Оружие под патрон флобера вымирающий вид в Украине

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем Karter 2787, 12 гру 2021.

1. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Может кто-то пробовал ставить на Сталкер УСМ от других револьверов? С УВ

fibrilator, Otryta та Vasco подобається це.
    1. Дудка 4.5 мм длина 43см состояние хорошее
      900 грн.
    2. Потужний, точний та економічний пістолет з блоубеком, з одного балончика відстрілює до 100 шариків....
      3500 грн.
    3. Магазин мр 654 сер 20-28 работоспособность прокладок не проверял
      700 грн.
    4. Повністю сталь!стан як новий !стріляє одиночні та автомат !!з відчутною відачею від стрільби!(Працює...
      50500 грн.
    5. Автоматична гвинтівка Crosman AK1 має автоматичний та одиночний режими вогню, а також опцію Blowback...
      9200 грн.
  2. Nasledie xxl

Nasledie xxl Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    25
    Адреса:
    Украина
    Для мене револьвери флобера просто чудові! Особливо такі як екол і тропер... все таки - стволик замінний на різьбі це велика перевага. Та подібні револьвери і без доробок можна тримати для самозахисту. А щодо його ,,модерації,, то мабуть всі вже знають... на прикладі; модерований патрон дробинкою ,,йолочка 4,5мм,, пробиває з 5м дсп 40мм з жестянкою 1мм, ба може навіть і більше зможе... а барабан під 22лр це одне задоволення ( за умови використання імпортних патронів).

saitan, Oleggun, Otryta та ще 1-му подобається це.
  3. Hill76

Hill76 Gefreiter

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Харьков
    Аминь) гарна промова, в остальном надо поспорить)

Aprel_nik та Nasledie xxl подобається це.
  4. Ressi76

Ressi76 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    131
    Адреса:
    Бессарабия, Гуляй поле.
    Игрушка потрончик необоснованно дорогой, не надежный, поносил пару дней ,начал стр4лять они отсырели, если усилить, клинят в барабане. Тем более дастанешь в нетой ситуации, и это будет поводом тебя пристрелить с нормального ствола. как игрушка ,имеет место быть если патрончик стоил бы копейки.а так мусор, выкинь каку.

Aprel_nik подобається це.
  5. Hill76

Hill76 Gefreiter

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Харьков
    Ну таки да, как игрушка, бомба. А патрончики, мечтаю, отечественные будут. Да их блин в условиях гаража наладить можго, лишбы немешали

6. Reitan

Reitan Oberschütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    КР
  7. fibrilator

fibrilator Feldwebel

Повідомлення:
    265
    Адреса:
    Харків
    Когда я в 2014-м брал себе флобер то Латэки обещали что будет собственное производство патрончиков, но так оно все и заглохло... жаль, потому что дешевые патроны увеличили бы рынок флоберов Украины в 3-5 раз.

ViktorKux подобається це.
  8. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Основное преимущество оружия под Флобер это продажа без разрешения! Переделка под 22 LR это статья . Я пробовал патроны разных производителей, досыпал порох, менял пульки но быстро понял что занимаюсь чепухой потому что рождённый ползать летать не может.
    Я думаю что как только у нас разрешат нормальные короткостволы, флоберы станут никому не интересны ,ну может быть детям от 12 до 14 лет.

Лорд Грегори, valerka та Egoronlayn подобається це.
  9. Судмедэксперт

Судмедэксперт Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    233
    Адреса:
    Україна
    Флобери завжди будуть знаходити своїх поціновувачів. Особливо різні нагани, вайраухи, Тауруси, Сем РС і т д. Питання про легалізацію короткостволів для "народу" не буде підніматись ще довго. І на це є багато причин. Одна з них - це ПТСР у воєнних після війни, імхо

Oleggun, Ataman_77777 та Fishman Dnepr подобається це.
  10. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Не думаю що військові будуть питати дозволу на володіння зброєю, особливо ті хто з синдромом. Та і заборонами наша влада довела до того що половина військовозобов'язаних зброю бачили тільки на екрані, а в руках навіть пневматики не тримали. Кріс Кайл ( американський снайпер)отримав у подарунок від батька гвинтівку Спрінгфілд у 8 років. Не боялися. Зброя не повинна бути якоюсь дивиною. Пробачте що не по темі. А по темі то хотілося б знати яка ситуація з флоберами в країнах де дозволені короткостволи для цивільних . Чи користуються вони попитом? Може в кого є така інформація напишіть.

