Вітаю. То є не дуже, у сенсі всесезонкі. Маркетінг та спроба обійти вимоги законодавства в країнах де це регулюється. Була якась Continental всесезонка, закінчилося купівлею нормальної зимової гуми, всесезонку докатував літом. Південь України.
Поки нова то ОК, а потім не дуже. Я колись купив собі гуму від Дембіци - Навігатор (це була ліцензія від Гудіера) - 3 роки їздив взимку без проблем, а потім треба було міняти.
В мене вдома комплект 15 на хонду. Якщо ще впихну 16 на фіата - жити буду в ньому постійно, бо мене виженуть.... Панове, я з 1998 року за кермом )) Їздив на Ваз 2101 (Святий Боже, Святий кріпкий) VW Golf II 1,6D VW Golf II 1,8GTI Porsche 924 turbo Fiat Ducato Mercedes 308D Mercedes 208D Nissan Patrol Honda Prelude Opel Combo Fiat Doblo нарешті )) Трохи не всівся за 10т Magirus. Тож як їздтити на літній /зимній/олроад/Мудроад/Four Seasons я розумію. Якщо обережно, то можна Four Seasons, якщо впевнено - то треба перевзуватись )) От краще підкажіть будь ласка, як годинник переводити у Doblo )
Доблик мені теж сподобавсь, в кума позичав пару разочків то тракторець по сугробам сунув так як треба, і по господарству помічник. Кум навть лебідку примостирив до фаркопа щоб насоси з скважини тягати, зараз на війні з господарем.
перевзуватись треба, через що можна і пожити в машинці, скіко там тої зими, а ще вони не витримають більше місяця, випишуть індульгенцію. Годинники переводяться як і всі, кнопками. Деякі через ручечку на приборці, деякі через радейко, все від моделі.
Свет рубают с вчерашнего дня четыре раза в сутки,наверное поду завтра в райцентр и куплю аккум сотку,так как пока работает газовый котел то хватает,а если свет пропадет когда начну в морозу топить дровяным то две помпы семидесятка думаю долго не удержит,потом на машину поставлю,а так пусть в резерве постоит.
Так я восемь лет на автомобильных упс держу,спасибо за информацию садить полностью не буду,тем более семидесятка в запасе будет. Вот нашел статью. https://home-energy.com.ua/mozhno-l...ija-ispolzovat-avtomobilnyj-akkumuljator.html
бажано при їх використанні присобачити реле обмеження мінімальної напруги, по пам'яті це 11,5 вольт, тоді трохи поклигають. А стаття правильна.
Ну що хлопці )) Доброго вечора )) Учора провів майже 12 годин у механічних цехах - зранку в токарці, після обід у зварювальника. О 21:30 доїхав до винограднику та кинув якір. Зранку прокинувся з розрядженими телехфонами та без електрики... Яку дали вже післяобід. Тож рию ямки, заправляю та знову рию... Так і розважався, доки не пішов дощ. Став на крок ближче до запуску колайдера. Став на крок ближче до повної засадки площі виноградом. Такі справи )) Холод страшенний, а в ліжко ще зарано..
Трохи не забув. Усіх ствольно - реактивних, з професійним святом! Дякую за кожного здохлого москаля ))) Побажаю точно в ціль, та хай вас уламки оминають ))
Хтів спитати в місцевих хлопців. Останнім часом весь сектор від Степногірська та східніше суттєво притих. А от з південно-західного напрямку, який мовчав увесь цей час, гупає навіть зараз. Таке враження, що підарусня рівняє Розумовку, Біленьке та ще щось на тому напрямку. На вихідних хлопці відпочивали біля Розумовки, кажуть гепає з заходу. Як я розумію у напрямку Марганцю, але ж на такій відстані навряд що буде чутно під Григоровкою. Але ж десь воно гупає.... Хто в курсі, де це гупає?
Вітаю камрада та причетних зі святом ! Пробігся по розділу привітання - тиша ...( Може не знайшов )) Аж ніяково стало за хлопців . .. Виправив, бо арта рулить . )))) Пи.Си . Якщо у арти залізні яйця , то у піхоти вони з нержавійки ..(с)
11,9В це 100% розряджений АКБ...в мене в гаражі висить табличка з залежністю % зарядки , густина електроліту і температура замерзання від напруги....завтра пошукаю викладу.
У меня UKC 2000вт, в нем есть защита от полного разряда, но порог сработки не помню, ему 5-ть лет а инструкцию выкинул.
Да но там робочий поріг розряду доя гелевих/амж акумів а він значно нижчий ніж для стартерних автомобільних....що для гелю робочий розряд то для стартерної АКБ смерть хоть і не моментальна. Там в темі про аварійне освітлення класний ролик про використання стартерних АКБ з УПС виклали вчора. Все розложено по полочкам