Мой сын занимается волейболом в ДЮСШа уже 4 года бесплатно. Дочь тяжёлой атлетикой там же - совершенно бесплатно. Племянница спортивное ориентирование - бесплатно. Мой тренер по вольной борьбе, племянника зовёт к себе в секцию, тоже безвозмездно, т.е. даром. Это для детей. Для взрослых, да всё платное, но за копейки. Позволить можно себе. Фитнес-центр с индивидуальным тренером дороже будет.
Честно говоря незнал, шо у нас хоть шото осталось бесплатное! А с другой стороны рад за страну, - шо не всё ещё скурвилось и перегамнякалось .
Бесплатные секции? может это в провинции на добровольных началах.. В Киеве стадионы, где были секции распилили, тепреь там фитнес центры, были поля для футбола, где я в детстве игал, тоже закрыли, сделали там тенисные корты. Спортивные площадки попилили, или забрали под другие нужды, например стоянки для авто. Про какой бесплатный спорт, а особенно детский идет речь? Спорт в нашей стране уже издох, от того такие и достижения на олимпиаде.
Та в любому обласному центрі ( навіть у мене в райцентрі на 10 тисяч є безкоштовна спорт школа ) є державні спорт школи в яких для дітей безкоштовні секції , навіть стипендії платять . В Києві таких спорт школ повинно бути кілька десятків , а може і більше бо он в Кропивницькому їх майже 10 штук . Футбол взагалі до спорту не рівняйте особливо клуби динами і всілякі інші бо то є професійний спорт ( в кожного клуба є власник ) який із бюдженту не фінансується , а існує на спонсорські чи зароблені від продажу квитків кошти . То футболісти і роблять що хочуть клуби у власності , стадіони в аренді у цих клубів - то там все і платне .
Я сужу по тому что я выжу, было два спорткомплекса на районе- футбол, легкая атлетика, хоккей, зал тяжелой атлетики, итд. Были полноценные стадионы, беговые дорожки, большие поля для футбола, маленькие, итд. Теперь на одном корты и фитнес центр, пол футбольного поля застроили кортами, все турники, брусья спилили в утиль. На втором сделади подобие парка, из секций остался хоккей, но этот вид спорта скорей элитный, для состоятельных детей и взрослых, а из безплатных- турники и брусья, ну хоть за это спасибо.
Ну це життя , стадіон комунальний і вирішив що і кому здавати в аренду . Раніше он в 90 на стадіонах взагалі базари були . І види спорту теж треба розділяти , наприклад боксом чи важкою атлетикою можна займатися безкоштовно в спортшколі чи за гроші у якомусь приватному клубі , а от карате і пауєрліфтинг тільки за гроші бо це не олімпійські види спорту і держава на них не виділяє гроші . Так само і футбол , є олімпійський там безкоштовно і є клубний там за гроші . Я теж пишу те що знаю . В моєму місті безкоштовна спорт школа , секції бородьби , легка атлетика і ного-руко м"ячі . Секції безкоштовні , форма і поїздка на змагання за рахунок батьків .
Как раз почти до конца 90х, эти стадионы еще функционирывали по своему назначинию, и большая часть секций была бесплатная, или частично платная. А теперь этих секций там нет вообще. Был зал тяж. атлетики, много кто с района туда ходил, плата была не большая, кароче занимались. Лет 5 назад его выгнали, потому что не рентабельно. Помещение в аренду сдали, сейчас там офис вот вам и олимпийский резерв.
Бо у вас в Києві державних стадіонів і секцій дуже багато от їх і скорочують , а в нас в провінції спорт школ мало ( он в мене 1 ) то їх так масово і не перепрофільовували у приватні фітнес центри .
І це не дивно , виступ нашої країни показує рівень нашого життя . Ну або ще можна піти по північно Корейському ( зараз у них 17 результат ) сценарію ( але треба спочатку все націоналізувати ) всі ресурси в простих людей забрати і віддати спортсменам . Але тоді і вимоги до спортсменів будуть такі , що навіть з розривами м"язів і зв"язок будуть виходити для бородьби . Витратьте 6 хв і подивіться як їм приходиться відпрацьовувати свою пайку . Жоден спортсмен ( крім північних Корейців ) не вийшов би для продовження бородьби після отримання такої травми . Хоча якщо вона б програла то може той товстий дибіл виславби всіх її родичів і все село в якому вона народилася на сільхоз роботи чи взагалі розтріляв із міномета . Ця спортсменка зайняла 2 місце на чемпіонаті світу 2015р. на одній нозі . І це на той час олімпійський переможець Лондона 2012 ( в Ріо 2016 теж виграла золото ) і навіть її не пожаліли , а виганяли на наступні підходи і могли взагалі зробити з неї інваліда .
Будут д Посмотрел видео ужас какой, запретить надо было северному концлагерю вообще выступать на олимпиаде. Явно спортсменка боится сдохнуть на родине.
Ваші слова нагадують мені відмовки наших олімпійців... В одного не було настрою, другому завадила погода, третій не зміг зібратися.. у четвертого голова боліла ( з бодуна).....
Наші олімпійці мають такі права , можуть навіть приїхати набухатися і взагалі не виступати . І їм нічого не буде , бо банально ніким замінити , а із-за кордону за нас ніхто не приїде виступати за такі зарплати і призові . Он футболісти ті взагалі нічого не виграють і шо їх розігнали чи наказали ? І це при тому що у футболістів клубних є власники які їм платять зарплату . Поки не почнуть платити нормальні зарплати десь по 10-15 тисяч євро у місяць і за погані результати виганяти із збірної , і щоб відразу було кілька претендентів на місце звільненого , то тих пір медалей нам не бачити .
Не болтайте чепухой! В прошлом году ахметка кричал шо ему слишком мало дают денег на профессиональный спорт! И надобно увеличить финансирование...
Лучше бы отказались от участияв олимпиаде, чем посылать мудаков, которые обнимаются с рашистами У нас же война вроде?
В росії так платять членам олімпійської збірної , декому навіть більше . То там і конкуренція , невстиг хтось десь програти як на його місце вже є купа претендентів . Зараз росія на 4 місці , і це при тому що багато потенційних медалістів взагалі до олімпіади не допустили ( тільки російські штангісти взяли б не менше 3-4 золотих медалей ) .
Камраде, а нащо нам із-за кордону? Чому самоусунулась держава від патріотичного, фізичного і іншого виховання НАШИХ дітей? Питання гідноі оплати, на мій погляд, -- другорядне. Це мені нагадує: "Давайте, піднімемо зарплату суддям (поліцейським, депутатам, прикордонникам та іншим не пересічним), підняли, і що є результат? Який спорт? Яка наука? У держави, на жаль, інші пріорітети! А здорова конкуренція в середовищі спортсменів повинна бути!
Вот-вот! Спортсменам уже писталетики выдали... Теперь выдать им по гранатамётику и по чюмадану термобарических боеприпасов! И хай себе канкурируют наздоровье! .
Такі питання не до мене , відповідей я на них не маю . Пишіть депутатам та петі , може вони вам нададуть відповідь . Так з чого та конкуренція візьметься , га ? Із ваших знайомих багато спортом займається ? Спорт це важка робота яка повинна бути гідно оплачена . Щоб діти хотіли бути не депутатами чи ментами та прокуроро суддями , а спортсменами , бо там ті ж самі гроші можна заробити та ще й робота більш цікавіша ніж в раді чи кабінетах сидіти . І цікаво ви пишете наука не треба , спорт і культура теж . В 2 світову навіть сересер видатних спортсменів і діячів культури не гнав на фронт , а беріг для майбутніх перемог .