а якій діаметр гудзика?як що 24мм-то точно фельдфебель-я знаходив сержантськи-30мм так само Пруссія.....http://reibert.info/threads/немного-по-первой.367457/#post-3858828
День добрий камерад місця у вас ух , а що це ? http://reibert.info/data/attachments/1886/1886422-81cdecb81cb242108d7efae62a9036b4.jpg
то рейси, а що вони робили біля окопу то я незнаю ( є припущення що мали робити якийсь бетонний дзот), а можливо під ними ще щось є
Трошки обновлю тему.....виходом за 29.05 Поїхав трошки до лісу пошукати нові місця, першу половину дня проходив в пусту, тільки гільзи і шрапнель..... потім попав на бліндажний городок, там найшов на бруствері бліндажа манліхера 95 в ножнах, пройшовши ще кілька метрів ще сигнал, копнув на штик вдарив у жалізо, побачив гарду, думаю все будуть находки, но після того 2 манліхера дальше пусто. Пішовши окопом до виходу з лісу копнув гнилу адріану, дальше багато гільз, осколків, шрапнелі, но вже часу було не багато вийшов, думаю в неділю ще з Артуром поповним тему
Всі сьогодні по городах, от я сам поїхав копати, по ПСВ щось не густо було, а після обіду попав на одне місце по другій. Там був розбитий якийсь транспорт ( тормозні трубки, колодки, якісь зацепи, шестерні), хоча теж нічого цікавого не було та знайшов одну штуку біля газ бака, можливо хтось знає що то таке??
Камрады извените за флуд!Но не выдержал.Я вас прошу не бросайте батарейки где попало, выкиньте их на помойку лучше.
якщо в пості № 30 так це вмене вдома, в лісі батарейки не викидав ніразу, постійно погані кидаю в рюкзак,
якщо в пості № 30 так це вмене вдома, в лісі батарейки не викидав ніразу, постійно погані кидаю в рюкзак, Дякую за пояснення!
Тут можна розуміти що перекриває по "крутості" та рідкості і це дійсно так є, адже колти не так часто попадаються як припустимо пряжки!
доки напарник відпочиває на сонячному Закарпатті, я з мд мотаю все нові кілометри Вчора вирішив поїхати розвідати одне місце по другій, результат плачевний, самі вопи
Ну а сьогодні після вчорашніх подвигів їхати бажання не було жодного, та добре виспавшись уже перед обідом таки охота покопати перемогла. Вирішив їхати на уже копане нами(дуже багато разів ми там копались) місце, думав знайду хоч пару запалів і закруток до Eierhandgranate. На місці уже був після обіду, та мабуть мусило мені сьогодні повезти