та я ж не копарь))) я буду зверху слідкувати, щоб ви червонокнижні рослини не портили. чебрець..звіробій....
слухай. якщо ти вшистко не копаєш то приїдь город в моєї тещи перекопай. га? а я за це в тебе всю твою кулекцію з музею на зберігання заберу.нащо вона тобі вже.
на яку холеру мені тая онучка треба? вона все сало зжере і я голодним залишусь та похудаю. та і жінка теж проти буде. а кулекцію старого я поразкладаю по лантухам, підпишу щотам та від кого і буду кожного місяця старому світлини висилати щоб він нею милувався. а як захоче щоб кожного тижня то то вже за окрему плату. плівка та реактиви дорогі зараз.
вас мишей церковних вже давно розкуркулювати треба. понакопують постійно ніштяків а іншим нічого цікавого окрім гільз і незалишається.
злий ти....таки треба тобі онучку та кидати копати. Будеш онучку ублажать, годувать, кохве в постєлю носить. Гололвне дивись, поки копать будеш, щоб Парторг до внучки не навідувався. П.С. До речі, Аскот мені проговорився, що хоче завести собаку породисту, та не знае яку і як. А до Парторга звонить стидаеться, щоб лохом його не обизвав. То ти передай Партогргу, хай сам йому позвонить та проконсультує, яка гавчарка краще.
1. а я ніколи не стверджував що я добра людина. 2. а що у філіжанці неможна? тілько у постіль щоб усе було навкруги морке, солодке, липек та пахло кавою? 3. та я ж інтернетний копарь. так що всьо буде під контролєм. 4.обовязково передам. а втім най не стидається та запитує. тут сорому нема ніякого. а якого він си собаку хоче? щось таке щоб від одного вигляду сусіди всерались чи таку щоб ходити та постійно перечипатись через неї. хоча я постійно через свого хомячка перечипаюсь то вже звик його перестирбувати.
він гончу хоче, на довгих ногах, сухоребру, щоб на картинг схожа була. Щоб сала не їла, а тільки паслася в садку. Та щоб сусіди при її вигляді всирались, а молоді сусідки червоніли, та ставали як та постіль з кавою, мокрими та гарячими)))
зара з хортами сутужно, а з розумними так і взагалі швах. слухай а мо його великокуркульству свиника завести але вишкіл як собаці встроїти?одна вигода навкруги. а при нагоді ще і сало, мНясо, хутро. шкварок насмажимо.(с) та ще і трюхвєлі шукати буде. а одне кіло трюхвєля коштує грубі гроші у закордоній валюті. от що копати треба, раз накопав і цілий рік мухам дулі тицяєш. і ніякого прибора нетре' одне лише свинюка натягана на пошук та лопатка.
Давай краще хай ці питання з Парторгом вирішує. Головне-не забуть попросити, щоб він Аскоту позвонив та проконсультував. а то каже копати в ліс сам ходити боїться.Треба пса.
то дійсно справа серйозна. зара зателефоную парторгові та передам прохання. але як на мене то треба щось тіпа кавказської вівчарки чи бульмастіфа.
Хлопці, Ви би перейшли з темою про пса та консультації Парторга до "Буднів і побуту". Питання, безумовно, дуже важливе, але тут все ж розділ трохи не той, та і тема про причини коп покинути.
ну кинути коп так само легко як і палити. викопав та покинув. але! кинути легко копати але мо статись таке що оно через два кроки майже на поверхні закопана скриня з золотом та іншими різними коштовностями. і вона сидить і манить, махає ручинятками та волає викопай мене. а всьо! коп покинутий. вже неможна копати хоч там не одна а аж три скрині зі скарбом. і хтось інший прийде і забере всі ті скарби, а той хто покинув буде себе за дупу кусати від відчаю що він зарано покинув копати та шукати. і не буде омріяної автівочки, крутого компа та шуби дружині. отакоєот
ЧТО МОЖНА СКАЗАТЬ О КОПЕ.ЭТО СПОРТ ЭТО СИЛА И КРОВЬ.ЖИД ВОНЮЧКА КУПИТ ТОЛЬКО ЗА КОПЕЙКИ.ФАКТ.ПУСТЬ СУКА ПОДАВИТСЯ И СГИНЕ.СЛАВА УКРАИНЕ НА ВЕКА.
Не займавсь геть ніколи професійним копом з детехторями , але вже декілька десятків років маю гарні мозолі від лопати БСЛ-110 , граблів та сапи . Кожен рік від сезону до сезону копАю , копАю та ніяк не викопував на городі ніц нічого цікавого крім цвящків та личинок . Звісно то всьо через те що я копаю на городі , й мені вшистко єдно що копаю не желєзо - бува така бульба вродить що аж лопата тріщить ! Потім кізячки в земельку закопую . Ввечері притягую кістки до хати та отримую естетичне задоволення від праці . От так і копарі "сокровіщ" - копають задля задоволення . Вчора викопав корінь з груші - заважав обробляти ділянку , весь день витратив на то задоволення , передовбав кубів зо два землі з глиною , по-помахав сокирою . Але все ж таки маю трохвея - викопав під грушиною мінометну міну та жменю патронів . Геть вся в іржі , але цілісінька , навіть капсуль не попсовано , бакелітик цілесенький як тілько з заводу ( для пильних та бдітєльних граждан доповідаю - міну знищено путьом утоплєнія в глибокому болоті , патрони "мосинські" також деактивовано путьом длітєльного хранєнія в вологій землі ) . Так от я до чого то все - цілий день тяжкої праці за для двох десятків патриків та однієї бонби ... Але ж то коли викопував корінь та паралельно знайшов , а от коли цілеспрямовано за для залізяк , то і є саме причина бросіть коп у новічкофф .
оце вас викручує.... треба до бабки сходить, яйцями викачать. Краще куриними. Це у вас ломка від недокопу. Прийдете додому- потрібно викомати яму два на два на два. Повинно помогти.
Такого свина то шкода колоти буде , мо навіть слізно . Най краще пітбуля купить та не годуватиме - от і вийде злючий хорт , на ногах низенький та до чужого ласенький . Весь час буде стімул щось копати та жити в постійному пошуці засобів на пропітаніє а господарю на бєзбєдноє проживаніє .
Пропонуєте замість копу в якості реабілітації зайнятися вирощуванням та тренуванням свиней? Дуже цікава думка. Бо я оце теж коп покинув, то тепер шукаю нове хоббі.