Імя користувача : olegg222 Ссилка на продукцію: https://reibert.info/threads/prodam-bronezhilet-korsar-mzs-4-ballistika-temp-3000.910512/ Справа в тому що я служу в арміі і був потрібен бронежилет на який я і натрапив на форумі ,домовився з продавцем і заказав на товариша так як сам немаю змоги його забрати, купив по повній предоплаті. Бронежилет прийшов без плечей, сенсу незабрати небуло так як був куплений по повній предоплаті (з самим захистом горла)...на повідомлення невідповідає. Прошу модераторів звернути увагу.
Так тут попахивает ЧС. Подключите к переписке модератора и доводите правоту. Ну вообще мне кажется без шансов. Возможно он имеет другой экаунт!
Дзвонив, відповів ,сказав що забув його положити в посилку сказав що пошукає ... Так і відповіді я толком і непочув.. Це ще потрібно його зняти (думаю спеціально зняв)Все ...
Вище я написав що особисто я посилку неполучав получив мій товариш я спитав в нього все прийшло він сказав все, я і зробив позитивний коментар. (Пройшло трохи часу)Після чого я сказав скинь мені фото він скинув (на фото був захист горла але без плечей) після чого я видалив коментар і написав скаргу, на яку мені модератори порадили створити тему в ЧС .