Вчера только приехал с такой балки ноги и руки поопухали от крапивы бензина спалил на 100гр.Результат 1медяха Николая -1 и гиря 10 фунтов .Вот и причина больше нен ездить .
Цікаво, чим ти думав, коли пішов на природу зі мною та своїм малим? Коли нас зграя собак з"їсти хотіла. Адже і я і малий точно бігаємо швидше за тебе.
кстати я когда коп начинал....попал на свино-самку с детенышами....вот тогда я понял как быстро я могу бегать!
Хочете вірте - хочете ні , але сам втрапив у таку пригоду . Поїхав до посадки випиляти палимаку для підпирачки на горище дачного будиночку , почув шо на тій стороні посадки гуде трактор , посадка по обидва боки залізниці досить густа та широчезна . Полишив сокиру й поліз старий дурень через хащі подивитись шо воно там аграрії витворяють , доки ліз натрапив на вовка - взад тікати було далеко , от і "побіг" до високовольтної опори , котра була коло поля в просіці , шоби якся залізти чи шось придумать . Вчасно побачив мене тракторист та врятував . Хлопець каже шо побачив як понад посадкою швиденько неозираючись шкутильгає якийсь дядько а за ним біжить здоровенна вівчарка , ще й подумав шо то мисливець , а тілько засумлівався коли "мисливець" почав незграбно дертися на залізну опору ЛЕП . Коли поїхав швидко до мене - вовк повернув знову в посадку . Довелось мені кататись з трахтористом ше більш години докі він не задискував поле до наступної просіки , де й мене висадив та супроводив до мого бусика . Дивина , але вовк зовсім не боявся величезного трахтора й був на відстані метрів 50-70 ... От вам , друзяки , ніби й смішно - а я ледь не помер від страху . Доки "біг" від вовка згадав усі недороблені справи , навіть почав боятися вже не за себе а за невістку , котрій мене потрібно було би знайти та поховати ( не дай Боже ) , чи лікувати мене покаліченого . Подумалось навіть шо най би краще загинув у бою з ворогами , аніж в зубах у вовка ...
та про скарби великі думав. гадав як знайдемо то гелікоптера купимо та будемо як великі пани не їздити на той коп а літати.а виявилось що нема ніц там нічого((( а собаки? а що собаки! лопата гостра та і господарі недалеко були. якось та впорались.
Панове, я тут людина нова і з розкопок копав тілько картоплю на городі (до речі, знайшов пістолетний ( а може й автоматний) набій, осічка в нього була: капсюль подряпаний) скажіть навіщо новачкам кидати копати? Причини - більш-менш зрозуміло, а от навіщо? Коли душа особини прагне щось десь знайти, долучитись хоч якось до історії.
де ж це ви раніш були? в мене була до вас як до спеця пропозиція від якої б ви були невзмозі відмовитися. але ще не все втрачине. на наступний рік ви спочатку викопаєте картоплю в мене, верніш в моєї тещі, а після ми удвох попхаємось копати картопельку до Йоговеликокуркульства пана Аскабана-таврічіського. то недалеко від вас. ви будете копати а я буду в нього в той час ревізію проводити. хабар ділемо на трьох по бартські. третій то похабич. старік. погоджуйтесь! то є дуже пристойна пропозиція.
Ні-ні-ні, я без свого улюбленого друга Бурчика картоплю не копаю. А ще якщо в городі нема набоїв - то взагалі мене й вмовляти нічого
я таке сам вирішити неможу. зверніться ось до цього старого дядька @Старик Похабыч , запитайте дозвілу, якщо він погодиться то і я заперечувати небуду. бо сам один я таке вирышувати неможу бо старий мене побити може. він дядько дуже моцний, його усі бояться там в вас.
Що Ви не можете вирішити? Застосування мотоблоку "Бурчик", чи накидати у город набоїв, щоб мене туди затягнути? А далі заступ у ..... зуби і маслай? А чого це ви того дядька боїтеся? Він добрий як кошенятко
ну як нащо? на шашлики звісно. а що з ними ще робити? я ж не такий інтілігент-романтік як ти щоб кашою начиняти та у фользі на кострику запікати.
Ніколи і нікому не признавайся тут , що маєш Бурчика!!! тут є страшний чоловік, який вичисляє господарів Бурчиків, а потім відбирає їх та переробляє в картінги. Пам,ятаєш, в мене був бульдозер Т-74? Так ото ж.... тепер в нього картинг та повна комора самоварів....
Оце у вас тут сленги))))) Цей засіб переміщення не вкраде жодна .... нехороша людина. Він під надійною охороною Тузіка, Босого, та Мурчика . Три лінії оборони!
То так, очі в нього добрі-добрі. А іще замість патронів у город він може накидати снарядів, чи мінометних мін. Щоб копалося веселіше.
а за шматочок сальця драконячого? воно смачненьке, у роті тане. погоджуйтесь. а старий ще і дозволе з нової, щойно сконфіскованої самоварі чайку посьрбати
Ви таки вмієте вмовляти, але без зеленої цибулі, добрячої тарілки борщику з москалів і чорним хлібом я туди не піду.
Як то так в Україніі нема москалів?! Та швидше дерева догори корінням виростуть. Я особисто трьох знаю! Але не скажу хто вони: самому щось їсти треба
Этож скоко км. ты накрутил выезжал наверное с вечера а иначе с такими растояниями светлого времени на коп не остается.