не ховав - інші пси порвали, тай не дуже я дивився що вони там роблять, ноги в руки та й в село. в селі кажуть, що ходили парау раз мисливці відстрілювали, так мєнти почали довбати. хоча самі люди й винні - спочатку бере цуцика, а як той курча схарчив, то бігом його в сусіднє село вивезе й викине
1.якось не по людські ви поступили. обмити обмили, горілкою пом'янули а поховати та відспівування не зробили. як каже один митець ти нє гуманіст омельян(с) 2. дивина якась. на скільки я знаю коло сел дуже рідко собаки безгоспні бувають. самі селяни і відстрілюють і участковий їм не указ. та і не дуже участковий вмішується бо в нього самого кури, кролі та інші тварини є. 3. а з іншого боку могла скластись така ситуація. і всьо було-б у кінці добре якби ви безвинну собачку лопаткою не похрестили.
мені треба було фотозвіт зробити? безвинна вона чи ні, але штани порвала - значить вже винна. повторюсь - я дуже люблю собак, але себе я люблю трохи більше
заповідник? і немає браконьерів?? Поїду на Миколаївщину подивлюся на голодного вовка, аби він під колеса непотрапив а то біда, щей штрафу заплатю.
Вы шутите что-ли?! Здесь же не тайга, в которой настоящие свирепые волчищи водятся! Вот там они действительно, жрут всё, что шевелится, особенно в зимнюю голодуху. А европейские волки человека скорее стороной обойдут, чем будут нападать. Боятся. Им проще животное какое сожрать, или ту же собаку, если сильно есть захочется. На человека скорее собаки одичалые нападут, чем волки. Волк от одного запаха человека подальше в лес уходит.
Волки,как и змеи, нас встречают чаще чем мы их.Обычно напоминают о себе весной.Заходят ночами в отдаленные и полу-пустые поселки и съедают сначала собак ,прям на цепи.Затем лезут в сараи со скотиной.Если им помешать на любом этапе-могут напасть и на человека.В лесу(своем)человека обходят стороной.Иногда предупреждают издали воем.При внезапном для них появлении сложное чувство,скорее микс,страха,интереса,защиты территории,и много других оттенков.
ага кажемо, або вовк глухий або українську нерозуміє, може він москальський загнанок.То що тоді? що жив то даром.
а ви на пальцях йому поясніть, мо він мову глухих розуміє. а іще пригостить його шматочком сала та чаркою горілки. він як схмеліє то вам всі місця хабарні покаже, а якщо на ранок похмелитися дасте то і конкурентів буде ганяти та для вас місце охороняти.
а чом і ні, з вовками жить по вовчі вить, от із собакою домовитись буде важче тут вона тобі хвостом виляє, а обернешся за зад вкусить. Вовка ноги годують. З вовками жить по вовчі вить. Як вовка не годуй, завжди по вовчі дивиться.. Робота не вовк в ліс невтече. Якщо вовки ситі й вівці цілі. І вовки ситі, і вівці цілі, і пастухові вічна пам'ять. З вовками жити - вовчиць кохати, як казав великий Мауглі про собак. Собака настільки вірна, що навіть не віриш у те, що людина заслуговує на таку любов. В собак тільки один недолік - вони вірять людям. Якщо собака неможе щось зїсти, або тракнути, вона його обпісяє. Хорошо, когда собака - друг, но плохо, когда друг - собака:: Чем лучше я узнаю людей, тем больше уважаю собак:: Собаки - умные и добрые животные, но собрание их коллектива почему-то называется стаей.
http://ru.tsn.ua/foto/na-kinburnskoy-kose-volki-ot-goloda-razryvayut-sobak-i-korov-291355.html Цікавенькі фото, особливо друге фото слідів. Треба буде сфотографувати сліди своєї болонки і викласти для порівняння. Ну майже, але в Україні вовки завжди були проблемою для місцевого населення. а от з вовчою шкурою чи головою - досить відомий фокус. Собаки бояться запаху дикого звіру, і не кожен вовкодав піде на вовка - скоріше ще один Байкал під собою зробить від страху.
Камради вважайте на вовків,їх залишилось мало,вони потрібні в природі бо виконують роль санітарів лісу!
голодний санітар, ситого копача незрозуміє, боюся в ліс іти копати, чую що хтось другий танка викопає.