Ну а як і то всьо не допоможе - знову йдіть до тої бабці най вам покачає вже не курячими гоглами але вашими . То вже ґарантовано зніме залежність на довгий час . Тілько не преусєрствуйте шоби не зняти геть усі залежності та вподобання .
не треба зазря землю ворочити. я можу допомогти. от наприклад зара я маю в тещи 17 стотк які си тре' перекопати та ще дві дачи. так що копати є що. що до знахідок то тут вже як поталанить, мо і дійсно там глечик чи скриня зі скарбом. якщо є то ділити будемо по чесному. я собі беру свій братній відсоток, теща як господиня землі візьме чверть від знайденого а все інше копачу. це дуже пристойна пропозиція і треба погоджуватись бо бажаючих багато.
А Ви їй розповідайте, що ось-ось викопаєте скриню з червінцями. Років зо три на таких розповідях можна протягнути.
Сало - то є сила , тренінг - то є спорт , свіня - то є найкращий друг та таваріщ . Тобто суцільна користь та пользітєльноє реабілітаціонноє животноє , котре навіть можна ототожнити з уявним недругом чи "побратимом" та залюбки заколоти за для естетичного задоволення . От Вам і ще одна причина полишити коп у новічкофф - перейти на альтернативне хоббі .
а далі? отож! тре' жінку теж присадити на той коп. вивезти її до лісу дати прибора та підкидати у розкоп якісь дрібнички щоб війшла у раж. тоді не тілько забороняти буда але і з дому вигоняти. щоб скоріш ті скрині зі скарбом відшукались та викопались.
Не вірте , він то си пан Концерватор Вас надурить ! Закопає Вам зігнуту дудку від кулємльота посеред городу ( вона в нього є , я на власні очі бачив !) за для того шоби у Вас слина потекла та заохотити до копу , навіть накидає по ділянках старовинних недорогих мідяків - але то всьо хитра тактика експлуататлора ! Перекопаєте й тоді ґарантовано втратите бажання копати , ото буде Вам сама головна причина - втрата віри в людей .
якби в мене таке було то я б не ским не вітався б. та і не експлуататор я а просто хочу людині допомогти а щоб мати хоч якийсь зиск то пропаную копати в мене на городі. і всі задоволені.
Якось дивно виходить , я й кОпом не займавсь - а жінку покинув , давно вже то було , а мо то вона мене покинула , так як би то вона теж не бігала з металодетехтором ...
куди саме її треба кидати? і цей як далеко її треба кинути? давай розвернуту відповідь щоб усім стало ясно а то щось недосказано якось. нема конкретікі.
Все просто-если от этого занятия прет,тебя не остановят неудачи(выезды в холостую или на розведку),дождь и всякая непогода,забытые аккумы на зарядке и даже трещина в ребре. P.S. Хотя бывает после неудачного копа обещаеш себе,что больше ни-ни,а проходит пару дней и тоска...
Збоченці. Треба займатись нормальною справою. он Аскот з Парторгом скоро на смобаках озолотяться. Будуть гончих виводить та грошики рахувать. А ви й далі лазьте гільзи збирайте.
ще й гадом ні за що обізвав. Він буде бабло заколачувать на песиках, а я значить гад.Інтересна теорія.
так гроші і є самий більший азарт! Он пан консерватор тут зареєструвався, та в нещасних копарів скуповує оптом насіння, тютюн та коноплю сушену, а потім на базарі на стаканчики продає. каже оце його самий більший азарт!
Короче...Я тута почиталь и уразумел,чтобы бросить коп надо у консерватора и ASKOT1А купить сябаку. Если что я извиняюсь
саме так. Тільки треба гончу. Якщо сильно захочеться на коп, спочатку на цепу лупцюєте ту сабакен палкою, стріляєте в неї над вухом з рушниці, потім відпускаєте і до самого вечвора ловите по полях та лісах. Це найкращий метод, на другий день на коп не хочеться.
Клясний відпочинок - кайлувати планету до сьомого поту !? А мо то збочення ? Я ше розумію естетичне задоволення чи користь якась , а тут - отдих ... Гм ... То вже сама головна причина кидати копаряцство .