Ansar92 та Ataman_77777 подобається це.
  11. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    В Чехії на флобери попит є.
    В країнах де короткоствольна зброя дозволена як не дивно але спрос там великий на флобери , стартові і особливо на газюки. З повагою

Останнє редагування: 13 бер 2023
    Aprel_nik та Fishman Dnepr подобається це.
  12. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Дійсно дивно. Дякую за інформацію. Я наприклад віддав би перевагу 22LR при таких самих габаритах.

13. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Як мені пояснили то там дуже велика відповідальність і тяганина з оформленням, хуліганів відпугнути досить і газюка,а якщо десь постріляти то перевага за флоберами бо не треба платити за тир, немає рекошетів та гучних пострілів ну і безпечніше чім з 22лр або 9мм . З повагою

Fishman Dnepr, Aprel_nik та Судмедэксперт подобається це.
  14. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Тобто попит на Флобер пояснюється все ж таки тяганиною в оформленні дозволу, а по факту така зброя є не більше ніж іграшкою з недешевими розхідниками?

15. Судмедэксперт

Судмедэксперт Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    233
    Адреса:
    Україна
    Повірте моєму досвіду, цією іграшкою можна запросто зробити 200... Були випадки, коли людині перебивали стегнову артерію вистрілом з флобера, як результат - масивна внутрішня кровотеча і смерть. А про вистріли в голову я взагалі мовчу. Ніфіга це не іграшка)

saitan та ViktorKux подобається це.
  16. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    А які дешевше? )
    Чому флобери рівняються з КС
    Як іх можна порівняти
    Люди які здали на права і купили авто вони що перестають їздити на лісопєдах) з повагою

saitan та Fishman Dnepr подобається це.
  17. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Є іграшки і небезпечніше
    Рогатки, арбалети, тренувальні мечі та ножі. З повагою

Aprel_nik та Судмедэксперт подобається це.
  18. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    В Ібісі патрон Флобера від Селлер Белот коштує 9 грн. 40коп. А 22LR того самого виробника 8 грн. за штуку. Як ви думаєте чому? Я думаю лише тому що на них не потрібно дозволу.

Кислый подобається це.
  19. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Якщо стріляти на відстані 5 метрів, то ліпше переплатити ту гривню, а ще краще взяти банку і вийде по 6-7 грн. З повагою

Fishman Dnepr подобається це.
  20. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Я поставив ціну за штуку виходячи з вартості баночки кількістю 200 шт. і коробка 22LR кількістю 50 шт.

21. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Ого як там дорого все, тут можна дешевше взяти. З повагою

22. Reitan

Reitan Oberschütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    КР
    .22: Ствол, коробка 50 набоїв 197,4грн = 4грн/шт, военторг прапорщік - 214грн/50шт.
    Prom.ua патрони флобера: 1399/200 шт + 50грн доставка +- і виходить 7.25 грн за патрон.

Якщо економічно порівнювати, то на 1000 пострілів .22 був би дешевше навіть враховуючи вартість зброї.

23. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Так Ібіс мережа не з дешевих. Але на Розетці я зустрічав флобери і дорожче. Не думаю що собівартість флоберів більша ніж 22LR.

Останнє редагування: 13 бер 2023
    Кислый та ViktorKux подобається це.
  24. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Ну ви же не будете в помешканні, на городі або в гаражі стріляти з 22лр )
    З повагою

Fishman Dnepr подобається це.
  25. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    152
    Адреса:
    Украина
    Як дуже хочеться то можна. В мене гараж 12 метрів, поставили мішок з піском і ура.