olegg222

Dieses Thema im Forum "Чорний список" wurde erstellt von Ромка Терарист, 15. Juli 2017.

1. Ромка Терарист

Ромка Терарист Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    32
    Імя користувача : olegg222
    Ссилка на продукцію: https://reibert.info/threads/prodam-bronezhilet-korsar-mzs-4-ballistika-temp-3000.910512/
    Справа в тому що я служу в арміі і був потрібен бронежилет на який я і натрапив на форумі ,домовився з продавцем і заказав на товариша так як сам немаю змоги його забрати, купив по повній предоплаті.
    Бронежилет прийшов без плечей, сенсу незабрати небуло так як був куплений по повній предоплаті (з самим захистом горла)...на повідомлення невідповідає. Screenshot_20170706-212027.png

Прошу модераторів звернути увагу.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 5 шт.)
      ECWCS Gen III Level 2 - термобелье второго уровня защиты многослойной системы одежды Extreme Cold We...
      800 грн.
    2. Футболка лонгслив, с принтом ONE MAN ARMY Производитель - британский бренд GILDAN® SOFTSTYLE Дизайн...
      300 грн.
    3. (в наличии 3 шт.)
      Оригинальная футболка армии США. US T-Shirt, "MADE IN USA - " Campbellsville apparel Compa...
      300 грн.
    4. (в наличии 3 шт.)
      Орігінал,Нова в упаковці. На фото показана сорочка для наглядності,така сама більшого розміру.
      750 грн.
    5. (в наличии 10 шт.)
      Тельняшка майка вязанная ВДВ 100 % хлопок полосы тканные не крашенные. Отличное качество. Размеры в...
      180 грн.
  3. Maxximum_77

Maxximum_77 Stabsgefreiter

Так тут попахивает ЧС. Подключите к переписке модератора и доводите правоту. Ну вообще мне кажется без шансов. Возможно он имеет другой экаунт!

4. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    69
    Лоты
      на продаже:
    11
      проданные:
    121
    Вы по указанному номеру звонили? Похоже досылать вряд ли кто то, что то будет...
    Клонов у него нет

5. Ромка Терарист

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    32
    Дзвонив, відповів ,сказав що забув його положити в посилку сказав що пошукає ... Так і відповіді я толком і непочув.. Це ще потрібно його зняти (думаю спеціально зняв)Все ...

6. Yako

Yako Хорунжий Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    А це як зрозуміти?

Новый рисунок.jpg

7. Ромка Терарист

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    18
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    32
    Вище я написав що особисто я посилку неполучав получив мій товариш я спитав в нього все прийшло він сказав все, я і зробив позитивний коментар. (Пройшло трохи часу)Після чого я сказав скинь мені фото він скинув (на фото був захист горла але без плечей) після чого я видалив коментар і написав скаргу, на яку мені модератори порадили створити тему в ЧС .

Yako gefällt das.
  8. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    69
    Лоты
      на продаже:
    11
      проданные:
    121
    Данные продавца остались? Выложите сюда...