Так шо мотоблок шо марсоход - все одно кальоса мають... Треба до Вас консервативного ревізора скеровувати, чи то ревізійного консерватора
Так тут якраз все по чесному....Куди ж світить місце, якщо зараз саме пора скоро буде городи орать, та короладських жуків душить..нам трактор самим треба...Єх! жаль зразу не знали від чого сідушка..
Во Во почистить, смазать и этой газонокосилкой косить те паростки травы которая сейчас произростает вместе с теми колорадскими жуками на которой они живут. А вообще инструмент нужный, в наше время без инструмента никак нельзя.
я бачу ви добре в городництві розбираєтесь. то мо скажете а якщо колорадів напалмом покропити та сірника кинути допоможе? чи ліпше вже фасгеном чи заріном їх. бо бульби шкода.
Та да. Таким трактором как раз колорадских жуков и душить Тут одна сидушка чего стоит, то весь трактор - ого-го силища...
Эту заразу очень трудно вывести я думаю надо смешивать все вместе, а бульба потом новая вырастет еще лучше прежней.
так тут подвійна користь. і колоради дохнуть як ті мос.ой. ну дохнуть коротше. і картоплю солити не треба вже.
То ви всі жартуєте так ? Бо я вже почав сумліватися в своїх агротехнічних здібностях і починаю думати що й справді для мульчування та розпушування городу досить ехвектно можна використовувати такий трахтірець - головне правильно провести рекогносцирування та вибрати правильний сектор обст..робітку ділянки , й межі ділянки вже ніякий сусіда-куркуляка не посміє порушити коли побачить та почує як гарненько та монотонно працює такий аргарний витвір машинобудування . А використовувати спробую мультокулемотоблок "Горюнова" - там також схоже ергономічне сидіння застосовується .
А Ви входите до того союзу ? Я тільки оце роздивився Вашого аватара - ну дуже він схожий на мого улюбленого найвидатнішого діяча аграрного сектору минулого століття . Може то й є тепер той союз у котрому титульний лист настанови з ремонту та експлуатації "тракторців" виглядає ось так : - то також є моє "жизнєнноє крєдо" . Я також допомагаю "бєдним сіротам" боротись з бур'янами та паразитами .
А сам тракторок был или только сидушка. Может на тракторке еще и оптика стояла, что бы тракторист лучше поля видел.
Ну скажу не совсем в точку, но как говорят действие ведёте в нужном направлении в борьбе с сорняками.
а дозволте запитати чим вам інший аграрій не подобається? той що в одесі курси іноземних мов проводив для французів, греків, італійців та інших англійців? дуже добра та поважна людина була. в наші місцині його дуже поважали, більш ніж того аграрія про якого ви писали.
так пiдтвержую це дiйсно сiдало вiд трактора в мене i трактор такий е тiльки сiдало зламане .то як вам не треба можу змiняти на сало кiло на кiло .бо жнива скоро а на тракторi без сiдала не зручно .
нi трактор не вiддам це сiмейна спадщина ще вiд дiда залишився а сiдало б помiняв на сало та первачок
та мо і скоро а мо і не дуже, все від погоди залеже. а косарку завжди треба тримати на мазі бо мо різне, інколи треба дуже терміново бур'ян покосити а нема чим. і якщо невчасно це зробити то бур'ян увесь город засіє і важко буде з ним боротись.