Это ж "Волшебник изумрудного города" да? Мужики, там девочку никто не "факинг"! Вам походу барыги не ту версию продали!
Взагалі то просто треба створити загальнодоступну базу даних , в котрій буде розміщена геть уся інформація про форумчан , тобто усі розміри ( голова , кінцівки , члени тощо ) , також пристрасті та уподобання , вік людини , перенесені хвороби та операційні втручання , територіальну складову також урахувати (бо чи потрібні , наприклад гірські черевики людині , котра живе в херсонському степу ) і таке інше ... От тоді буде всьо справедливо та прозоро . Резервує пан чи панянка черевики , а ви бігенько в його метриці зирк - а там вже дві пари є та щей з двома комплехтами устілок і вовняних шкарпеток !!! Ось тоді вам зась купувати - бо ви є тоді куркуль та безсовісно-жадібна особа , котра не дає можливості вдягтись-взутись спарвжнім нужденним , котрі сплять довше за вас та дуже соромляться швиденько зарезервувати . Від кожного по можливості - а таки кожному по потрєбності , ось так треба . Також вважаю за необхідне в правилах ввести поправки , котрі даватимуть можливість людині при наданні доказів чи переконань мати приорітетне право купівлі товарів та послуг . Ось , наприклад , я бачу що вже закінчилися в продажу високі шкарпетки з вовни меріноса , а мені конче необхідно такі чуні бо нестерпно крутять ноги від старечих болячок - тут я апелюю до модератора й кажу що я старий пердун прої..ав такі собі гарні та приємні до тіла шкарпетки і от тоді ось тобі маєш - модератор "переконує" продавця показати прутня попередньому резервістові і перерезервувати на мою користь . Все просто , друзяки , у нас не "віоліті" чи "мілітарист" або "аукро" - ми , дякуючи хлопцям , маємо досить цікавий форум ( хай навіть і не досить "крутющий" як дехто каже ) , але ми маємо змогу спілкуватись і це головне . Хочете справедливості та правди - обов'язково ходіть в неділю до церкви ( наприклад хто має можливість до Святого Юра - там посидьте та подумайте чи взагалі вам потрібно щось скорше чим комусь іншому і чи взагалі воно вам потрібно ) . Щасти вам !
может быть и не "пиратка", просто сама концепция немножко другая! Так сказать, взгляд со стороны. а местами даже очень близкий взгляд, можно сказать макро. С еще тем Гудвином!
Я б порадив ТС не переживати так. Потрібно мислити позитивно. Все, що відбувається в нашому житті, лише на краще. Щось знаходиш, щось втрачаєш. Сьогодні Ви не встигли купити таку бажану для Вас річ, завтра виявиться, що Вам дуже потрібні гроші для вирішення важливих проблем. А післязавтра, Ви таки купите цю річ, та ще й дешевше. А взагалі, створіть тему "Куплю ракетницу, ракеты, оптику, калиматоры, по форме и снаряге элементы и еще много чего" або "Потрібні вказані речі для АТО". Обов'язково знайдуться люди, які Вам допоможуть.
2D-day Ну, как бы.. несовершеннолетняя девочка хотела вернуться домой к родителям, в оригинале.. Тот еще Гудвин, да.
ну да, грусная история так это оригинал а постами выше писали про "факин" Элис - это уже не совсем оригинал. Короче, я запутался
Я Вас понил... Те кто "по вызову" - те за деньги пластаются.... А кто " по призванию" - те идейные.....
Та як шо так зробити той тодi "однокляснiкi" якiсь утворяться й почнеться... Оть тодi то вже буде проблема. А так дякувати Бону -маємо шо маємо!
ну бариги мабуть ми всі, якщо ви купете щось дево і воно вам непотрібно, то ви його продасте так само як купили??? Знаю по собі що ні, якщо знати вартість яку дадуть (як сказав casio ) Прості люди просто сміються інколи якщо їм сказати, що за гнилий кусок заліза ще платити гроші
Уже давно не смеются, а даже наоборот, считают что даже самый ржавый кусок железа позволит им несказанно обогатиться. Ну а насчет "купил дешево и продал задорого", то это как повезет, не забываем, что антиквариат дорожает, а не дешевеет...
Тема ні про що, хтось образився на інших вправніших за нього. Сам опинявся в подібній ситуації не раз, але таке життя. Постав на відслідковування певні теми і держи палець на крючку. Як сказано вище - на Аукро та інших аукціонах ніхто подібних питань навіть не задає. А Сайт створений дуже продумано, тому тут люди і висять. Я, до прикладу, з розуму сходжу коли намагаюсь щось знайти на Ганзі. Тому не слід перейматись. Якщо щось дійсно необхідне киньте ссилку в розділ куплю.
Так тільки дехто хоче за кусок ржавого г-на великі гроші, і то тільки того що незнають ціни (і переважно такі здають ті речі на метал). А на рахунок того що антикваріат дорожчає то точно неправда. Тепер щоб щось продати по тій ціні, яка була рік тому, то треба мати ще й везіння
Народ уже давно дружит с интернетом. И часто предлагает ржавое барахло по ценам хороших предметов. С этим встречаюсь постоянно. Ну а насчет цен, то такое падение только в у нас и то думаю, что ненадолго. В целом мировые цены не понижаются...
ну те що дружать з інтернетом, ще незначить що вони можуть продати по такій ціні, потрібна торгова площадка. Сам інколи виставляв такі речі, ніби і ціну знають. а от продати неможуть
Че я парюсь, поставлю своим программерам завтра задачу, написать скрипт "резерв". За день сделают. По нужным ключевым словам автоматом будет в треть секунды ставить то, что нужно мне в резерв. Че сразу не допер )) Могу и айпи менять и ники. Техника победит перекупов
Лучше поставте своим банкирам скрипт "pay" и по нужным ключевым словам вещь автоматом будет Вашей, если продавец не кидало