Щось ви знаете та не договарюєте....мабуть таки зря ми сідушку там в кущі закинули... То мабуть таки від брички...
Та то вы раму с лисапета погнутую нашли у немцав такие были МГ, назывались машиненгевер якись, по нашому Маленький Гарненький а табличка то календарик... а велосипедистов рядом не было?
Та не. Это точно ящик от трактора. Я давно уже в старом гараже в колхозе тоже такой нашел, и даже с инструментами. Судя по размеру ключей - явно не от велосипеда. Так и стоит у меня этот йащик в сарае, если б не Ваша находка, про него бы и не вспомнил. А раз ящик с ключами от трактора, то и сидушка от трактора. Нужно было дальше(глубше) копать, вдруг там и кальоса от трактора. Они ведь тяжелые. На металлолом можно будет сдать, и окупить поездку. За фото извиняйте - в cарае темно. А находка все же у вас - . PS. Кусты, в которые закинули сидушку, покажите?
Похоже Саня, что мы одни на этом форуме в тракторах шарим...Я такого трактора как МГ не нашёл. подозреваю, что мы выкопали с тобой что то старее брычки. Может от кареты?
так. але щось я на вечір почав сумніватись що воно точно від брички. коротше тягни його мені а я вже розберусь точно чи від брички чи від траХтора, чи від саломйота.
У меня есть много старых учебников-справочников по сельхозтехнике. Еще от СССР осталось. Могу взять сидушку на определение, сличить со справочниками. Отсылайте мне, пересыл я оплачу. А как определю от чего, потом в теме напишу. Думаю всем будет интересно.
так загони його назад. най лізе та витягає з кумирів сідушку. він все єдно салом за зиму заплив, гладкий став що і на себе не схож. так що йому физичні вправи дуже підуть на користь.
от чого нема, того нема....один Аскот знає, куди він її викинув...казав же, давай в металобрухт здамо!!!
Підтверджую сидушка від трактора, трактор засмоктало під час меліораціїї, тракториста не було лишень сидіння, однак глибоко сиділо...
Камради, Ви нам макаронні вироби на вуха не вішайте!!! Сидіння - дрібниця! Де Ви поділи кальоса від того трахторика???
Та який гумор? Хлопці відкопали трактора, поділилися радісттю.Тільки не хочуть світити всі знахідки та місце, або трактор за раз не вивезти, а якщо місце хтось інший знайде, то трактор розберуть по запчастинах.
так, на моєму тракторі схоже сидіння, тільки без таблички з цифрами і надписами на невідомій мені мові...