olegg222

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Ромка Терарист, 15 лип 2017.

1. Ромка Терарист

Ромка Терарист Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    32
    Повідомлення:
    198
    Адреса:
    Тернопіль
    Імя користувача : olegg222
    Ссилка на продукцію: https://reibert.info/threads/prodam-bronezhilet-korsar-mzs-4-ballistika-temp-3000.910512/
    Справа в тому що я служу в арміі і був потрібен бронежилет на який я і натрапив на форумі ,домовився з продавцем і заказав на товариша так як сам немаю змоги його забрати, купив по повній предоплаті.
    Бронежилет прийшов без плечей, сенсу незабрати небуло так як був куплений по повній предоплаті (з самим захистом горла)...на повідомлення невідповідає. Screenshot_20170706-212027.png

Прошу модераторів звернути увагу.

1. Оригінальний кітель морської піхоти США Усі відповідні лейбли на місцях Матеріал 50% бавовни та 50%...
      600 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Штаны армейского штатовского софтшелл костюма. Изготовлены из инкапсулированного силиконового полиме...
      3000 грн.
    3. Назва - ACU Стан - вживаний, хороший Матеріал - PolyCotton Ripstop (50% нейлон, 50% бавовна) Компле...
      563 грн.
    4. Брюки тактические LA Police Gear (L) USA Olive LA Police Gear (LAPG) – это американский бренд, специ...
      750 грн.
    5. Реплика армейских брюк. Выполнены из смесовой ткани средней плотности. Имеют два передних внутренних...
      300 грн.
  2. Maxximum_77

Maxximum_77 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    751
    Так тут попахивает ЧС. Подключите к переписке модератора и доводите правоту. Ну вообще мне кажется без шансов. Возможно он имеет другой экаунт!

3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    67
    Лоти
      на продажу:
    36
      продані:
    113
    Повідомлення:
    2.723
    Адреса:
    LA
    Вы по указанному номеру звонили? Похоже досылать вряд ли кто то, что то будет...
    Клонов у него нет

4. Ромка Терарист

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    32
    Повідомлення:
    198
    Адреса:
    Тернопіль
    Дзвонив, відповів ,сказав що забув його положити в посилку сказав що пошукає ... Так і відповіді я толком і непочув.. Це ще потрібно його зняти (думаю спеціально зняв)Все ...

5. Yako

Yako Хорунжий Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.955
    Адреса:
    Струмилівський УР
    А це як зрозуміти?

Новый рисунок.jpg

6. Ромка Терарист

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    32
    Повідомлення:
    198
    Адреса:
    Тернопіль
    Вище я написав що особисто я посилку неполучав получив мій товариш я спитав в нього все прийшло він сказав все, я і зробив позитивний коментар. (Пройшло трохи часу)Після чого я сказав скинь мені фото він скинув (на фото був захист горла але без плечей) після чого я видалив коментар і написав скаргу, на яку мені модератори порадили створити тему в ЧС .

Yako подобається це.
  7. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    67
    Лоти
      на продажу:
    36
      продані:
    113
    Повідомлення:
    2.723
    Адреса:
    LA
    Данные продавца остались? Выложите сюда...