во,мошная пушка,і ще й невмируща класика,саме то для оборони,ток бійницю треба в заборі зробити і мішків покласти і ніхто на кілометр до такої хвортеці не підійде.
Я бы сказал "Бессмысленно и беспощадно". Хрень это все собачья. Вот кто подобное смастерит на коленке-у того точно шансы есть, а вот мастур..ры сетевые не уверен что выживут даже имея лазерный меч и ядерную бонбу-сети нет,в ютуб не зайдешь,фейсбук молчит..
Так это тоже с какого-то художественного фильма , там из этой медной трубки пытались убить чернокожего парня ))) Я думаю все на уроках труда что-то подобное делали , только я вот помню что на зелёной сере оно не очень работало . С УВ
Это из Брат-2.И делать его надо было не на трудах-там палил трудовик,а вечером в садике.на стадионе,за гаражами.Один нес с дому плоскачи,второй молоток,и так далее.
У некоторых(их очень немного) есть такой орган-мозг.И они даже немного умеют им пользоваться.Собственные знания и опыт не заменит никакой ютуб.
4й клас 1 четверть...ні тобі ударно-спускового механізму, ні тобі гнітка, ні механізму підводу гнітка ...виконання грубе і неестетичне..одне слово: роблене кацапом...
боже...які складності...ні щоб нормально, вдома, взявши у батька весь потрібний інструмент... вкінці надавши батьку на оглят "результат" праці...все що пройшло "ОТК" - поверталось...все що непройшло - йшло в утиль з розясненням чому саме...
Мабуть, Ви з батьком жили десь в горах на верховині, куди міліціянти не навідувалися. Бо інакше важко зрозуміти байдужість Вашого батька до можливих непотрібних поворотів Вашої долі після контакту з ними! Я теж робив такий предмет у батьківському гаражі і навіть стріляв з нього кулею по своїх ворогах, слава Б*гу безуспішно, та коли батько дізнався про це, було мені непереливки...
Вы меня учить пытаетесь?Так зря.Я и сейчас все стараюсь понять сам,а по таким вопросам если СИЛЬНО было не понятно советовался с начвором нашей части(с которым с 8 лет ездил на стрельбы).Именно после ПМ и АК хотелось СВОЕ. Вот,теперь все стало ясно-очередной сетевой икспердЪ.В общем говорить не о чем.Бывай.
Ну фантазирует человек,неужели не понятно?Он и кременевые замки в 10 лет наверняка сам делал,ив 12 сам свой АК изобрел.И все без интернета,и без литературы.. И не в курсе что основная проблема с самопалами в ТО время были СПИЧКИ.Детям их почти нигде не продавали(в наших краях так точно).
з точністю до навпаки...батько знаючи що я всерівно буду "експерементувати" відразу вибраковував потенційно небезпечні для мене і оточуючих предмети...те що пройшло ОТК віддавалось з нагадуванням щоб не натворив лиха...просто батько в мене виріс в післявоєнні роки і він грався з обрізами і снарядами... і мені до його "цяцьок" було ще ген ген як далеко... є таке чудове прислівя: - якщо бардак неможливо відвернути - потрібно його очолити...завдяки батьку я не наробив багатьох помилок...
в 10-12 років я батьку допомагав а потім і самостійно споряджав патрони...в 15 я полював з його рушницею... навіщо кремнієвий замок? для самопала достатньо ударного механізма щоб удар приходився на запальний отвір...більш примітивно - пристрій з гнітком що підносить тліючий гніток до запалього отвору...