Ні друже бобер, так розмова не ведеться, ти не у пісочниці з лопаткою. ...піду я гарне кіно подивлюсь, Кельт - коли нариєш компромат - викладай. Але я швидше посивію чекаючи на тебе, бо: рашка - агресор; Крим - український; Ордло - окуповане рашкою з сепарами на підхваті; Що там ще залишилось...а, не поважаю петропо. Але маю надію що ти не настіко тупий, що свої фантазійні закидони грунтуеш на цьому, бо Україна була До нього, є Зара та залишиться Україною і Після нього. ...усьо, бувай, не розкисай.
да ти просто ватний балабол-затєйнік... брешеш в своєму пості #113 , а коли тебе ловлять за твій засмальцьований ватник, та тицяють в твою брехню (пост #150 #159) робиш вигляд, шо "тєбя тут нє стояло..." так само, як і твій кумір - вовка-ботоксне ху@ло досі робить вигляд, що "іхтамнєт"...
Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай заявив, що проти проведення місцевих виборів у прифронтових населених пунктах. "Я вважаю, що не можна проводити виборів. Я підтримую у цьому випадку позицію сусідів (Донецької ОДА). Це стосується національної безпеки. Рішення про те, де саме не буде виборів, будуть ухвалювати вже депутати", - сказав Гайдай. Також він пообіцяв, що найближчим часом ухвалять рішення щодо керівника військово-цивільної адміністрації у місті Щастя. Його було затримано під час одержання хабаря, проте він продовжує працювати. Нагадаємо, Донецька ОДА виступила проти проведення виборів у населених пунктах, які "перебувають у районі ураження великокаліберної ствольної й реактивної артилерії незаконних збройних формувань".
Вже ранок, може в тебе інший настрій, та ти спитаеш як чемна людина? А поки що у такому русі розмову продовжувать не буду.
Та зміни вже методичку.... Що вже так лівера давить за каганатних. Ще маца з щами поперег горла станє.
Панове, про яке таке "пєрєміріє" на Донбасі можна теревеніти, якщо кацапи, навіть своєму тіпа "стратєгічєскаму партньору", ба навіть, "саюзнаму гасударству", Бєларусіі, підсилають "під вибори" своїх диверсантів з ЧВяК "Вагнєр" Ляксандр Ригорович вже й від білоруської мови показово відмовився й, тим більше, від білоруської історії, я вже не кажу про віру ... Проте, тим не менше, залишається для ботоксного кремлівського кацапа - ху@ла владімірвладіміравіча об'єктом атаки за допомогою "іхтамнєтов" з ЧВяК "Вагнєр" ... А звідси мораль: скільки, Ляксандр Ригорович, кацапів в дупу не цілуй, все рівно залишишся для них "бульбо-біндєравцем", бо сама назва твоєї держави - Білорусь вже "аскарбітєльная" та "провокаціонная" за визначенням для кацапського МЄНТАлітєта... від їхнього останнього рязанського підштакетного "лигана", аж до їхнього останнього ботоксного ху@ла на троні в московській орді
Патруль доставил в отделение полковника и какого-то алкаша за то, что они избили в троллейбусе еврея. Дежурный спрашивает полковника: - Ну, рассказывайте, за что человека избили. Полковник рассказывает: - Понимаете, еду я в троллейбусе, на одной из остановок заходит еврей и встает мне на ногу. Минуту стоит, две. Ну, думаю, через пять минут не сойдет - я ему и врежу. - С вами все понятно,- говорит дежурный и обращается к алкашу - Ну а вы-то чего влезли? - Ну, знаете,- говорит алкаш - еду я в троллейбусе и вдруг вижу: полковник то на часы посмотрит, то на еврея, то на часы - то на еврея, а потом как врежет! Ну я и подумал, что по всей стране началось. .
Зелена мерзота реанімує совкові партноменклатурні консерви, з яких вже труха сиплеться... Кравчук, Фокін... хто ще буде "новимі ліцамі" ???
Олександр Турчинов Сценарій Кремля в Україні - руйнація результатів та світоглядного фундаменту, які заклали Майдан і Революція Гідності, дискредитація проєвропейської опозиції та розворот від європейського і євроатлантичного шляху нашої держави у бік РФ. При пасивній підтримці чинної влади проросійська п‘ята колона впливаючи на більшість інформаційних ресурсів, починає формувати внутрішню та зовнішню політику держави. Використовуючи керівництво країни, ОПЗЖ прагне добитися ревізії здобутків Революції Гідності, намагаючись облити її брудом та дискредитувати. Саме тому вони витягують з нафталіну таких «фріків» як ексдепутат Партії регіонів Давид Жванія, який починає тиражувати російські міфи про «державний переворот» та вигадувати якісь просто неадекватні казки про свою роль в революції. На хвилі руйнації економіки, тотальної кризи, доведення до банкрутства оборонно-промислового комплексу, деморалізації армії та потужного інформаційно-пропагандистського впливу до влади намагаються прийти “рятівники” з ОПЗЖ, які розповідатимуть, що у разі дружби з Росією буде економічне зростання, мир та спокій. Для Кремля чинна влада - перехідний етап, під час якого повинна відбутися руйнація державних інститутів, щоб в умовах хаосу і катастрофи, до яких наближається країна, повернути на ключові державні посади п’яту колону колаборантів, які повинні забезпечити повну капітуляцію України та її повернення до російської орбіти. Це, разом з військовою агресією РФ, і є головною небезпекою для України та її майбутнього.
А як вам оце внезапне погіршення здоров'я, від якого померли троє вояків за тиждень? Цікаво, кульове в голову - це просто супутнє захворювання?
Луганська обласна державна адміністрація 30 липня Представник ОРДЛО у Тристоронній контактній групі Вадим Горан запропонував Сергію Гайдаю створити умови для ведення транскордонного бізнесу на Луганщині Очільник Луганщини Сергій Гайдай зустрівся із представником ОРДЛО у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, головою «Луганського земляцтва» у м. Києві Вадимом Гораном. Вони обговорили перспективи впровадження проєкту «Розвитку вільних економічних зон у Луганській області». «Є ідея створити умови для ведення транскордонного бізнесу. Тобто організувати «у сірій зоні» локацію, де підприємці як з підконтрольної, так і з непідконтрольної території могли б реалізовувати свою продукцію», – розповів Вадим Горан. Попередньо розглядаються три варіанти для її розташування, в тому числі, м. Золоте. Для поглибленого опрацювання питання запропоновано створити спеціальну робочу групу з представників наукових кіл, міжнародних і громадських організацій та департаментів облдержадміністрації: економічного розвитку; зовнішньоекономічної діяльності та туризму; агропромислового розвитку та промисловості, транспорту та зв’язку. Зі свого боку Сергій Гайдай виступив з пропозицією розширити коло гуманітарних питань, які розглядаються Тристоронньою контактною групою. Зокрема, винести на обговорення проблему відкачки шахтних вод на вугільних підприємствах, що залишились на непідконтрольних територіях. Пропозицію голови облдержадміністрації підтримав Йоша Німайєр (Josha Niemeyer) представник Дипломатичної організації «Центр гуманітарного діалогу» (Швейцарія), який також брав участь у зустрічі. Нагадаємо, напередодні представник ОРДЛО в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Вадим Горан разом із Прокурором Луганської області Олексієм Ляшенком узяв участь в обговоренні питань впровадження правосуддя перехідного періоду для врегулювання конфлікту на сході України.