доброго дня. чи є ще в наявності оспрей МК3 190/108? скільки буде коштувати доставка в київ новою поштою?
МК3 190/108 є в наявності. 590 грн. Можу зробити детальні фото. Вартість доставки дивись на сайті Нової пошти. Оспрей запаковується у пакет вагою до 2 кг.
цікавить на МК2 кевлар на наплечники і ошийник підходить якшо підходить скільки коштуе наплечники(лівий і правий) без чехлів і кевлар на ошийнік дві частини, дякую...
Пропозиція (19 окт 2012) по кевларових вкладах - неактуальна. Якщо дуже потрібно - такі вклади можу запропонувати (правда ціна буде з привязкою до курсу євро)
зрозуміло мене взагалі цікавить повний комплект кевлора МК2 якшо я не помиляюсь між МК2 і МК3 різниці в кевлорові нема і ше цікавить керамічні плити не малі які йшли в МК1 виликі якшо можити взнати яка ціна дайте знати ,може буде якісь ошийнік чи наплечники по частям,дякую...
Привет! Есть Оспрей (Cover Body Armour Osprey MTP MK IV Ensemble) размер 180/104? Готов купить с кевларом или без. А также с защитой шеи, плеч і т.п. или без. Цвет тёмно-зелёный (вроде МТР называется). Если есть - пишите в ЛС. ЗАБЕРУ))