я би трохи урізав оселедця. Мі-8 в середньому коштує 15 000 000, тобто 15 лямів,Мі- 24 майже вдвічі більше, Т-72 не дотягує до лимона, але ніякий танчик не перевищує 5. Само собою все сильно приблизно.
І той, будь яку техніку можна зупинити не тим паливом, але щоб зовсім то важко. Є фільтри, не один, є хоч якась клепка в голові. Але якщо треба вижити після виконання завдання, пофіг на техніку. Відремонтується.
звичайний ні, тільки високоточні коштують. А взагалі бойова техніка дуже не дешева, зроблена по краю можливостей технологій. Її експлуатація також. Черга з калаша 30 баксів. Або один патрон 338.
Ну чому? Вартість Абрамса від 6 до 9 млн. в залежності від... ну сам розумієш. А 400 млн. це вартість пакета. 400 млн. : 31=12903225,8$. Майже 13 млн. один танчик з іншими супутніми смаколиками та витратами. Цей пакет USAI вартістю $400 мільйонів є початком процесу укладання контрактів на надання Україні додаткових можливостей. Цей пакет включає в себе наступні можливості: • 31 танк "Абрамс" зі 120-мм снарядами та іншими боєприпасами; • Вісім тактичних машин для евакуації танків з поля бою; • Допоміжні транспортні засоби та обладнання; • Фінансування на навчання, технічне обслуговування та утримання.
то нюанси по цінам. Бажано щоб протидія була дешевше дії. І не прямо. Наприклад ми збили шахід за 20 тис ракетою за 200, але той шахід зробить капості на 3 мільйона. Само собою краще на те витратити 10 снарядів якогось дшк на 150 баксів.
нє, ну пакет то само собою, то саме з авіацією, тільки більше. Дуже більше. Навчити танкіста це 3 місяці і декілька десятків тис. зелених. Льотчик починається з 3 років до 6 і з лимона. Вся наземка в тій же пропорції.
Всім привіт. Народ,потрібна допомога,маємо пралку ,,аристон,, фронтальна,вода з бочки (куб).Не хоче працювати,треба дати хоч якийсь тиск води. Я бачу 2 варіанти,1- купити насос ,і вмикати його на постійно,бо прання йде постійно,якщо є електрика. 2- це щось зробити в вхідним клапаном реле,щоб вода могла самостійно вливатись . Що ви порадите?
Президенти Чехії. Був скандальний і специфічний Мілош Земан. Став відсьогодні натівський генерал Петер Павел. Він проукраїнський і ось так оцінив мишину возню в Пушкіністані у виданні Politiko напередодні виборів. Цитата: «Жодної демократичної революції в Росії в найближчому майбутньому не буде. Не лише через міцність режиму, а й через ментальність багатьох росіян. У Росії немає простору для виникнення справжнього опозиційного руху. Навіть Олексій Навальний насправді — не справжній опозиційний лідер. Він безперечно не ліберальний демократ, він просто іншого типу російський націоналіст. Хоча, звичайно, як партнер на переговорах він був би кращим, ніж нинішнє керівництво». «Неприйняття мобілізації — це не повстання проти режиму і не допомога Україні. Ці росіяни все одно вважають, що Україну потрібно покарати, просто не хочуть, щоб до цього залучали широку громадськість, — заявив Павел про росіян, котрі біжать від мобілізації. — Ці молоді люди, що тікають із країни, турбуються за своє життя, а це не означає, що вони — проти війни. Я впевнений, що багато хто з них, як і раніше, підтримують націоналістичну політику Путіна». До речі, пані Єва дружина нового президента і перша леді — полковник авіації. Цікаво як складається для рашистів, які осіли в Чехії. Це ж президент у них цілий воєнний із НАТО. Розвідник. І ще і ру₴офоб. Ще і такий красунчик, що просто морожено. Мені нравицця (с)
Бек займається пралками для фронту. саме краще він порадить. Це його парафія. А так да, або ставити насос щоб вмикався разом з клапаном або піднімати бак з водою
Учора виробив 210 кг продукту. Що досить дивно. Внаслідок відключень електрики оптимізував виробництво, та підвищів продуктивність майже у двічі. На сьогодні може замахнусь на 300...
В 80х стріляли з Оси, так казали що то Волга 24 полетіла. А коли снаряд 57мм , то тільки чоботи хромові.
взагалі вперше чую про залежність від тиску, все що в мене було і є працює від датчиків рівня, само собою не претендую.... Але в аварійних випадках наливав воду прямо через лоток для порошку.
Вітаю, шановні! Куди оце лайно можна відіслати? Там знизу реклама перевезень з грузії! до окупованого Бердянську! Це не стільки про додаток, скільки про грузію.
#Діалоги ****************** - Диви, диви. Це наші самолети он там заходять? - Якщо в’єбуть по нам, то скоріше за все ні. Але … це не точно. ****************** В штабі - Ну, шо там з першою ротою? - Командир вивихнув ногу і поїхав на больнічку. - Так він тільки після поранення повернувся. - Ага. Позавчора. - А шо з тим підполковником з військомата, якого присилали його заміняти? - Пішов в запой. Два тижня пробували реанімувати. Не вийшло. Так назад і відправили. - А перед тим, в серпні в них командир загинув? - Ага. Як і той що був до нього. Так ось думаєм може нам не нового комадира шукати, а батюшку щоб освятив вас чи шо там в таких випадках роблять. ******************* - Ми всі загинемо. - Ви так. А я ні. - Чому це? - Бо я СІМІС. Я вас опізнавати буду. ******************* - Їздили провідати пораненого хлопця з нашого підрозділу. Привезли трошки смаколиків, серветки вологі, носочки… - Так йому ж ногу ампутували! - Нда. Не подумали. Хотя тепер носочків на довше хвате. ******************* - Ти диви. І знов ти в шпиталі. Мєсто встречі ізменіть нельзя. Що на цей раз? - Права нога. Та стегно. Міна в’їбала. - А минулий раз тобі в голову і спину прилетіло? - Так. Наскрізне. Через челюсть вийшло. - То ти по типу в бінго граєш? Той хто назбирає поранення у всі кінцівки переходе на наступний рівень? ******************* - Ось тобі Парацетомол від температури, краплі в нос і антибіотики. Тут напишу як пити. - Ні. Я хочу інше лікування. - Ну, окей. У котіка болі, у собачкі болі, а у … як тебе звуть? - Петро. - … А у Петрика не болі. *******************
Добрый день,не знаю как у вас но за два дня эти энергетики задолбали,значит отключают свет в обед на два часа потом включают и я затапливаю дровяной котел.Через 30 минут выключают,бесперебойник еще не заряжен поэтому запускаю генератор и тут бац через 30 минут опять включают.Неужели нельзя просто на полчаса позже дать свет?В пятницу рубили по четыре часа целый день.
Не забываем, что в Грузии промоскаляцкое правительство. Народ в большинстве не при чем. Они еще помнят вторжение московитов.