тракторобудування та боротьбу з бур"янами, та і знести тему можуть абсолютно законно.
Я вже попросив колег перенести. Бо якщо видалять - буде погано, слюсар чесно намагався зробити добре щось! Але був п’яний
До речі, ту телескопічна палка,з петлею на конці, виявляеться для відлову собак та котів. А ти нам сказав, що то сачок для метеликів....
так от з чого він тії шашлики пече! всьо. більш в нього нічого не буду куштувати, бо ще виявиться що ото сало драконяче геть не з дракона і геть не сало, хоча що на смак що на вигляд було як сало. але китайці теж можуть курку так приготувати що її від риби чи овочів не відрізниш. так мо він у кітайці пошився?
Та ні.. то ж він петлею диких кабанів ловить. А вони ж без прививок, можуть бути скажені. Представляеш , що може статись, коли такі скажені як ми . з,їмо скаженого кабана?
уявляю. але є і великий плюс! не треба буде лопат, приборів та сало. рити будете пятаками які виростуть у процесі мутації чи мутагенезу, відшукувати на запах будете, ну а поїсти схочете то в когось, наприклад в Аскабана шматок сала відкусити можна.
+ до того ж, можливо, TruckDriver Вас під свій захист візьме... Адже від скаженого кабана до дикого - півкроку! А він диких кабанів шанує та не дає ображати!